Harry Potter och Dödsrelikerna

Nu i veckan fick London finbesök av några av skådespelarna ifrån Harry Potter och de var där för att lansera en tävling där vinnaren får en chans att medverka i filmen Dödsrelikerna. Ettusen svarta ballongar släpptes i luften och det gäller att hitta dem..

På varje ballong finns det nämligen en liten lapp med en kod på som man skriver in på hemsidan för att få en chans att vinna en trip runt i studion medan de filmar in den kommande filmen och man har dessutom chansen att få bli en egen trollkarl och få ett porträtt av sig själv uppsatt på väggarna på Hogwarts!







Som ni alla säkert vet så är sista Harry Potter filmen uppdelat på två. Den första filmen har Sverigepremiär den 19 november 2010 och den andra 15 juli 2011.


Kommentarer
Postat av: SveaJ

sv: Jo de flesta är riktigt bra, förutom Camilla enligt mig :) hehe.

2009-10-07 @ 23:24:02
URL: http://sveaj.blogg.se/
Postat av: julialundgren

Sv; haha jo det är verkligen helt galet! självklart finns det killar som ser bättre ut, men alla tror typ att robert är som edward - att han har hans personlighet och allt. Vilket inte alls är sant ;)



Ja alltså, vintern blir säkert roligare om man har lite snö istället för slask - det kan jag helt hålla med om! känns så konstigt att det faktiskt är folk i sverige som inte har det!



skoter är kul ja! det gäller som att inte vara rädd utan bara satsa :) hmm, vet inte vad jag ska jämföra med! själv har jag aldrig typ kört vattenskoter, bara sett på när mina kompisar kört, så jag vet inte om det är likt. Ja men kul är det iaf! :)



2009-10-08 @ 08:56:51
URL: http://juliiialundgren.blogg.se/
Postat av: Sanna

längtar till nästa hp film! yiha, haha.

2009-10-08 @ 14:04:04
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: M a r i a h

Aah, älskar Harry Potter filmerna! Ser verkligen fram emot att se dem på bio, men denna långa väntan =(



Sv; Vad roligt att du gillade Desperate Housewives =) Jag tycker den är lätt att fastna för och då ska det sägas att jag inte är en fan av den typen av serier ;)

2009-10-08 @ 18:32:51
URL: http://nintendoandme.blogg.se/
Postat av: Sanna

Ja, tråkigt det. Så kände jag med Sagan Om Ringen. Men sedan får man kolla på dom om och om igen. Det är härligt!

2009-10-09 @ 11:14:01
URL: http://sannakumlins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0