Liberty of London

Carnaby Street i London var ett ställe för hippies förr i tiden och och för att fira att det brittiska varuhuset Liberty of London har haft en affär på den gatan i 50 år så kommer det ett flertal unika kollektioner i vår med typiska flower-power mönster.

Först ut är MAC Cosmetics vars kollektion inte bara kommer innehålla smink, utan även scarfes, lite accessoarer och sminkväskor. I USA börjar den säljas den 11 mars, medan resten av världen får vänta tills april.Därefter kommer Target med en kläd-och accessoarkollektion för både kvinnor, män, barn och hemmet som planeras att släppas den 14 mars i deras butiker och på nätet. Vissa utvalda produkter kommer även att säljas på Liberty of London.

Och till sist (och det man fått reda på nyss) har Nicholas Kirkwood designat skor som en hyllning till Liberty´s Carnaby Street affär. Nicholas har valt två olika mönster, the Bounty (ett tryck med exotiska tulpaner) och the Santa Maria som ni kan se på bilden här nedan. Skorna kommer börja säljas i slutet av maj!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0