Betsey JohnsonHennes vårkollektion för i år var så himla söt! Hade viljat ha alla klänningarna, för de är så fina allihopa. Som tur var så fick jag i tag i en iaf och gud vad jag kommer att bevara den väl!Hennes kollektion för våren 2009 är lite mer annorlunda. Inspriatonen har hon fått bland annat av Captain Jack Sparrow och kläderna har en pirat stuk. Lite fräckare nu med andra ord, än sött och gulligt som hon haft i år. Tycker iaf jag är lite tråkigt, för det är de klänningarna som jag älskar, men förhoppningsvis kan vi få se någon liknande iallafall.

Här ska det sys klänningar!

I onsdag var jag och Daniella i Kinna och besökte två olika tygaffärer för att hitta ett mönster som passade den klänningen vi ville sy, samt tyg. Jag ska börja med att sy min studentklänninge, medan Daniella kör på sin balklänning. Både hon och jag hittade ett mönster som liknade våra egen designade klänningar och tyg fanns det också i mängder, så det var bara att vräka och vraka :)

Det mest otroliga är att det kostade oss under 500 kr var att köpa mönster, tyg samt alla tillbehör för att vi ska kunna sy (utan symaskin då). Helt otroligt! Vår projektidé går ju ut på att man ska få en unik och så billig klänning som det bara går samt att det ska passa vad tjejerna ville betala i vår undersökning, och vi kommer uppfylla allt! Känns kanonbra!

Är så förväntansfull inför det här, vill helst bara sätta igång och sy nu, men man måste ju gå till skolan tyvärr ;)

    

RSS 2.0