Dragkedjor is hot



Balmain.




Giuseppe Zanotti.

Höstkollektionen för BJ

Här kommer Betsey Johsons höstkollektion. Tidigare har jag bara visat en bild, men här kommer ytterligare några bilder som jag tycker om. Enjoy!

















Lovely shoes


Jimmy Choo.

Visningen av specialkollektionen

Igår på Operan visades de åtta kreationerna skapade av svenska designers för NK som jag berättat om tidigare och här kommer lite bilder från kvällen.

Lovisa Burfitt klänningen är riktigt söt!



Men finast är ändå den röda klänningen från Fifth Avenue Shoe Repair ♥






Är man intresserad av att köpa någon av de åtta specialgjorda klänningarna får man besöka NK för beställning och pris, men de sägs kosta mellan 50-150 tusen kronor styck och de kommer säljas nu och fram till den 8 september.


Här kan ni se de sagolika skapelserna på film.


Some pretty shoes

Jag är inte förälskad i Betsey Johsons skor, som jag är i hennes söta klänningar, men vissa fina skor finns det faktiskt. Som dessa två här nedan.

Kate Moss nya kollektion

Höstens kollektion av Kate Moss för Topshop kommer är mer mognare än tidigare kollektioner och den består av bland annat transparenta blusar, axelbandlösa klänningar och mycket svart.

Kollektionen kommer till Sverige den 2 september.













Här kommer mina favoriter ur kollektionen.

Tre nyheter från Marabou som snart är i butiken

Jag har fått provsmaka Marabous tre nyheter inför hösten (min pojkväns pappa jobbar ju där som ni vet. hihi) och jag måste erkänna att en av dem är helt ljuvligt god.

Vet inte exakt när de kommer ut, men snart iaf och jag tycker verkligen att ni ska ta och prova Sensation Yoghurt Raspberry (smakar hallon och påminner lite om naturgodis) och Chocolicious Crisp´it (choklad med crispiga bitar i: god).



De kändaste är inte alltid bäst

Har du en femtiolapp över så kan du alltid välja att lägga den på någon av de här två tidningarna som faktiskt är riktigt bra. Mycket mode och trender går det att läsa om och massvis av tips på produkter!



Jimmy Choo boots

Jag har letat överallt efter någon slags information om var man kan hitta dessa stövlar och vilket pris de kommer att ligga på, men har hittills varit utan resultat, förän nu. Priset ligger på 3000 kronor och de säljs i utvalda butiker i England och USA och så vitt vad jag läste så verkar det som att det är svårt för oss "vanliga" att få i tag ett par, för det är tydligen flera tusen som står på kö.

Jag har iaf skickat ett mejl till Jimmy Choo via deras hemsida och frågat dem om det finns någon möjlighet att jag kan få tag i ett par, men vi får väll om de över huvudtaget svarar först :D


Topshops nya designsamarbete

Med brittiska Christoffer Kanes. Kollektionen består av trettionio olika produkter, bland annat skor, väskor, klänningar och tajts. Här nedan ser ni några av mina favoriter från kollektionen.



Peep-toe from Alexander Mcqueen






Jag har visat dem förr, men jag gör det igen för jag fullkomligt avgudar dessa skorna från Alexander Mcqueen. Nu på sistone har jag sett skorna i flera olika modetidningar och på internet och för varje gång jag ser dem blir jag lite mer förälskad i dem.

Begränsad upplaga på NK i höst

I höst är det tredje gången som NK har tagit fram ett antal produkter med begränsad upplaga tillsammans med utvalda designers. I år finns bland annat Mulberry, Minimarket, Levis, Hope och Armani med.

Från och med den 27:e augusti  klockan 12.00 finns produkterna att köpa i Göteborg och Stockholm.




Speciellt framtagna klänningar för NK som finns att beställa, pris vid förfrågan.



Minimarket, Mulberry, Anna Bonnevier, Mercedes-Benz och Sandberg.


Vill ni se fler produkter och priser så kan ni göra det här.

New Moon

Här kommer den andra trailern för New Moon filmen som har premiär den 20:e november i år!



Emma Watson for Elle

I månadens nummer av Elle finns en stor intervju med Emma Watson som är en person jag verkligen ser upp till och tycker om. Hon är vänlig och omtänksam och vägrar att vara som alla andra bara för att man "ska" vara så. Det visade sig även att hon är ett stort fan av serien Gossip Girl och att hon även älskar Twilight (precis som jag). Hon vill gå på en skola där hon får vara normal och jag skulle verkligen vilja se henne i verkligheten.


















H&M:s Divided Exclusive kollektion

Inspirerad av modehus som Yves Saint Laurent , Chanel, Louis Vuitton, Chloé, Prada och Alexander Wang kommer denna exklusiva svarta kollektionen med plagg som innehåller höga midjor, puffärmar, paljetter, nitar, korsetter, mocka och läder.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig i butik i slutet av augusti men redan nu kan du köpa några plagg på deras hemsida.






















Klänningen i skinnimitation ovan har jag visat i ett tidigare inlägg och jag tycker fortfarande att den är grymt snygg, fast mest sugen är jag på skinnjackan med nitar på för 1500 kr.

Dress for success


Christian Louboutin.

Cute dress from Betsey



Ge mig den här underbart söta och går-att-använda-till-allt klänningen ♥

Såhär vill jag bo när jag blir stor

Längst bak i en tidning som jag läser varje månad får man i varje nummer kika in hos några kändisar och se deras hem och den här gången var det dags för systrarna Stewart (döttrar till Rod Stewart) att visa upp deras underbara drömhus i Beverly Hills!




Wow säger jag bara, kolla in entrén och de perfekt klippta träden!






Det kanske inte syns så bra, men stolarna är klädda i ett sött tyg med rosor på, älskar det!



Vilket sovrum säger jag bara, så himla lyxigt och luftigt!


Nya numret av Elle finns ute nu

ELLE såg mycket lockande ut så jag var bara tvungen att köpa det. Ska se om numret är lika bra som det verkar och uppdateringar kommer!



Nytt världsrekord

Sitter här i sängen och funderar på hur det kan finnas en människa som Usain Bolt som vinner så lätt över sina motståndare? Hans lopp idag var helt otroligt och tillskillnad från förra gången (OS) så joggade han inte i mål, utan han tog i för fullt och därmed slog han sitt förra världsrekord 9.72 med mer än en tiondel! HELT OTROLIGT!



Finally here

Fick det nya numret av Glamour i brevlådan för några dagar sedan och idag kom den ut i butiken!



Modevisning i Göteborg

Idag startar Göteborgs kulturkalas och imorgon kan alla få ta del av modevisningen som Weekday står för. Sex olika outfits kommer visas av designerna Titti Andersson, Annika Berger/Skywards and Friends, Hanna Af Ekström och SEEK.

12 augusti, kl. 20.50 Götaplatsen.



Sprid budskapet

Visste ni att det finns en sida för oss bloggare som ska försöka samla alla inspirerande bloggar på en enda sida? Meningen är att man ska slippa gå in på varje blogg och kolla, utan istället går man bara in på den här sidan och väljer de bilder/inlägg som verkar intressanta. Smart!



Lindsay Lohan för Fornarina

Fornarinas modell för höst och vinterkollektionen är Lindsay Lohan. Fornarinas reklambilder brukar alltid vara så överdrivna och retuscherade (onormalt långa och smala ben) och personligen tror jag att de gjort det även den här gången.

Är det någon mer än jag som behöver kolla två gånger för att se att det är hon?
















Ny klänning från Betsey Johnson


Scarlett Johansson för Mango

Ja det stämmer, Scarlett Johansson är det nya ansiktet för Mango i deras höst och vinterkampanj!












RSS 2.0