New Moon klipp för Twilightälskare

För er som också längtar till premiären för New Moon den 20:e november så kommer här några scener ur filmen. Kanske har några av er redan sett dem, men det bästa med dessa klippen är att de är översatta vilket kan vara bra eftersom kvalitén inte är den bästa och allt går mkt snabbt!


 


Hösten är inte långt borta

Här kommer några snygga outfits ur Topshops höstkollektion. Se och njut!



Harry Potter nytt

Visste ni att Harry Potter och Halvblodsprinsen hade premiär i tjugo länder i onsdags och redan första dagen hade filmen dragit in mer än 800 miljoner kronor?

Det är verkligen helt sjukt mycket pengar! Undra egentligen vad skådespelarna får i lön, men det är väll hemligt antar jag. Enligt mig var filmen väldigt bra och den absolut roligaste hittills. Alla ni som inte har sett den borde verkligen ta och göra det.

Nu är det bara att vänta på att de två sista filmerna ska ha premiär. När är ännu okänt, men vad man vet är iaf att de håller på att spela in dem och den sista boken ska tydligen delas in i två filmer. Och jag jublar högt av nyheten!



Emma Watson


New dress from Betsey


Behöver du ett laptopfodral?

Med Sofi´s Mode får man alltid med en del rabattkuponger och i den här veckans nummer får man 20 % på ett laptopfodral från Ordning och Reda.



Premiär för den nya filmen

Idag är alltså premiären för den nya Harry Potter filmen: halvblodsprinsen. Har hört så mycket bra ifrån den filmen och jag längtar tills det blir lördag, då jag ska gå och se filmen.

Trots det stora Harry Potter fan som jag är så har jag faktiskt bara läst böckerna en gång. Har dock börjat att läsa ettan igen och de är lika bra som jag tyckte att de var då. Iaf så gör detta att jag inte kommer ihåg exakt vad som händer i halvblodsprinsen och det gör att jag är extra förväntansfull inför lördag.



A raincot for a rainy day


Betsey Johnson.

Nr 8. Cosmopolitan

Liksom många andra Cosmopolitan tidningar så har de alltid med en rubrik angående sex på deras framsida, och nummer åtta är inget undantag.
Kostar 39,50 kronor.




Väldigt fin framsida med Mirande Kerr och snygga somriga färger i turkost som iaf jag fängslas av. Dock får jag ändå intrycket av att tidningen inte är något utöver det vanliga och det är precis min åsikt med. Knappt något nytt som gör att ens köp känns lyckat, utan bara en massa läsning som man plöjer sig igenom.



Tävlingar:
  • Läs om hur du vinner en plattång, hudvårsprodukter, ansiktskräm och läppbalsam, lyxigt hårkit, produkter från Nivea och en GPS från Tomtom (längst bak i tidningen).

Tips:

  •  Trendrapport för höst och vintern.
  •  Proffsens bäst akuta skönhetstips.
  • Tips på effektiva övningar att göra i 1 timma, utan gym.

Läs: 

  •  Svar på ett antal frågor till Miranda Kerr.
  • Hur du gör allt lite härligare och får en guldkant i vardagen.
  • Om en tjej som fick sin identitet stulen och vad du bör tänka på för att undvika att det händer dig.

Gothia Cup

För er som tänkt åka in och kolla så vill jag bara tipsa om den nya B17 klassen, Gothia Cup Invitational, där ett tjugo-trettiotal lag kommer att spela mot varandra. Hälften av lagen är svenska och hälften utländska och den är klassen är till för att utveckla spelet hos de redan duktiga lagen och för att de ska få möta lag som är lika bra som dem.

Än så länge har det nästan varit enbart jämna matcher och hade jag haft möjlighet att åka in så hade jag definitivt gått och sett dem.



För den musikintresserade


Nr 7. Glaze

Igår (måndags) kom det nya numret av Glaze. 19 kronor.





Efter att ha studerat framsidan,
som för den delen ser väldigt intressant och spännande ut att läsa, så skyndar jag mig direkt för att läsa om Robert Pattinson och Angelina Jolie dramat, men inget av dem har som vanligt några riktiga källor och det bygger bara på enligt en källa, men hur trovärdigt känns det?



Tips:
  • Om en ny supersnygg minidator som får plats i bakfickan!
  •  Top 20 bästa skönhetsprodukterna just nu, både bästsäljare och nyheter.
  • Få en platt strandmage på 5 dagar.
  • 9 ärliga sextips från en man.

Läs:

  • Om Robert Pattinson och hans kärlek till Kristen och tjejer som han går ut med för att försöka sluta tänka på henne (om man ska tro på vad tidningarna skriver).
  • Om hur det är att vara kändisassistent. Mycket intressant!
  • Om ICA reklamens nya tillskott Cecilia Forss som är skådespelerska och komiker.
  • Ryktet om att Brad Pitt har gjort en fransk ung modell gravid och vad Angelina tycker om det (och avgör om du tror på det).

Gothia Cup 2009

Igår var invigningen av Gothia Cup och därmed är fotbollsturneringen i full gång. En tjej som spelat i vårt lag för ett år sedan, är med i cupen med sitt nya lag. Dock går det inte så bra för dem, då de ligger näst sist i gruppen än så länge, men jag har ingen aning om hur många som går vidare.

Själv har jag varit med två gånger men det var några år sedan nu. Är så himla roligt med sommarcuper, men eftersom många åker på semester så är det inte alltid så många som kan vara med (speciellt inte eftersom vi redan från början är få), men jag ska försöka tjata så att vi åker nästa år :)




Ni som bor nära Göteborg borde verkligen ta och åka in och se ungdomarna spela. Det är grymt roligt att se alla lag från de olika världsdelarna och pojkar 17 och 19 från Brasilien brukar alltid vara SUPERGRYMMA och tekniska, är så himla roligt att se!

Här kan du se vilka lag som spelar, tider och på vilken plan.



Betsey Johnson


Collection by Panos Emporio

Här kommer ett urval godingar ur sommarkollektionen av Panos Emporio. Själv äger jag en av hans bikinis och den har en superbra kvalité och är jätteskön!



















Do you want to see more of his collection. Click her.

Betsey rea

Här kommer ännu lite mer rea från Betsey Johnson. Det tillkommer ständigt produkter under deras flik Sale så om man går in där med jämna mellanrum kan man hitta jättefina fynd!



50 % rea på allt förrutom halsbanden och väskan längst upp till höger (30 %)

Nytt utseende

Nu har Betsey Johnsons hemsida fått ett nytt utseende. Vet inte riktigt vilket jag gillar bäst av dessa, för jag gillar mer hur den såg ut innan dessa två (eftersom jag inte gillar stilen på klänningarna här nedan).
Vilket gillar ni bäst av dessa två?


Den gamla:



Den nya:

Nr 8 aug. GLAMOUR

Nu har jag fått hem det nya numret av Glamour, kommer väll ut i butik i början av nästa vecka skulle jag tro.





Det är numret är så sjukt bra att alla som gillar modetidningar borde köpa den. Den innehåller så mycket tips, modetips och plagg att den är grymt svårslagen, och jag har då prenumererat på tidningen sedan den började (missade några få nummer) så jag om någon borde ju veta ;)


Special:
  •  Du får ett linne i antingen vitt eller svart, när du köper tidningen!

Tävlingar:

  • Som vanligt kan du vinna omslagslooken på framsidan av tidningen och i det här numret har de använt produkter från i.d. Bare Minerals ♥

Tips:

  •  Lär dig shoppa smartare genom att lära dig kontrollera måste-ha-känslorna som kommer i en butik.
  • På plagg med skandinavisk stil som är grymt hett.
  • Shoppingtips från tre huvudstäder: Sthlm, Oslo och Köpenhamn.
  • Skandinaviska beautymärken och några produkter från dem.
  • Kika på höstens nya trender.
  • Bekanta dig med sex tjejer som kan komma att bli Sveriges nya stjärnmodeller.

Läs:

  • Intervju med Jessica Biel som älskar svenskt mode!
  • Den nya hemmafrutrenden som det kryllar av bland bloggare just nu.

Ny tidning

Har ni sett den nya tidningen som kommit ut i butik?
Bubbleroom heter den och den kostar enbart 10 kronor!




En tidning som innehåller

mycket reklam och de 349 heta modeköpen som det står med stora bokstäver på framsidan innehåller mest kläder ifrån deras hemsida bubbleroom.se.

Dock innehåller den många snygga outfits som man kan inspireras av, från bland annat modeller och två olika bloggerskor och även Kenza Zouiten visar en hel del kläder. För de som är intresserade av bronzingprodukter så har de testat åtta olika varianter, både billiga och dyra.

En bra tidning för den som inte vill läsa så mycket, utan bara ha något att kolla i en stund!


Special:
  •  Du får 100 kronor att handla för på bubbleroom.se. (du måste handla över 300 kr)

Tävlingar:

  • Vinn makeover och proffsfotografering (du vinner en av outfitsen som du fotograferades i).
  • Vinn outfit för 10 000 kr (i tidningen läser du hur du ska göra).

Tips:

  • Få reda på hur du kan tjäna pengar på din blogg genom den nya Bloggtopplistan och Expose som alla är gratis.
  • Få tre shoppingtips var från New York och L.A.

Läs: 

  •  Intervju med Blondinbella om hennes klädkollektion Classified.
  • Läs svaren på frågorna till Sveriges enda supermodell: Caroline Winberg.

Nytt i bloggen

Eftersom jag läser nästan varenda modetidning som finns varje månad så tänkte jag att det vore ju perfekt om jag kunde dela med mig av detta i bloggen. Många gånger ser en tidning väldigt bra ut på framsidan, men sedan är den jättetråkig ändå...

Och därför vill jag veta vilka tidningar som just Du brukar läsa och vill att jag ska tipsa och berätta om vad månadens nummer innehåller. Jag känner att detta kan bli riktigt bra faktiskit, eller vad tror ni?




Mina prenumerationer:
Glamour: november 06 - ?
iForm: 2004 - 2008.
Svensk Golf: 2007 - ?

RSS 2.0