Fame

Har någon av er sätt filmen Fame på bio? Jag såg den i fredags och den var sjukt bra! Olika människor med olika personlighet som alla kommer de in på New Yorks bästa skola för talangfulla ungdomar inom konst, musik och dans, och alla har de en gemensam dröm: de vill bli berömda!

















Här kan ni se trailern!


Live from New York

Jag blir verkligen inspirerad av dessa foton. Nytänkande och annorlunda vinklar och detaljer, fräckt!
















Vogue Magazine. By Mario Sorrenti.

Skospännen fast på byxorna


Balmain SS10

Här är mina absoluta favoriter ur kollektionen med massvis av glittriga plagg, löst sittande klänningar med bälte i midjan, detaljerade skärningar på övre delen av klänningarna och armarna, metallic och guldfärgade plagg och superheta militärjackor med axeldetaljer ♥










Diesel utförsäljning i Göteborg

För er som bor i Göteborgstrakten så vill jag tipsa er om att det just nu pågår utförsäljning av Diesels provkollektion från höst och vintern 2009. Det finns både kläder, skor och väskor för både dam, herr och barn till kraftigt nedsatta priser. Är ni i närheten så är det helt klart värt ett besök då t-shirtarna kostar 170 kr!

Torsdag: 07.00-19.00.
Fredag: 10.00-19.00.
Lördag: 10.00-17.00.
Söndag: 12.00-16.00.

Plats: Biograf Draken på Järntorget!





Den här väskan kostar egentligen 2 499 kr, men nu fick man den för 800 kr.




T-shirtarna fanns det bara kvar i storlek S och jag hittade en som jag gillade.


Heather Marks


















By Alexei Hay, Elle Italia.


Klänning från Topshop som kommer i januari♥


Natalia Vodianova




By Hedi Slimane for V magazine.

Mulberry for your computer

Tidigare i år gick Mulberry ihop med Apple för att skapa en kollektion av deras favorit Mulberryväskor som ska passa Apples mest sålda datorer så som the MacBook, MacBook Pro, iPhone, iPod and iPod Nano. Totalt är det nio väskor som konstruerats och snart kommer du kunna köpa en Bayswater med en specialdesignad laptopvadering och hål för din ipod sladd så du kan lyssna på musik även om den ligger i väskan. Det finns även väskor som har små miniväskor/fodral till ipoden om man är extra rädd om den!

Kollektionen finns i butik den 1 nov och online 1 dec.




Guldigt stort halsband


Miumiu.


Sök du också!

Victoria Silvstedt och hennes yury söker tjejer till sin modeluttagning på nätet. Har du alltid velat bli modell eller har brukar folk säga till dig att du borde bli det eller känner du bara att det vore en kul grej? Då tycker jag absolut att du ska ta chansen och söka, kanske blir det du som blir den lycklige!

Söka gör du här.


How To Succeed in Bassness

Som ni säkert redan sett och läst på första sidan så gästas alltså avsnitt 10 av Lady Gaga. Ännu ett spännande avsnitt att se framemot med andra ord :)



Och ni kan se avsnitt 7 här.


Inspiration


Blake Lively i ny film

I nya filmen The Private lives of Pippa Lee har Blake Lively en roll där hon bland annat förlustar sig med äldre män, något som vi inte är vana att se Gossip Girl stjärnan göra. Filmen kom ut i Tyskland redan i februari tidigare i år under Berlins Internationella filmfestival och alla länder har olika datum.

Det är ännu inte bestämt när den kommer till Sverige.



Här nedan kan ni se trailern för filmen!


Följ Twilight på twitter

Nu i takt med att New Moon snart kommer ut så bio så finns det massvis av smaskiga skvaller och avslöjanden på Twilighttwittern. För er som vill veta så mycket som det bara går om vad som pågår och olika detaljer om allt möjligt rörande skådespelarna och filmen så kan ni göra det här.


Reklam för New Moon

Just nu går den här reklamfilmen för New Moon på tv i USA. Själv har jag inte sett någon som går här i Sverige än, har ni?


Alexander Wang SS10

Fullt av läder, trasparenta plagg, flätor, mormorstrosor, snörningar och olika skärningar i ryggen. Alexander Wangs vår och sommarkollektion går i neutrala färger men med mycket fina detaljer!


























Vogue cover

Jag bara älskar den tuschliknande texten på framsidan av månadens Vogue!


Vogue Cover, november 09.


Cloetta gör som Marabou

Marabou har verkligen moderniserat sig och kommit med många nya smaker nu på sistone, så som säsongschokladerna Sommar och Vinter och Sensation med Yoghurt hallon med flera. Cloetta däremot har inte haft någon ny chokladsort på ett bra tag och det känns verkligen som att de behöver förnya sig och följa efter sina konkurrenter..

Men de har faktiskt en stor favorit, den klassiska centerrullen, och nu har det alltså kommit en ny smak som innehåller nougatkräm istället för kolakräm.

Visst låter det som att det kan bli väldigt bra och väldigt gott?


Victoria Beckham

Jag är en av de människorna som tycker om Victoria Beckham. Hon ser bra ut och när jag kollat på intervjuer med henne så verkar hon vara en härlig och ganska normal människa trots allt. Hon älskar sina barn och gör allt för sin man och hon har även haft en egen karriär som inte så många fotbollsfruar har haft.

Hon lever ett tufft liv i ständigt rampljus och har press på sig hela tiden och det är nog en bidragande orsak till att hon är så smal som hon är just nu, men jag imponeras ändå av henne och tycker att hon är en bra människa.














Graffiti Couture












Vogue Paris november 09. Raquel Zimmermann styling by Emmanuelle Alt.

Karen Millen

Jag har länge letat efter en paljettjacka, men som med allting annat så är jag väldigt kräsen. Många paljettjackor kan se så billiga och plastiga ut och vissa har bara paljetter på framsidan..

Men nu såg jag den här jackan från en tjejs blogg and I´m in love! Så himla superfin och jag ska verkligen ta mig en titt på NK och Karen Millens butik när jag åker till Göteborg nästa gång!




Ca 2 000 kr.


More pic from Jimmy Choo

Eftersom jag fullkomligt hatar att gå runt och knö bland folk så är jag den som väljer att stanna hemma när reorna drar igång eller när det är medlemskväll i någon affär. Usch, jag får typ panik, jag vill hinna se allt och ta allt jag vill ha innan alla andra, men man kommer knappt framåt och jag får panik av sånt, så jag vet inte om jag ska ställa mig i kö till Jimmy Choo i Göteborg eller inte..



Här är Tamara Mellon (en av grundarna av Jimmy Choo) med kläder från kollektionen och på videon nedan så visar hon plagg och ger dig sina stylingtips!




Victoria Beckham gästar Gossip Girl

Om allt har gått enligt planerna ska filmningen ha startat redan i onsdags och stjärnan tackade ja till en gästroll i serien efter att hon fått besök av Blake Lively och seriens kostymdesigner vid sin egen vår och sommarpresentation av hennes tredje egna kollektion. Frågan är nu bara hur stor hennes roll kommer bli och hur mycket hon kommer att säga, men jag tycker detta ska bli minst sagt spännande!

Visst passar Victoria in bland Serena & Blake om glasögonen var borta?


P.s. Blake har själv burit ett antal plagg ur Victorias egna kollektion på några avsnitt av GG. D.s.


Piffa upp dina Hunterstövlar

Nu när vintern börjar närma sig och det börjar bli för kallt för att gå i stövlar så väljer många att lägga undan dem till våren och regnet, men det måste du inte göra än..

Köp istället ett par leopardfärgade strumpor som du kan ha i dina Hunterstövlar så blir det varmt och skönt. Funkar hur bra som helst och dessutom blir de snäppet hetare till och med!


500 kr, Fiorucci.

Fler färger hittar du här.


Inspiration


Ny New Moon trailer

Här kommer ytterligare en ny kort trailer för New Moon!


Georgeous shoes



Alain Quilici.

Och här är en annan variant med fräcka detaljer på.


Midnattsvisning av Twilightfilmerna

Nu finns biljetterna ute för dem som vill se midnattvisningen av Twilight och den nya New Moon filmen. Visningen kommer ske under torsdagen medan alla andra kan se den under fredagen, så för er som vill vara först att se dem så kan ni köpa biljetter här.


Caroline Blomst är modell för MQ

Istället för att satsa på kändisar som MQ tidigare har gjort så är det nu modebloggaren Caroline Blomst som gäller för deras partykollektion för höst och vintern. Massvis av glittrande och rockiga partyplagg ingår i kollektionen som går under namnet Urban Night och kommer vara i butik v.45.



Efter att försäljningen dragit igång kan man även få Caroline Blomst tips på partyoutfit till mobilen i form av en modebild och köptips, ungefär som den här nedan som är Veckans tips på MQ:s hemsida.


Paljettopp, sammetsjacka, kostymbyxor & väska
Svarta kostymbyxor matchat med pumps och paljetttopp är både klassiskt och coolt. En look som jag verkligen trivs i. Den lilla sammetsjackan är pricken över i:et.

Kort sammetsjacka 399:– från Zoul / Paljettopp 399:– från Paris, Kate & I / Byxa 499:– från Zoul
Väska 499:– från Zoul. Finns i utvalda butiker v. 46.



Här är några
klänningar ur kollektionen från märket Paris, Kate and I.


Inspiration


H&M shoes

High heels av mocka från H&M.





Vad du inte visste om Gossip Girl stjärnan

Att Leighton Meester är en duktig skådespelerska med grym stil vet väll de allra flesta, men visste ni att Leighton även kan sjunga? Och att hon snart ska släppa sitt första album?



Personligen tycker jag att hon har en härlig klang i rösten, men eftersom låten är densamma hela tiden så skulle jag gärna vilja höra en annan låt för att bestämma mig huruvida hon är lika bra som en vanlig sångerska. Vad tycker ni?


Smaken är som baken

Alla har vi ett favoritutseende på skor och genom att kolla här nedan så är det nog inte särskilt svårt att se vad jag har för smak. De är så perfekta och enkla, men samtidigt supersnygga. Hade jag haft ett konto som jag bara fick köpa skor på så hade jag köpt dessa direkt!


Giuseppe Zanotti, Caterpillar, Jil Sander och Ann Demeulemeester.

Balmain kopior

Ytterligare ett par kopior från Scorett. Den här gången kommer dragkedjorna från Balmain och glitterklackarna från H&M:s nya pumps med samma utseende på klacken. En härlig blandning!



The Twilight Saga

Ny exklusivt klipp från New Moon!


Enough about Eve

Ni kan se avsnitt 6 här.


Miranda Kerr

Jag vet att jag har skrivit det innan, men jag gör det igen. Miranda måste vara en av de mest naturligt snygga och någon av de lyckligaste kvinnorna i världen. Hon verkar säker på sig själv och har en bra stil och ett stabilt sällskap.


Christian Louboutin for Rodarte

Verkligen fräcka och snygga skor som verkligen sticker ut!



Pris på begäran.

Blogawards 2009

Gillade verkligen Elins silverleggins som hon hade på sig igårkväll. Först trodde jag att de var helt silvriga, men när jag såg de svarta på sidorna så var de inte lika fina längre, men fortfarande fina!


Whyred.

Kängor med peep-toe och utan

Herregud vilka superheta och perfekta skor! Jag såg den här reklambilden för ett tag sedan, men hittade dem inte på hemsidan då, men nu ska de tydligen snart komma ut i Scorettbutikerna!





Kanske har Scorett blivit inspirerade av dessa från Chloë Sevigny?


Utan eller med peep-toe och helsula eller klack, det finns många varianter på kängor, men här kommer med peep-toe och med klack.


Miumiu.


Givenchy.



Skopunkten, Chloé, Tory Burch och TopShop.


Skor med en personlig touch

WOW säger jag bara! Kolla vad superläckert det kan bli på bara ett litet kick och med lite fantasi. Att fixa sina egna skor med hjälp av bälten, remmar, nitar och andra detaljer blir iaf jag verkligen sugen på att göra när jag såg dessa bilderna!

Köp fuskskinn på metervara (ungefär en halvmeter). Klipp fuskskinnet i remsor på ca 4 cm. Vik dem dubbelt och vira dessa runt stöveln. Knyt för att fästa och dölj knutarna med remsorna (behövs mellan 5-7 remsor per stövel)


Caroline Blomst.


ELLE:s modeassistent Josephine Aune. Cowboyspännen från Vagabond.


Fredagens Idol

Var det bara jag som tyckte att gårdagens program var väldigt bra? Jag tycker även att det var roligt att det inte var de populäraste deltagarna i yuryns ögon som gjorde det bästa uppträdandet, och då tänker jag främst på Erika och Eddie som verkligen gav allt på scenen och gjorde sitt absolut bästa.

Sedan måste jag erkänna att Reza aldrig har varit någon favorit hos mig och jag har inte förstått vad det är som yuryn ser hos henne, men efter att finalen drog igång förrförra fredagen så har jag insett att hon sjunger otroligt bra och verkligen är värd en plats!

Men min favorit var ändå Eddie som verkligen gav allt!


Superfin vardagsoutfit utan att det blir för mycket


Alexander Wang shoes.

Christian Louboutin

Om man ska kolla på hela kollektioner så tror jag nog att Christian Louboutin är det märket som har flest snygga skor samtidigt. Andra märken har några superläckra skor, men resten är inte så intressanta. Något som också gör Louboutinskorna unika och snygga är den röda färgen de har under fotsulan ♥

Blake Lively äger ett par av dessa, fast utan peep-toe.



Andra snygga Louboutinskor med nitdetaljer.




Och här kommer ett par budgetvarianter med nitar som liknar ett par Aldoskor jag visat tidigare.


Från Scorett och snart i butik!


Designa dina egna kläder

Visste ni att det finns en sida där du kan designa dina egna kläder och att du sedan kan få dem levererade till din egen dörr? Istället för att kändisar ska få designa kläder som vi sedan har på oss så har du nu möjligheten att själv ta efter en trend från catwalken, men göra den till ditt eget plagg med en personlig touch.

Först väljer du tyg..



Och sedan är det bara att sätta igång!


Jag vet dock inte om man kan beställa din kreation från hela världen, eller om det bara gäller i England där kläderna produceras och hemsidan kommer ifrån, men oavsett så är det grymt fräckt tycker jag. Och tjejen där jag läste om den här hemsidan hos har själv provat att göra en klänning och beställa hem den, och kvalitén var jättebra och man kan välja sina egna storlekar med, så den satt perfekt!

Såhär blev min klänning tillsist.

För er som också vill designa er egen klänning så gör ni det här.


Look-a-like shoes

Scorett är tydligen riktigt bra på att ta efter skorna från catwalken, men den här gången är det inte Alexander McQueen utan de är tagna från Alexander Wangs vår och sommarkollektion 2010 och de kommer snart vara i butik.




Rufus Getting Married

Hilary Duff är ännu en kändis som är med i säsong 3 och hon kom in i det fjärde avsnittet, men i det här som är femte så är hon inte med alls och varför tänker jag inte berätta..

Ni kan se
avsnitt 5 här.


My favorite Alexander McQueen shoes

De är superheta och de är inspirerade av skinnjackans skärning. De är svarta, så de passar till nästan allt. De går att ha nedvikta eller uppvikta, beroende på vad du känner för just då. Massvis av kändisar och modeller äger ett par och de kostar några hundralappar ifrån 7 000 kronor..





Men när jag läste Elin Klings nya assistens blogg så såg jag ett inlägg om att det finns ett par McQueen kopior på Scorett för bara 1 499 kronor. Dock skulle jag aldrig köpa dem, då de äkta är tusen gånger snyggare, men jag tyckte ändå det var roligt att de fanns!


Jimmy Choo snart i butik

Igår var det exakt en månad kvar tills Jimmy Choo kollektionen släpps i alla H&M butiker. För att det inte ska utbryta kaos så har man satt upp vissa ordningsregler: de 160 första i kön får ett armband som ger dem tillträde till den utvalda Jimmy Choo avdelningen där du kan shoppa damskor, väskor och accessoarer. Du får däremot bara köpa en produkt av varje sort, alltså inte flera väskor exempelvis.

De som inte får ett band får tillgång till dam-och herrkollektionen och efter två timmar får du tillgång till den speciella accessoaravdelningen.











Självklart går det även bra att shoppa online och all information om hur du shoppar från kollektionen hittar du här.

Supersöta klänningar

I förrgår åkte en av mina vänner till London, hon som jag var där med förra hösten, och jag är såå avundsjuk. Var första gången som jag besökte Betsey Johnsons butik då och köpte min klänning, men jag vet att det inte kommer att bli min sista..

Här ser ni sex stycken nya klänningar som jag tycker är supersöta, speciellt den rosa med glitter upptill. HUR FIN SOM HELST!


Nytt i butik den här veckan

Goda nyheter som finns att köpa nu. Plockade upp dem igår och har alltså inte hunnit smaka på dem än, men den med jordgubb/lime verkar väldigt god ;)


Rosa månaden är i full gång

Nu kan man styla håret och stödja Bröstcancerfonden på samma gång med hjälp av Ghd:s exklusiva utgåva av den här rosa boxen som innehåller olika stylingverktyg. Plattången som ingår i paketet kan man använda både som plattång och som locktång och den ska ha en väldigt bra kvalité!


Pink Limited Edition Box Set Pretty in Pink, 2199 kr.


Om du nu inte har råd eller inte behöver en plattång och dess tillbehör så finns det massvis av andra sätt som du kan stödja Bröstcancerfondens arbete, kolla bara här!




Det finns även ett antal produkter där man kanske inte vet eller inte ser så tydligt att de stödjer Bröstcancerfonden.



Självklart går det också utmärkt att sätta in ett valfritt belopp på deras konto om man vill skänka en större summa pengar till deras arbete. För mer information om varje produkt hänvisar jag er till Rosa bandets hemsida där allt står som ni behöver veta och det gör ni här.

Köp rosa i oktober!


Two pieces from BJ

Här kommer två snygga Betsey Johnson klänningar från lookbook vars ägare bor i USA.




Superhot armband


Hervé van der Straeten.


Ny designdator av Vivienne Tam för HP

Ni kanske minns den röda designdatorn som delades ut som pris till bland annat Carina Berg på Ellegalan i Stockholm tidigare i år? Vivienne Tam stod bakom designen på det supersnygga netbooken och nu har hon alltså designat en till.

I början av nästa år kommer den börja säljas i butik. Priset är ännu inte klart, men jag tror inte att den kommer att kosta mindre än vad den förra gjorde (6000 kr) men det återstår att se!




Här kan ni se den förra röda designdatorn.




Inspiration


Acne jacket and Alexander Wang boots. Love them both!

Vinn exklusiv förhandsvisning till New Moon

Nu har du chansen att få förhandslyssna på soundtracket av New Moon först i Sverige. Den 21 oktober släpps albumet, men redan den 16 oktober har du möjligheten att få gå på ett lyssningsparty hos Warner Music i Stockholm!

För att ha en chans att vinna gäller det att motivera varför just nu ska vinna och sedan lämna dina personuppgifter och allt det gör du här.

Lycka till!


Betsey Johnson

Här kommer mina favoriter från vårkollektionen som visades i New York!




















Evening bag


Christian Louboutin.


New Moon

Nu är det fyrtio dagar kvar tills premiären och här kommer den tredje officiella trailern för filmen!
(den förra jag la var inte officiell och försvann dagen efter)


Final Idol 2009

Någon mer än jag som inte tyckte att det var rättvist att Karolina åkte ut i fredags? Visst måste jag hålla med om att hon var katastofal i fredagens program när hon sjöng låten Just dance men eftersom hon har sjungt så himla bra de andra gångerna så borde inte ett litet fel göra så att hon åker ut. Kolla bara på de här två grymma låtarna!





Och för er som inte har en aning om vad jag pratar om så kan ni kolla här:


Chanel SS10

Jag säger bara WOW! Herregud vilken show det var, jag hade gjort nästan vad som helst för att ha varit på plats. Väldigt uppfinnesrikt med att bygga catwalken som en gård och sedan kommer Lilly Allen med ett band upp från marken. Söta detaljer så som fusktatueringar lite varsom på modellerna var pricken över i:et and I like it! Kommer det att bli en ny trend?
Spring 2010, Paris Fashion Week.













Supersöta detaljer, så som skor, väskor och fusktatueringar fyllde showen!












Harry Potter och Dödsrelikerna

Nu i veckan fick London finbesök av några av skådespelarna ifrån Harry Potter och de var där för att lansera en tävling där vinnaren får en chans att medverka i filmen Dödsrelikerna. Ettusen svarta ballongar släpptes i luften och det gäller att hitta dem..

På varje ballong finns det nämligen en liten lapp med en kod på som man skriver in på hemsidan för att få en chans att vinna en trip runt i studion medan de filmar in den kommande filmen och man har dessutom chansen att få bli en egen trollkarl och få ett porträtt av sig själv uppsatt på väggarna på Hogwarts!







Som ni alla säkert vet så är sista Harry Potter filmen uppdelat på två. Den första filmen har Sverigepremiär den 19 november 2010 och den andra 15 juli 2011.


Alexander McQueen SS10

Spring 2010, Paris Fashion Week.







Och lite läckra detaljer som ni inte får missa!













Och här kan du se lite av showen.


Dan de Fleurette

Som ni alla vet så har det stått en massa i olika tidningar om att Tyra Banks ska gästspela i Gossip Girl och det är i avsnitt 4 som hon kommer in.
Ni kan se det här.




Taylor Momsen i en grym outfit!


Klubben för skoälskare

Jag hade ingen aning om att det fanns en klubb som hette Nilsons group förän jag var i stan och skulle köpa ett par skor där då de frågade mig om jag ville bli medlem och därmed få 10 % rabatt på mitt första skoköp; självklart sa jag ja!

Du får bonus på alla skor du köper på följande ställen: DinSko, Ecco, Nilson, Radical Sports, Jerns samt Skopunkten och alla i familjen kan ha ett eget kort, men ändå samla bonus tillsammans. Bra va?


För att bli medlem går du in här och även du får 10 % rabatt på första köpet.


Desperate Housewives säsong 6

Jag har aldrig kollat på Desperate Housewives. När alla hör det brukar reaktionen bli: VA? Skämtar du eller? Men det är faktiskt sant..

Men efter att ha sett reklamen för säsong 6 så har jag bestämt mig för att se mitt första program av serien idag och jag hoppas verkligen att det kommer vara bra ;)


Sometimes I just wanna disappear..


Emma Watson.

Sammetsjacka

Helt underbart snygg jacka från Hunky Dory som jag verkligen skulle köpa om jag hade några tusenlappar att slösa!


6 000 kr, Design Only, Göteborg.

The Lost Boy

Är namnet på det tredje avsnittet av Gossip Girl och det kan ni se här.




Kvalfinal i Idol 2009

Nu är det mindre än en halvtimma kvar tills Idol drar igång. Ska verkligen bli spännande att se vilka yuryn har valt ut som wildcards, men mina fyra favoriter är lätt Mariette, Rabih, Karolina och Erik.

Vilka är era favoriter ikväll?



Och för er som missade det pinsamma igår så kan ni se det här:


Min vill ha lista

Hittade mycket snyggt när jag var i stan senast och här är några beautys som jag mer än gärna skulle vilja ha i min gaderob, men jag har ju bestämt mig för att bara köpa saker som jag behöver och därför avstod jag dessa, men kanske att någon av er behöver dem? :)


2299 kr, Sisters.


949 kr, ZARA.


1999 kr, Odd Molly jacka, Fiorucci.

H&M Divided Exclusive

När jag var i Göteborg i tisdags så var jag även tvungen att gå till H&M för att se vad de hade kvar av Divided Exclusive kollektionen och det var mer än vad jag hade trott!


1499 kr. Fanns förvånadsvärt många jackor kvar på H&M i Nordstan. Kanske var det för att de kostade hyffsat mycket eller för att många redan har en skinnjacka?!


999 kr. En klänning som verkligen fångar ens blick, men som inte alls satt bra på. Var ett glapp i höften så man såg bred ut och det gillade jag inte!


199 kr. Supersnygga leggins som jag såg en tjej som var i stan hade på sig. Dock var man tvungen att gå ner en storlek eller två för att de skulle sitta bra. Hade det funnits en 34:a hade jag köpt dem!


1499 kr. En tuff mockavästklänning som de hade klätt en av skyltdockorna med. Var bara tvungen att prova den, även om jag inte hade tänkt köpa den, och den satt snyggt på. Passar både som bararmad eller med en tunn långärmad t-shirt under.

Provade även fuskskinnklänningen som satt grymt snygg nedtill, men som tyvärr också hade ett mellanrum i höften och inte satt åt. Testade även den mörkade leopardfärgade klänningen som inte satt så bra på mig heller..

Har någon av er provat eller till och med köpt något plagg?


RSS 2.0