Vill du gå på tjejkväll hos Gina Tricot?



Fick det här inbjudningskortet när jag handlade i deras butik igår och eftersom jag inte kan gå själv så tänkte jag att det kanske fanns någon annan som bor i Borås och som vill ha det!

Under kvällen är butiken fylld med nyheter och dessutom väntas några överaskningar samt enklare tilltugg och dryck. På inbjudningskortet står det att du får ta med dig dina bästa vänninor och inget maxantal anges, så det är bara att bjuda på! (observera att du måste ha det här kortet för att komma in).

Mejla mig om ngn är intresserad: [email protected]


Vogue Nippon June 2010








Frida Gustavsson by Andreas Sjodin.

Undebara bilder på en som vanligt söt Frida! Nu säger jag Godnatt :D

Shoppingtips i butik nu


Burberry Prorsum kjol från Gina Tricot, 149 kr




Gina Tricot, 249 kr.


Miumiu mönster på trosor från Gina Tricot, 39 kr


Indiska, 399 kr


D&G inspirerande korsett från Gina Tricot, 249 kr


Västsveriges första modetidning



Tidningen Mods är modemagazinet med fokus på Göteborg och Borås. Tidningens syfte är att lyfta fram unga oupptäckta talanger kring dessa två städer och för att visa Sverige vilka fantastiska förmågor som finns här. Mods magazine är en modetidning i utveckling och de har kommit ut med deras allra första nummer som ni kan läsa här.

Jag tycker det här är så roligt! Borås som ändå är textilens stad där det finns många duktiga tjejer inom mode och textil. Där finns även Nordiska Designskolan med bl.a. program som modedesign och textildesign. Och sen Göteborg som det finns minst lika många duktiga personer som i Stockholm :)

Massor av erbjudanden på Kompassen idag


1, 2. Bik Bok. 3. Sisters. 4. H&M. 5. Gina Tricot. 6. Bik Bok.

Idag torsdagen den 29 april har Kompassen i Göteborg öppet en timma extra och från klockan 17 hittar du riktigt bra erbjudanden i följande butiker:

Boomerang. 20 % på alla stickade tröjor.
Levi´s Store. 20 % på alla vårnyheter. Kom in och stylas av våra jeansexperter.
Bianco. 20 % på utvalda produkter.
Christers Hairteam. Köp 4 betala för 3. Gäller vid köp av alla hårprodukter till ordinarie pris.
One Off. De bjuder alla kunder på Paraplydricka och 10 % på alla Etnies skor, kläder och tillbehör.
Game Stop. Få ett promotionkort laddat med 200 kr när du köper begagnade spel för minst 600 kr. Gäller i 3 månader efter utfärdandet och kan ej användas som betalning vid samma köptillfälle som det utfärdas.
H&M. Handla för 400 kr och få 100 kr i rabatt.
Scorett. 20 % på utvalda märken.
Solo. 20 % på hela sortimentet.
Monki. Mid-season sale.
Carlings. 20 % på hela sortimentet.
Brothers. 20 % på hela sortimentet.
Bik Bok. Tag 3 betala för 2.
Condeco. Stor latte 20 kr.
Gina Tricot. 20 % på hela sortimentet.
Sisters. 20 % på hela sortimentet.
JC. 20 % på hela sortimentet.
T-12. 50 % på boardshorts och bikini.


Sonys sportspelare NWZ-W252



Sonys nya Walkmanspelare gör det möjligt att duscha med sin musik om man vill. Dock kan man inte tvätta håret, för den tål inte shampoo och tvål, men att slippa behöva vara rädd att spelaren förstörs när det ösregnar eller när man svettas är ju kanon och vill du bara ta en svalkande vattendusch ute eller i en sjö så funkar det ju alldeles utmärkt.

Spelaren kommer att kosta tusen kronor och kommer finnas tillgänliga i färgerna vitt, svart och rosa här i Sverige. En fulladdad spelare håller för upp till elva timmars spelande och produkten kommer börja säljas i slutet av maj.

För mer information klicka här.


Zara Lookbook May 2010








glamour via nitricious

Inspirerade både från Miumiu , Chloé och D&G kommer den här kollektionen från Zara som släpps i butik nu i maj. Kläderna känns väldigt somriga och jag är riktigt förtjust i den vita klänningen på bilden längst upp :)

Vill ni se fler bilder gör ni det här.


Utförsäljning av Diesel i Göteborg







Nu på torsdag kan du fynda plagg ur Diesels provkollektion för vår och sommaren 2010. Bilderna här ovan är från deras utförsäljning i höstas och väskan som ni ser på bilden kostade egentligen 2 500 kr men sen var den nedsatt till 800 kr så priserna kommer vara kraftigt reducerade. Finns kläder både för barn, dam och herr samt väskor och priserna börjar från 50 kr och uppåt!

Torsdag 29 April: 07.00-19.00.
Fredag 30 April: 10.00-19.00.
Lördag 1 Maj: 10.00-17.00.
Söndag 2 Maj: 12.00-16.00.

Plats:
Biograf Draken på Järntorget

Kommer ut i butik under våren



En grym nyhet för alla kokosälskare därute! Själv har jag aldrig gillat kokos, men tycker ändå den är helt okej så för er som gillar det måste den här vara toppen ;)

Nya Eclipse trailern



En ny trailer kom ut för några dagar sedan och jag, liksom många andra, längtar tills premiären är den 30:e juni!

Annorlunda skärningar i ryggen



































Någonting som jag älskar är fina detaljer och djup rygg på klänningar. De här fotona har jag samlat på mig nu under några månaders tid och jag kommer knappt ihåg vart alla kommer ifrån längre, men de är så snygga och jag har svårt att välja ut en favorit. Kan du?


New dresses from Betsey



Är helt kär i den första klänningen med rosetten i ryggen! Och har jag tur så kanske den finns i deras butik i London när vi ska dit om några veckor :)

Marie Claire Italia May 2010








Masha Novoselova by Rennio Maifredi.

Superheta bilder! Gillar verkligen kläderna och bakgrunden.

Stimorol Senses Sweet Mint



I fredags kom det en säljare från Stimorol in i vår butik och eftersom jag är ansvarig för tuggummi och läkerolen så fick jag lite smakprover och här är en av nyheterna från Stimorol. Dock ingen favorit hos mig, men den var ändå okej.

Elle France March 2010












Alessandra Ambrosio by David Burton.

Någon mer än jag som blir grymt taggad på att gå ut och springa nu?

Roberta Freymann by Olivia Palermo





Det är inte bara Whitney Port som skapat en karriär som designer av The Hills stjärnorna, utan nu provar även Olivia Palermo sin lycka i branschen. Halsbanden på bilden ovan har hon skapat för Roberta Freymann och kom ut i butiken för några veckor sedan och frågar ni mig så tror jag på en riktig succé!


Balmain kopia



Nu finns det en kopia av Balmains trashade t-shirt hos Topshop!

Nu kan du köpa den



Nu har Marabou Polka landat i butikerna och vad jag vet så finns den i 200 grams kakor. Min som är på bilden var bara en av testerna som jag fick prova på, men kanske kommer den göras i små också, vi får väll se ;)

Den andra på bilden, daimen, vet jag ännu inte när den kommer ut!

CHIC nr 9, 2010



Supersnygga modekollage som liknar ELLE:s som jag skrivit om.


Bröllopsspecial och det finns massvis av klänningar och tips!


Tidningen kom ut i butik idag onsdag!

Djurmönster på naglarna








Okänd, kakhusets, asahlen, twiceas


För att göra mönstren lättaste kan ni kolla här nedan.





Tycker ni det verkar krångligt att göra mönster själva och hellre vill ha mallar att gå efter så finns det många olika varianter på nelly och ni hittar dem här.

Mangos vårkollektion





Jag gillar deras Balmaininspirerade stil med grön och brun militärfärg. Tycker även jackan och västen på de två första bilderna är hur fina som helst :)

Bröllopschokladen från Cloetta







Nu i slutet av förra veckan kom den här och några fler sorter ut till butikerna från Cloetta. Själv har jag inte smakat eftersom ingen av smakerna lockade mig, gillar inte likör, men gillar man det eller bara vill bjuda på riktigt lyxigt godis så är den här perfekt för asken och allt är supersnyggt!

Dove deodrant spray



Enda sedan jag köpte sprayburken till höger i Slovenien för 2 år sedan så har jag varit helt fast. Deo i sprayform är det bästa jag vet för de vanliga torkar långsamt eller håller inte hela dagen. Har du samma problem så tycker jag absolut att du ska prova spraydeon för den är kanon och den glada nyheten är att de äntligen har kommit till Sverige :)

Glaze nummer 4, 2010



Det absolut bästa från säsongens största trender. Shoppingbegär!


Härliga bilder och lite fakta om snygga Ian!


Tidningen kom ut i butik i slutet av förra veckan!

Vinn en make-up kurs från Make Up Center


För att deltaga i tävlingen måste du vara prenumerant på Modeflickan Magazine. Det är helt gratis. Tävlingsregler hittar du inne på ditt konto i vänstermarginalen under ”Tävling”. Klicka här för att prenumerera.

25 Magazine Spring 2010














By Marcin Tyszka.

Hur fina är inte de här bilderna? Jag blev helt till mig när jag såg dem! Finns även vanliga bilder på alla tjejerna men jag tycker helt klart att de här är finast, men lyckades bara välja bort två av dem för alla var så fina :)

Ännu mer blommigt



1. H&M. 2. Friis and Company 3. Topshop. 4. New Look. 5. New Look.

The ALICE by Temperley





Det brittiska märket Alice by Temperley är ett systermärke till Temperley London och kommer som man hör på namnet ifrån London. Det kommer ut tre kollektioner per år och man kan köpa märket i Temperley London butiker i London, New York och Dubai samt lite andra butiker runt om i världen. De planerar även att öppna en butik med enbart plagg från deras egna märke samt en online butik senare i år.

Vill du se fler plagg så gör du det här.


Finns ute i butiken nu



Ny smak från Fazer. Har inte smakat de här, men de ser väldigt goda ut :)

Våren hos Forever 21
















Vårens lookbook och Secret Garden Collection.

Länge har det ryktats om att Forever21 ska öppna en butik i Sverige och därför tog Glamour kontakt med dem för att få sanningen och tyvärr finns det inga planer på att öppna en butik i eller nära Sverige så vi får vänta ett tag till.

Fransjacka i två färger




Den här godingen på bilderna ovan finns hos Weekday för 1 300 kr och just nu har H&M en exakt likadan ute i deras butiker för samma pris och det finns även en liknande hos Monki som är nedsatt till 750 kr just nu.

Köp dig en praktikplats på Vouge

¨
source: glamour

Det är för välgörenhet som Vogues chefredaktör Anna Wintour auktionerar ut en praktikplats på deras magasin i New York. I vinsten, förrutom att få praktisera en vecka på kanske världens mest eftertraktade arbetsplats, så får du biljetter till New York fashion week.

Budgivningen är redan igång och för den som vill ta hem vinsten får man räkna med att betala mellan 70 och 80 tusen kronor, för det är summan det kommer sluta runt om man frågar Anna själv. Pengarna går till en organisation vid namn Robert F. Kennedy Center for Justice and Human Rights.

H&M Fashion Against Aids 2010









Tidigare har jag visat mina favoritplagg ur festivalkollektionen och här kommer alltså kampanjbilderna där ingen mindre än Rolling Stones legenden Mick Jaggers dotter, Elizabeth Jagger, agerar modell samt Lou Dillon. Förrutom kläder kommer kollektionen också att innehålla tält och sovsäckar.

Kollektionen kommer finnas på dividedavdelningarna den 20:e maj.

Veckorevyn nr 9, 2010



Mycket rolig läsning!


Superroligt test på om du och din kille kände igen din kropp..


Tidningen kom ut i butik igår onsdag!

Cosmopolitan maj, 2010



Nu får vi reda på vad det är mellan tjejer och skor..


Supermånga roliga tips på saker du kan göra när du har tråkigt!


Tidningen kom ut i butik igår onsdag!

Nyhet som snart är i butiken



Nu kommer det snart en ny smak av Polly. Visst ser den spännande ut?


Svarta påsväskor




Bikbok 199 kr, Åhlens 299 kr, H&M 149 kr, Åhlens 199 kr.

Finns verkligen hur många varianter som helst för dem som är på jakt efter en!

Whitney Ports kollektion Whitney Eve











Det här är The Hills stjärnan Whitney Ports första kollektion och jag tycker det här var en mycket bra början. Mina absoluta favorit är byxorna på bilden längst upp till höger och den gråa klänningen på den tredje bilden till höger.

Vad tycker ni om kollektionen?


Puderrosa



1. Louise Goldin för Topshop. 2. Richard Nicoll för Topshop. 3. Gina Tricot. 4. Cheap Monday. 5. Nelly. 6. Cheap Monday. 7. Richard Nicoll för Topshop. 8. Topshop. 9. Topshop. 10. Richard Nicoll för Topshop.

Nyhet som snart kommer ut


V Magazine Spain April 2010






Masha Novoselova by Txema Yeste.

Helt underbara bilder om ni frågar mig. Så annorlunda och unika!

Marabou Passion



Jag fick se på alla kommande nyheter för ett tag sedan, men har inte hunnit berätta om alla än, men ville bara tipsa er om att den här finns i butik nu!

Vill också passa på att önska er en underbar fredag :)


CHIC nr 8, 2010



Från kändis till budgetkopior i butikerna!


Kate berättar bl.a. att hon funderar på att bli designer..


Tidningen kom ut i butik igår onsdag!

Militärtema



1. H&M. 2. Forever21. 3. Gina Tricot. 4. Gina Tricot. 5. Forever21. 6. Balmain. 7. Forever21. 8. Gina Tricot. 9. Topshop. 10. Weekday. 11. H&M. 12. Topshop. 13. Lindex. 14. Topshop


Prada platforms


pic: jakandjil

Gillar verkligen de här söta skorna med knytband där uppe. Antagligen är de för att de liknar Fendis som jag är väldigt kär i, men jag tycker de här från resortkollektionen 2010 är väldigt snygga med!

Glamour maj 2010



Leighton Meester personliga stylingtips!



Modellernas privata stilar inspirerar nu även de designers de visar


Glamour har svaren på hur du blir Hollywood snygg och perfekt


Tidningen kom ut i butik igår fredag!

ELLE maj 2010



Femton sidor härlig bröllopsläsning med mkt inspiration!


Underbar plåtning ute på prärien i Arizona


Repotage om Amanda Seyfried


Tidningen kom ut i butik igår fredag!

Veckorevyn nr 8, 2010



Riktigt rolig läsning!


Läs om tre tjejer som uppfyllde sina drömmar och pluggade utomlands


Tidningen kom ut i butik i onsdags!


Le Blog de Betty




Jeffrey Campbell




Louise Goldin for Topshop




Mabille for la redoute




Carvela




Alexander Wang




Vivienne Westwood




New Look




Asos




Miami



Jag fullkomligt avgudar den här tjejen för hon har verkligen förstått hur man kombinerar byx med budget & får det billiga att se lika snyggt ut som det dyra!


RSS 2.0