Dessa hade inte suttit fel


Marc by marc jacobs, Oasis, H&M och Thomas Sabo.

Vogue Nippon March








Anja Rubik by Camilla Akrans.

Superfina foton i lantlig miljö. Supersött med lammet som fick vara med och jag älskar alla spetsdetaljer och att allt hon har på sig är helvitt!

Bilder från ELLE-galan 2010

Här kommer lite inspirerande foton från galan i fredags.



















När prisutdelning och modevisningar var över började den riktiga festen..



Agnes hade en underbart fin klänning på sig




Elle:s modeassistent Josephine hade en D&G klänning








Tyra, Kenza, Mogi och Blondinbella


När alla gick hem fick man med sig en sån här :)

ELLE-galan 2010

Som så många vet så är Emma Watson en stor förebild till mig, men ni visste kanske inte att även Hayden Panettiere också är det och hon var på på galan i fredags. Hade väldigt gärna velat vara där själv och sett henne med egna ögon när hon tog emot pris för årets internationella stilikon, men jag får nöja mig med att kolla på bilder och videos som finns. Personligen tycker jag verkligen att hon var värd priset för plåtningarna som hon gjorde för ELLE i deras oktobernummer är hur fina som helst :)

Hayden bar en specialdesignad klänning av Lars Wallin




Smyckena kom från svenska Mandelstam och var värda flera miljoner



ELLE februari 2010

Eftersom jag är prenumerant så ser framsidan lite annorlunda ut än vad den gör i butiken, men det är inte stor skillnad. Liksom framsidan antyder så handlar den om jeans, nästan hela numret är fullt av det. Och så finns det en lång intervju med Jennifer som hennes vän har gjort och som är hur bra som helst!



Intervjun om Jennifer är kanon. Älskar den!


Det råder verkligen denimfeber i tidningen :)


Mycket intressant repotage om Paul Smith


Inspirerande kollage med skönheten Elsa Holsk


Liselotte Watkins har gjort illustrationer på supermodellen Dorothea


Tips på hur du kan sätta din egen signatur på modets vanliga plagg

Inredningsprylar till ditt hem i denim


Snart i butik



Nu kommer Dumble i chokladkakeformat istället för i påse med papper om.


Ballerina kladdkaka



Nu har även jag provat den här nyheten och som ni ser så säljer den som smör i solsken. Jättegod är den och som det står på förpackningen så smakar den bäst om man doppar den i mjölk!

Inspiration på hög nivå















Det här kallar jag riktig inspiration.

Alexa Chungs egen väska







Väskor som kommer ut snart (två vanliga och två oversize)

Att Alexa Chung har en grym stil vet de allra flesta om och nu har hon alltså fått en Mulberryväska namngett efter hennes namn. Alexa bag heter den och den ska finnas i butik nu och på deras hemsida :)


Loewe spring 2010 campaign







Gillar verkligen de här bilderna med Daria Werbowy som by the way syns överallt. Är många företag som vill ha henne till sina kampanjer och jag förstår dem för hon blir ju superbra på bild!

Veckorevyn nr 3, 2010

Månadens nummer är fullspäckad med bra läsning brukar det oftast stå, men den här gången är det verkligen sant! Finns mycket intressanta artiklar och repotage så om ni har funderat på att köpa numret: gör det!



Du får bl.a. se Megan Foxs, Hayden Panettiere & Pinks tatueringar.


Många roliga berättelser från kändisar som ljugit.


Bland annat får vi höra Catja från Paradise roliga historia..


En massa bra tips från läsare om hur de själva gör..


Några killar berättar om deras tjejer och hur de visste att de var kära.

Christian Dior SS10 Couture













Gud vad jag älskar den här kollektionen. Helt underbara klänningar på bilderna ovan och jag blir alldeles till mig när jag ser dem. Vilka mästerverk!

Abbey Lee Kershaw



Wow, såg först inte att det var Abbey om jag ska vara ärlig. Är inte van vid att se henne såhär till vardags, men grymt fin och annorlunda outfit :)

Ida Sjöstedt SS10













Jag älskar verkligen hennes klänningar med alla fina detaljer som bara hon kan göra. Gillar verkligen mönstret på spetslegginsen och heldressen samt den vita bh:n och klänningen bredvid (bild 6). Så himla sött alltså :)

Här kommer lite favoriter som jag sett i tidningar.


Spetsleggins, 899 kr


Bh och trosa, 799 kr


Fodralklänning, 1 195 kr


Kopior hos Ellos



Dessa Balmainkopior är det många företag som härmat; Modekungen, Eurosko och Åhléns för att bara nämna några, och nu finns de alltså hos Ellos också.




De här skorna från Giuseppe Zanotti är det också många kedjor som har härmat, bland annat Topshop, och dessa känns väldigt rätt och inte några som man kommer tröttna på i första taget som man kanske lätt kan göra på de med strass.



Och så slutligen de här sandalerna som är vääldigt lika Steve Maddens, men de här kostar bara 399 kr.

Silverdetaljer från Acne



Såg precis de här byxorna på Emma Elwins blogg och jag håller verkligen med henne om att Acne har gjort ett riktigt bra jobb! Tanken slog mig att man kanske skulle kunna åstadkomma något liknande själv genom att klippa och sy lite?

Don Donna i vår


Den här snygga axelväskan med nitar under som Wangs tycker jag är riktigt snygg och priset är också helt okej, 1 295 kr. Tror den kommer bli en riktig hit, vad tror ni ?

Thomas Sabo ringar





Att Thomas Sabo gör snygga berlocker till halsband och armband, det visste väll i princip alla, men att de också har grymt snygga ringar visste jag inte själv förän jag såg dessa bilderna på ELLE:s modeassistent Josephines blogg. Eftersom det fanns en hel del fler snygga ringar så kommer här några till :)




För priser och fler ringar gå in här.

Skor från Acne




Såg att Karen har dessa skorna från Acnes höst och vinterkollektion och de blir dina för 3 495 kr.

Ellos SS10

Nu fortsätter jag med mina favoriter, den här gången ur Ellos katalog som jag inte gillar hälften så mycket som La Redoute, men jeansen i pojkvänsmodell och den vita klänningen på bilden längst ner är riktigt fina tycker jag :)




249 kr


399 kr


279 kr


399 kr


299 kr


399 kr


799 kr, Pepe Jeans


599 kr, Sara Kelly


149 kr


499 kr, Sara Kelly

Beställa hem katalogen gör ni här.

H&M vår och sommar 2010









Här kommer lite snygga plagg ur H&M:s vår och sommarkollektion som jag hittat på olika sidor. Gillar verkligen baddräkten, så himla snyggt mönster och så en fin detalj mellan brösten som piffar upp den vanliga annars ganska vanliga halterneckmodellen :)

Ytterligare en Wang lookie





Den här kommer
från Chapnlle och kostar 599 kr istället för 750 kr som den kostar på chicy.se.

Stella Mccartney designar Disneysmycken

Som ni kanske vet så har Alice i Underlandet premiär den 3 mars här i Sverige och i samband med premiären släpper Stella Mccartney en kollektion för Disney med tydliga kopplingar till filmen. Kollektionen består av ett halsband och ett armband med detaljer av pärlor och och Swarovski kristaller. Smyckena kommer finnas i begränsad upplaga och halsbandet kommer kosta $425 medan armbandet kommer ligga på $395.


Prada Fantasy Lookbook SS10










Din Sko spring 2010



























Gillar många av skorna som de hämtat inspiration från både Wang, Acne och Louboutin. Skillnaden är bara att kvalitén är sämre och de är mycket mycket billigare. Många kommer nog ligga under 500-lappen, som de nitade pumpsen på första sidan som kommer ut i februari och kommer kosta 399 kr.

Back in the Saddle








Constance Jablonski by Raymond Meier for Vouge US Feb.

Superheta bilder i hästmiljö och jag älskar verkligen alla asseccoarer och skor. Ge mig allt!

Imogen Morris-Clarke



Gud vilken söt tjej och vilket leende. Älskar hennes ganska enkla outfit som blir ännu finare i och med att hon är osminkad och har ögonbryn som syns och ett härligt hår :)

Alexander Wang lookie



Lisa Olsson har införskaffat en sån här Wangkopia som kostar 750 kr och finns på chicy.se.

Etam spring 2010 campaign















Natalia Vodianova ser fantastisk ut som vanligt och jag gillar det franska märket Etam väldigt mycket. Har själv ett bh set med trosor här hemma i gaderoben.

Behind-the-scenes of the Burberry campaign














Tävling: Vinn 10 gratis hyrfilmer!



Nu har du chansen
att bli en av de 50 lyckliga vinnarna av tio hyrfilmer var. Filmerna kan du hyra direkt på din dator, det är bara att registrera dig & börja titta.

Allt du behöver göra är att svara på en fråga och sedan motivera varför just du ska vinna tävlingen. Anmäla dig gör du här.


Topshop spring/summer press show





























Snygga skor som de tagit inspiration både ifrån Wang och Burberry Prorsums vårkollektion. Gillar verkligen den beiga jackan, tror jag ska införskaffa en sådan eller en liknande!


Nytt från Betsey Johnson


Magdalena Frackowiak






By Josh Olins for Dazed & Confused.

För er nya läsare så kan jag berätta att jag älskar klänningar med mycket tyll och fina detaljer så som spets och olika skärningar. Dock kan jag inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om dessa foton eftersom jag blir helt blind av att de har skurit av kjolen, men visst blir det lite annorlunda och kul.


H&M Home Spring 2010

















Jag tror inte att jag är den enda som uppmärksamats H&M hemkollektion inför våren. Jag fullkomligt älskar de vita spetsmaterialen och de med rosor på de första två bilderna. Har dock aldrig sett några heminredningsprodukter i H&M:s butiker när jag var i stan, men man kanske bara kan beställa detta via deras hemsida. Är det någon som vet?


En sån gaderob vi alla vill ha

Chics chefredaktör Charlotta Flinkenberg har en mycket imponerande gaderob som jag fastnade för när jag läste deras tidning. Den rymmer över 200 par skor, paljettklänningar, designväskor och second hand-fynd. Hon väljer att lägga mest pengar när det gäller ytterplagg, väskor och skor och nu är det bara en Chanelväska som fattas för att hennes väsksamling ska bli komplett.

Jag blev verkligen fascinerad när jag läste artikeln och såg hennes bilder och jag tycker verkligen att hon tänker rätt. Hon har inte bara designkläder, utan hon handlar även från budgetkedjorna när det gäller clutchar och små handväskor eller baskläder så som linnen, t-shirtar, lite klänningar och tröjor. Och hon har så rätt. Detta är mitt nya tänk för shoppingen år 2010!











Vill ni läsa mer om hennes gaderob och plagg gör ni det här.

The Wizarding World of Harry Potter

Nu vill våren kommer Orlando Resort i Florida öppna portarna till Harry Potter magiska land. Här kan du gå runt i byn och gå till alla affärer som man känner igen ifrån böckerna och man får även besöka Hogwarts slott. Jag som fullkomligt älskar HP-böckerna känner verkligen att jag skulle vilja åka till USA och besöka parken. För alla har vi väll någon gång funderat på hur det skulle vara att själv vara en trollkarl och gå på Hogwarts? Och att besöka The Wizarding World är det närmaste man kan komma :)



Här är en karta över hur parken kommer se ut.
















För er som vill se lite mer och på ett verkligare sätt så kommer här en video.



För mer information och fler bilder kolla in här.

Tre från Zara


199, 249 och 399 kr

Jessica Stam








By Mei Yuan Gui for Elle China february.

Gillar verkligen detaljerna på klänningarna och hennes sminkning :)


Massvis av nya miljonärer i Göteborg



I söndags på Postkodmiljonären blev det hela tjugotvå nya miljonärer i Kortedala och den yngsta av dem alla var 26-åriga Andreas Holmén som vann 15,5 miljoner kronor. Direkt samma kväll bokade han en resa till Filippinerna och sedan har han tänkt köpa en bil och en stor lägenhet i Linnéstaden. Eftersom jag bor bara en liten bit utanför Göteborg så började jag direkt fundera på vad jag hade gjort om jag vann..

Jag hade bokat en resa till Malaysia och sedan flygit vidare till Australien. När jag kommit hem hade jag köpt en svart Cadillac och efter det tagit en shoppingdag på stan och köpt en klassisk svart Chanelväska, en klänning från Valentino (höst 09), en från Burberry Prorsum SS10, en från Marchesa och så några fina partyklänningar från Betsey Johnson. Sedan hade jag även skämt bort min pojkvän med en massa saker och självklart bjudit med han på resan till Asien :)

Så nu vill jag alltså veta vad ni hade gjort om ni vann såhär mycket pengar? Är riktigt nyfiken! 

La Redoute SS10



Här kommer mina favoriter ur katalogen.


499 kr


99 kr


79 kr


549 kr


199 kr


229 kr


349 kr


299 kr


249 kr


249 kr


249 kr


349 kr


349 kr


199 kr

För er som vill beställa en katalog så gör ni det här.

Burberry Prorsum SS10































Jag älskar verkligen den här kollektionen. Den känns väldigt rätt och alla fina volanger och tyger de lagt omlott är supersnyggt. Kollektionen är full av många snygga trenchcoats och tunna tyg i mjuka pasteller och en som också gillar kollektionen är Emma Watson som hade på sig en guldig klänning på London Fashion Week.


Modell of Taylor Lautner as Jacob



Nu kan du köpa en lekvänlig modell av den muskulösa Taylor Lautner från New Moon filmen. Den blir din för $17,99 och finns att köpa här.


Gucci-film nästa!

Det är inte bara filmer om Coco Chanel och modehusets historia som kommer upp på filmduken, utan nu är det även bekräftat av regissören Ridley Scotts att hans nästa projekt blir en film om Gucci. Filmen kommer handla om historien om familjen och hur den utvecklats och om allt går enligt planerna så kommer den på bio i början av 2011.

Ryktet säger att Angelina Jolie och Leo DiCaprio är aktuella för två roller, men ingenting är klart än så vi får se vilka skådespelare som får äran att vara med!

Kampanjbild från Gucci SS10


Ta chansen och vinn snygga trosor!


Lyxig iPhone med Swarovskikristaller


17 995 kr.

Apple är riktigt igång just nu, med specialgjorda Mulberryväskor till Apples datorer & här kommer nu ett nytt samarbete till deras populära mobil iPhone & till iPods. Med hjälp av företaget Guldplatina har de tagit fram olika utsmyckningar i guld och Swarovskikristaller som är ditfästa för hand som får dig att känna dig lyxig. Har du redan en iPhone som du vill pynta så går det också bra!

För mer information går du in här.


Lily Cole






By Carter Smith.

Helt underbara foton med supersöta Lily Cole i klänningar som det känns mycket Ida Sjöstedt över. Tunna klänningar i många lager och med små fina detaljer, precis så som jag kommer klä mig till sommaren. Vill ha värme och sommar nu :)

Nya numren ute nu


Följ med på Sofis Mode Bootcamp

Är du en av dem som lovat dig själv att du ska börja träna och äta nyttigt det här året? Är du lite smålat och skjuter upp det hela tiden och behöver någon som pushar dig och får dig att ta tag i saken? Då tycker jag att du ska anmäla dig till Sofis Modes Bootcamp som sker i slutet av januari i samarbete med Stadium.

Under tre dagar i Malmö, Göteborg och Stockholm har du möjlighet att shoppa med 20 procents rabatt på hela Stadiums sortiment, testa träningsmaskiner, ställa frågor till en personlig tränare eller få goda råd av en näringsexpert. På scenen blir det föredrag om träning och hälsa som Sofi Fahrman håller i och det bjuds även på en fartfylld dansuppvisning. Och inte nog med det så får alla med sig en välfylld goodiebag hem.

Så skynda att anmäla dig för varje stad rymmer endast 300 personer!



Tis 26 januari kl 19.00 - Malmö, Stadium Södergatan
Ons 27 januari kl 19.00 - Göteborg, Stadium Fredsgatan
Tors 28 januari kl 19.00 - Stockholm, Stadium Hamngatan

Tid: 19.00 - 21.00.
Åldersgräns: 18 år
Anmälan: Gäller dig och en vän

För att kunna delta i bootcampet anmäler du dig här.


Chanel gnuggisar

Nu kommer de snygga fejktatueringarna att släppas till försäljning och visst är det ganska smart att först visa det på catwalken så att alla pratar om det och tycker det är snyggt, och sedan gå ut med att de kommer att säljas. Nu kommer alla vilja ha gnuggisarna och de kommer i ett ark om 55 st och kommer att kosta 49 pund.

Fejktatueringarna är i butik den 1 mars.




Armani SS10 Campaign

Inför vår och sommarkollektionen har Armani valt att byta ut Viktoria och David Beckham mot Megan Fox och Christiano Ronaldo. Kanske var det på tiden att det gjordes, David har nämligen varit deras manliga modell sedan jan 2008 och Viktoria är ju alldeles för smalt för att det ska vara hälsosamt och snyggt, även fast jag ser upp till henne.

Och här har ni några av kampanjbilderna.












Copycat: Balmain



Tydligen ska det finnas en Balmainvariant som skon ovan på Åhléns, jag har själv inte sett den, men att betala 299 kr istället för över 10 000 kr är ju ganska stor skillnad så om skon verkar hålla några gånger så är det ju lätt värt det!

Sasha Pivovarova






By Mario Testino.

Som ni vet vid det här laget så älskar jag klänningar med en massa laget och tyg med spets eller volanger och dessa tre bilderna gillar jag skarpt. Hur fin är inte klänningen på den första bilden på en skala från ett till tio?


Vila kopierar Acnes succéjacka



Caroline Blomst med Acnejackan för 5 995 kr

Inspiration



Gillar verkligen hennes kombination av de egentligen ganska enkla kläderna som hon har på sig, men som blir så himla snygga tillsammans. Och så en diskret makeup, det gillar jag!

Nu kan du designa för H&M

Nu till våren har H&M valt att samarbeta med sina kunder och till hjälp har de valt ut 18-åriga André Lorenz Stock från Sverige som kommer att ta fram motiv till t-shirtar för både killar och tjejer, ifrån våra bilder. Under januari månad fram tills den 28:e kan alla som vill skicka in bilder till [email protected] som André sedan kommer välja ut sina favoriter och utifrån dem ta fram motiven som kommer pryda de unika t-shirtarna.

Kollektionen släppts i butik i April.



Här kan ni se t-shirtar ur Andrés första fabriksgjorda kollektion.





Vill du veta mer om projektet och regler gör du det här.

Natasha Poly






By Glen Luchford.

Jag älskar alla små fina detaljer och volanger som finns på de här klänningarna. Små tygbitar i form av blommor eller flera lager kjol med en tillhörande underkjol i vit spets. Lovely!

The Garden Collection

H&M:s nya kollektion består helt av återvunna eller ekologiska material och inspirationen är hämtad ifrån trädgården och dess skönhet. Priserna på plaggen är vanliga hm priser och jag tycker denna kollektionen kom i precis rätt tid. Äntligen har någon modekedja fattat grejen med ekologiska kläder som går i färg och som man blir sugen på att köpa när man ser!

Kollektionen är i butik den 25:e mars.










Och här kommer några av plaggen ovan plus några nya.













Har ni någon egen favorit bland plaggen och accessoarerna?


Burberry SS10 Campaign

Liksom förra året så modellar Emma Watson för Burberry och förhoppningsvis blir den här säsongen en lika stor succé. Inför den här kampanjen har Emma även fått sällskap av sin yngre bror Alex som är 17 år och ganska lik sin syster om ni frågar mig.

Alex och Emma.




























Här kan ni se en film bakom kulisserna och om kampanjen!


Inspiration

















Gillar dessa foton väldigt mycket och alla är de intressanta på sitt eget sätt!

Har ni någon egen favorit?

Så nu finns den alltså i butik



Jag såg att Linn hade på sig paljettjackan från Mango som jag visat tidigare här på bloggen och tycker väldigt mycket om. Den finns alltså både i den här färgen och i guld/brun och kostar 799 kr. För er som inte vet vem Linn är så kan jag berätta att hon är stylist för Sofi´s Mode och Klick!

Allt du behöver är en snygg jacka


Pimpad bh gånger två




Vart Emma Elwin fick sin idé om att pimpa sin bh med plastglasbitar har jag ingen aning om, men jag såg att i senaste numret Soko så bär Michelle Buswell en liknande topp fast i ett annat stuk. Om Emma visste om det eller inte är inte det väsentliga för jag tycker verkligen om det hon har gjort. Superfint!


Julia Rode








By Hans Zeuthen.

Jag gillar verkligen dessa foton. Jag kan inte säga varför. Jag bara gör det.


RSS 2.0