Rabatt på skor från Henry Cole


pic: angelicablick

Om du vill ha de här skorna eller kanske ett par från Jeffrey Campbell så ska du uppge VIP i varukorgen på den här sidan så får du 20 % rabatt.

Rabattkoden gäller till och med 13:e juni!

Gör själv tips




pic: carolinesmode

Om man inte orkar vänta tills hösten, då de här snygga påsarna från Cheap Monday kommer ut, så kan man alltid sy en själv! Tänkte jag skulle göra det så fort jag har tid och hinner åka till tygaffären :)

Tips från H&M







De populära mockashortsen från programmet Stylisterna!


Inne på H&M fanns två av tre modeller kvar från Swedish Hasbeens samarbete. Av FAA kollektionen fanns västen kvar som jag provade, men som inte satt så jättebra på mig och priset är ju ganska högt dessutom. Såg däremot de populära mockashortsen som Sofi Fahrman hade på sig under en plåtning på Stylisterna och de ligger på 799 kr, så ut och leta nu ni som vill ha dem!

Shorts med knytband




Gina Tricot 249 kr. Topshop £36. H&M 199 kr (finns även i vitt och svart)


Object från bubbleroom.se 499 kr.


H&M från Conscious Collection, 199 kr.

Virkade shorts



Fick du inte tag på de virkade shortsen från Conscious Collection så ska det finnas ett par från Topshop för 298 kr :)

Ny tidning



Ny skönhetstidning ute i butiken nu. Kostar 59 kronor.

Diesels utförsäljning



Idag startar Diesels stora utförsäljning av deras provkollektioner och som vanligt finns det kläder både för dam, herr och barn. Priserna börjar från 50 kr och platsen är biograf Draken i Göteborg vig Järntorget.

Torsdag 28 april kl 07.00-19.00.
Fredag 29 april kl 10.00-19.00.
Lördag 30 april kl 10.00-17.00.
Söndag 1 maj kl 12.00-16.00.


Shoppingväskor från Zara


949 kr (x3), 679 kr, 799 kr, 679 kr.

Dagens lektion



Först fick man välja två färger..


Sedan fick vi spola upp våra färger på fem olika spolar per färg.


Tillsist: ladda maskinen med spolarna och sedan köra igång!


Såhär såg en av mina dukar ut!


Idag hade vi vår tredje praktiska lektion i väverilabbet och vi fick alltså göra våra egna dukar! Var jätteroligt :) Fick göra en massa uträkningar sedan på hur mycket duken kostade att tillverka och det låg på runt 30 kr, helt sjukt tyckte jag. Bilden som ni ser längst ned på en av mina dukar blev mest på mönstret som var vid kanten ser jag, det är alltså rutorna som är det riktiga tygmönstret!

Devon Rex by Kasia Bielska for Ben Trovato










Photography by Kasia Bielska.

Konst










pic: gynning.net


Har tyckt om att rita enda sedan jag var liten och Picasso har varit en favorit. Gillar när det är mycket färg och saker som händer och målningarna ska helst vara i format XL. Hade ingen aning om att Carolina Gynning målade och jag skulle verkligen vilja ha den som hon står och håller i på bilden längst ned. Så snyggt. Påminner faktiskt lite om Picassos tavlor från den tiden jag gillar mest.

H&M Fashion Against AIDS




pic: columbine smille

Idag kommer H&M:s FAA kollektion ut i deras butiker som innehåller bland annat den här snygga västen som Columbine har på sig. Plaggen finns redan ute till försäljning på deras hemsida så kolla in och beställ dina favoriter där!

Var med och tävla om två av plaggen från kollektionen här.

De perfekta matta rosa läpparna


pic: damernasvärld.se

Var bara tvungen att tipsa er om den här guiden som DV har presenterat på sin hemsida. Har länge försökt leta efter den rätta rosa färgen, men utan resultat. DV tipsade om både hur man lägger på dem för bästa möjliga resultat men även tips på flera olika märken som har den rätta nyansen så nu är det bara att dra ut på stan och leta upp dem och hoppas på att det stämmer! Du hittar guiden här.

Vårens skor från Asos


pic: damernasvärld

Finns en hel del snygga skor hos Asos nu till våren :)

Modevisning på NK Designers


pic: nk.se

Lördagen den 7 maj visar avdelningen NK Designers upp sina vårkläder från märken som Acne, Dagmar, Rodebjer, Marc Jacobs, Stylein och Whyred. Under dagen finns flera fina erbjudanden och de 50 första kunderna får en gåva när de köper valfritt plagg ur hela sortimentet. Även make-up artisterna finns på plats!

Tid: 12.00, 13.00 och 14.00.

Stylingtips




pic: nyheter24.se/modette/angelicablick, siriellen.blogg.se

Om du är en av dem som har fått tag på de virkade shortsen från H&M:s Conscious Collection så tycker jag att du ska prova att använda dem under ett par korta jeansshorts. Riktigt riktigt snyggt!

Rebecca och Fionas DJ-skola



Nu har du som drömmer om att bli DJ ditt livs chans! Rebecca och Fiona kommer nämligen hålla i en DJ-skola nästa månad och de behöver 20 stycken tjejer och killar som vill vara med! Inga förkunskaper behövs, utan det enda kravet är att du är mellan 16 och 20 år gammal (och kursen är gratis!).

Läs mer om kursen här.

Färgglada vida byxor



pic: fashionquad, nelly.com


De oranga byxorna som Carolina Engman har på bilden längst upp har blivit mycket ombloggade och nu finns ett par likande på Nelly Trend för 299 kr!

H&M By Night



Nu finns det mer festkläder på H&M:s hemsida! Priser mellan 199 och 499 kr.

Plast ska det vara..






pic: sannatranlov.se

.. iaf om man frågar Nelly! Just nu finns de här plastväskorna från Nelly Trend till försäljning på deras hemsida för 399 kr. Och skorna hittar du här för 349 kr!

Modekollo 2011


pic: modekollo.se

Under fem dagar i juni kommer 25 ungdomar få utmana sig själva i mode, kreativitet och företagande. De får se modebranschen bakom kulisserna, utvecklas genom workshops och lära sig att hitta sin roll i en spännande och kreativ värld. Som en uppföljning på dessa fem dagar får de träffa viktiga företagare och kreatörer som ska hjälpa dem att utveckla sina idéer. Processen kommer sedan visas upp under Fashiondays i september!

För att medverka ska du vara runt 15-20 år gammal och bo i Sjuhärad. Genom att anmäla dig så snabbt som möjligt ökar dina chanser att komma med eftersom deltagarna väljs ut baserat på när de lämnar in sin ansökan, regionen du bor i (de försöker få med ungdomar från alla regioner!) och din motivering!

Läs mer och anmäl dig här.

Shoppingkväll med ELLE & Topshop


pic: elle.se

Nu är det dags för shoppingkväll på Topshop igen! Bor du i någon av de tre städerna Stockholm, Göteborg eller Lund och vill komma och shoppa vårmode till 25 % rabatt ska du anmäla dig till denna kväll som äger rum torsdagen den 28:e april. Alla som kommer får en goodiebag men det finns begränsat antal platser så anmäl dig nu direkt om du vill vara säker på att få komma!

Plats:
Topshop/Topman Sergelgatan, Stockholm (19.30 – 22.00)
Topshop/Topman Arkaden, Göteborg (19.30 – 22.00)
Topshop/Topman Nova, Lund (20.30 – 23.00)

Mer information om kvällen och hur du osar hittar du här.

Clubdag på H&M



Har totalmissat att det är clubdag på H&M idag vilket är anledningen till att jag inte har berättat det för er tidigare! Ni som är medlemmar får alltså 10 % rabatt på hela sortimentet och har ni inte redan köpt något plagg från Conscious Collection så tycker jag absolut att ni ska ta er en titt på deras hemsida för det mesta finns kvar. Själv provade jag en hel del plagg i butiken igår så om det finns någon som undrar hur något av plaggen sitter på så är det bara att fråga :)

OPI x Pirates of the Caribbean




pic: wendy lam

Snart kommer den nya Pirates of the Caribbeanfilmen och för att hylla den har OPI gått ihop med Disney för att göra en limited edition kollektion i sex färger. Det finns även ett silvrigt krackelerande lack som är meningen att man ska ha till!

De färgade lacken har fått tillhörande namn och jag presenterar dem i samma ordning som de är på bilden ovan: Mermaid´s Tears, Steady as She Rose, Planks a Lot, Sparrow Me the Drama, Skull & Glossbones, Stranger Tides.

ELLE Maj 2011



Massvis av snygga bikinis hittar du i det här numret!


Följ med hela vägen - från skiss till färdigt plagg.


Intervju med härliga Cecilia Forss!


Redaktionen visar sina favoriter till våren och de bästa köpen!


Tips på de bästa träningsresorna, perfekt för oss som har svårt att sitta still.


Tidningen kom ut i butik förra veckan!

Stine Goyas samarbete med Weekday






pic: damernasvärld

Idag släpper Stine Goya ytterligare en kollektion i Weekdays butiker! Transparenta tyger dominerar kollektionen som går i ljusa tyger samt en del svart. Min personliga favorit är de snygga printmönstrena som pryder några av plaggen. Mycket snyggt och unikt!

CHIC nummer 9



Numret innehåller en stor trendspecial med 10 heta trender just nu!


De har även samlat de viktigaste skomodellerna för våren 2011!


Massvis av snygga jeansjackor!


Och så ett repotage med Rachel Zoe..


.. och vi får även kolla in i Emilia de Porets skohimmel!


Ett riktigt bra och extra tjockt nummer fullproppad med vårens kläder och trender! Sedan vet ni ju att jag älskar Chic:s repotage där man får följa med någon kändis/stylist in till deras gaderob och i det här numret var det Emilia de Porets tur. Förrutom att man får se en hel av hennes skor så ger hon även tips på vilka skor som man måste ha till våren och sommaren samt var vi vanliga tjejer ska börja om vi vill starta vår egen skosamling :)

Tidningen kom ut i butik idag!

Zara Woman April 2011 Lookbook






pic: wendy lam

Riktigt snygga saker finns det hos Zara den här månaden!

Prada Brogues lookies



De här skorna kommer från Topshop och kostar £60!

Swedish Hasbeens för H&M


pic: damernasvärld

Idag släpps Swedish Hasbeens specialdesignade skor för H&M. Förrutom modellen ovan finns det två andra, en med tre remmar som spänns över vristen samt en i toffelmodell. Vanligtvis får man betala över tusenlappen för ett par skor från märket, nu blir de dina för 499-599 kr! (beroende på vilken modell)

Jade Jagger för Indiska






pic: damernasvärld

Jade Jagger har som ni vet fått fortsätta att designa för Indiska och här ser ni delar från vår och sommarkollektionen som kommer ut i utvalda butiker i Sverige, Norge och Finland den 12:e maj. Förrutom kläder och accessoarer släpps även en linje med inredningsdetaljer med bland annat kuddar, dukar och teservis.

Skärp med toffs





pic: style.com

Toffsar syntes mycket på catwalken när sommarvisningarna visades, bland annat på skärp. De två översta bilderna är från Gucci och de två andra från Paul and Joe. Såg H&M:s skärp i deras skyltfönster i Danmark för någon vecka sedan och nu finns de alltså tillgänliga på deras hemsida. Kostar 99 kr styck och finns i dessa tre färger. Det metallicfärgade bältet kommer från Asos och kostar £15.

Virkad topp


pic: posh24

Verkar som att även kändisarna kör på virkat i sommar! Här ser ni Vanessa Hudgens på Coachella i Hollywood. En sån topp skulle jag med vilja ha!

Monte Carlo Movie Trailer



Tror den här filmen kommer bli riktigt rolig, vad tror ni?

Tredje boken om Elsa


pic: sofi fahrman

Nu har jag bara några få kapitel kvar i Elsas Värld. Läste för ett antal dagar sedan att Sofis dator hade kraschat och att allt hon skrivit på den tredje boken var borta, men det är alltså inte sant. Hon hann kopiera de flesta kapitlen innan den la av så förhoppningsvis kommer den tredje boken ut snart!

Vinn en Balenciagaväska


pic: nathalieshuterman.com

Nu har du chans att vinna en klassisk Balenciagaväska! Allt du behöver göra är att svara på frågan vem som är chefdesignern för företaget samt motivera varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till den 20:e april!

Tävla gör du här.

Pastellfärgad kavaj



En kavaj liknande den Audrina Patridge har på sig hittar ni på H&M för 299 kr.

Pull & Bear Spring 2011 Campaign












Photography by Txema Yeste.

Här är ytterligare ett märke jag tycker ni ska spana in ifall ni åker till Spanien i sommar. Går knappt att missa för butikerna är många!


Water for Elephants


Reese Witherspoon by Peter Lindbergh for Vogue US May 2011.

Idag har filmen Water for Elephants premiär i Sverige med Reese Witherspoon och Robert Pattinson i huvudrollerna. Missa inte, den verkar hur bra som helst!

Plagg från Conscious Collection


pic: hm.com

Ett litet tips till er som inte fick tag på det ni ville av Conscious kollektionen igår; nästan allting finns kvar på deras hemsida så skynda er!

One Teaspoon Lookbook AW 11


pic: hauteblooded.wordpress.com

Bambi Northwood-Blyth för det australienska märket One Teaspoon.

Cheap Monday kör på silvriga nageldetaljer


Jeans 600 kr. Bälte 200 kr. Örhängen 150 kr. Armband 150 kr. Halsband 300 kr. Klänning 800 kr.

Nu finns Cheap Mondays sommarkollektion i alla Weekdaybutiker runt om i landet! Speciellt för den här kollektionen är plaggen med "naglar" på.

Cover Magazine April 2011










Alana Zimmer by Hasse Nielsen.

Köpte ju Cover Magazine härromdagen och den innehåller bland annat det här moderepotaget som jag verkligen gillar. Snyggt och sportigt.

H&M Conscious Collection




Natasha Poly & Lindsey Wixson by Solve Sundsbo.

Idag släpps den eftertraktade Consciuos Collection i H&M:s butiker och på hm.com. Köp din favorit från den ekologiska kollektionen här.

I mitt huvud just nu



Den här låten har jag gått runt och sjungt på under träningslägret i helgen och det har fortsatt sedan dess. Tycker den är riktigt bra och den fastnar verkligen i ens hjärna. Tycker Britney ser toppen ut med i videon, vad tycker ni?

Vinn hennes nya album här.

Brunt skärp på H&M



Ingen vidare bra bild, men historien bakom den är desto roligare. Såg alltså det här snygga breda skärpet med toffsar i H&M:s skyltfönster i Fredrikshamn på kvällen när vi gick i stan men precis när jag skulle trycka av en bild så slocknade skyltfönstrets strålkastare! Förstår inte hur man kan pricka in det så exakt, men jag lyckades. Du hittar bältet, fast i svart, på hm.com just nu för 99 kr.

H&M Fashion Against AIDS 2011










pic: anywho

Här ser ni några fler produkter som kommer finnas till försäljning den 26:e april!

Plisserade kjolar



Kjol från H&M.


Mulberry Fall 2011.


Rachel Zoe i samarbete med Lindex.





pic: sthlmstreetstyle, fridafahrman, style, chic, alltheprettybirds, sthlmstreetstyle

Den plisserade kjolen syns på allt fler ställen just nu. Snyggt eller hur? Gillar speciellt färgen och längden på Dorothea Barth Jörgensens kjol!

Nelly och Tyra Sjöstedt








pic: tyras.se

Just nu är Tyra Sjöstedt på besök i Borås för att bli plåtad för Nelly och för att ha ett inköpsmöte tillsammans med företaget eftersom de ska köpa in hennes Design By Tara Kollektion. Hon fick dessutom kolla på de kommande Nelly Trend plaggen som hon gillade riktigt mycket. Blir spännande att se alla plaggen!

Inspiration


pic: sthlmstreetstyle

En snygg och nytänkande outfit. Gillar de silvriga slappa byxorna och den färgglada clutchen. Även fint med diskret färg på läpparna istället för lysande.

Angelina Jolies smyckeskollektion


pic: posh24

Nu har Angelina släppt ytterligare en smyckeskollektion för välgörenhetsprojektet Education Partnership for Children of Conflict, men den här gången är det inte bara smycken av ormar (du kan se dem här) utan nu är det klass och stil som gäller. Kollektionen heter Jolie Style och har tagits fram tillsammans med designern Robert Procop. Smyckena visas på ett museum i Beverly Hills men det gäller att få en inbjudan för att få komma in och se dem!

Kolla in videon nedan för att få se några av smyckena.


Burriga jackor










pic: sthlmstreetstyle

Innan det är dags att ta fram den riktiga vårjackan och kavajerna så vill man ha något som är tunnare än sin vinterjacka, som man samtidigt inte fryser i. Någonting liknande som jackorna ovan. Mycket snygga. Du kan välja att ha den som en vanlig jacka eller som tjejerna på bilden längst ned, att ha en skinnjacka eller svart kavaj under och enbart bära den burriga jackan för att inte frysa.

Andra labben i väveriteknik



Dagens lektion bestod av laboration i väverisalen där vi fick lära oss att göra en speciell knut som vi sedan använde för att förlänga de trådar som gått av i vävstolen (eller lättare sagt, som läraren gjorde sönder åt oss för att vi skulle laga dem!). Var lite pilligt, men mycket lärorikt och roligt. Madde var expert på att trä trådarna genom den så kallade skeden som jag hellre skulle vilja kalla för kamm :)

Ringar från Gina Tricot



Kloring med blå sten för 79,50 kr och den andra för 99 kr!

IDUN Mineral Makeup


pic: fridafahrman

Nyligen har Idun Minerals släppts på Apoteket AB och på deras hemsida. Trehundrafyrtionio kronor får du betala för en foundation på 9 gram vilket är klart mycket bättre än BareMinerals. Just nu har du även chans att vinna en styling med Frida Fahrman, sista dagen att tävla är idag och du gör det här.

Vinnaren av Show Up Fashion Award 2010



Du kan köpa den här klänningen för 599 kr på nelly.com.


I torsdags släppte vinnaren Katarina Zablocki sin kollektion Cover hos Nelly! Utgångspunkten för kollektionen var hennes vinnarklänning (som ni ser på bilden längst ned) och den plus en hel del andra liknande plagg köper ni här.

Aldo Spring 2011 Campaign






Lily Donaldson by Terry Richardson.


Ska ni till London nu i sommar får ni inte missa den här ljuvliga butiken. Snyggast är deras högklackade skor, men de har även en del platta och accessoarer som ni kan se här i ett tidigare inlägg där jag visade vårens produkter.


Rachel Zoe för Lindex






pic: chic.se

Hittills har ett femtontal bilder kommit ut från Rachel Zoes stylingar och ovan ser ni mina favoriter. Plaggen kommer finnas i butik och online den 18:e april!

Exklusiv förhandsvisning: Rachel Zoe för Lindex



Här ser ni en exklusiv film (visas på elle.se) när Rachel Zoe valde ut sina favoriter från Lindex vårkollektion och stylade ihop dem för deras vårkampanj. Plåtningen hölls i LA och resultatet kommer ni att se på stortavlor och magasin under våren!

Måndagen den 18:e april har du chansen att spana in och fira lanseringen av Rachel Zoes samarbete i Lindex butik tillsammans med delar av Chic:s redaktion på Kungsgatan i Göteborg där du även får 25 % rabatt på allt du handlar under kvällen. Nittonde april kommer de till Malmö och Stockholm.

Mer information och anmälan hittar du här.

Nu börjar det snart bli dags


pic: angelicablick

Nu har bloggaren Angelica fått tag på ytterligare ett par shorts från Conscious Collection. H&M har valt att släppa några av plaggen tidigare än den 14:e april, antagligen för att öka intresset och för att få merförsäljning i deras butiker, och de virkade shortsen och de här ovan är två av plaggen. Förmodlingen kommer även de plagg som redan har släppts att komma in ytterligare en gång och finnas med den fjortonde april men de på H&M i Göteborg visste inte helt säkert..

Shoppingtips i butik


Kavaj i löst mjukt material, från H&M 199 kr.

Shorts i svart jeansmaterial, One Teaspoon 549 kr.


Shorts höga och snygga, från Cubus 199 kr (finns även i svart och vitt).


Jeanshorts Samsøe Samsøe 799 kr.


Halsband från Cubus för 59 kr styck.


Klänning virkad från Topshop 799 kr.


Bikini med volanger, Cubus 79 kr (finns även i en ljusblå/ljusgrön färg).


Kakbok från Hummingbird Bakery i London, Lagerhouse 119 kr.


Linne med korallmotiv, Zara TRF under 200 kr.


Klänning från Topshop 749 kr.

Vet att det var ganska många som har frågat efter tips på virkade plagg i butik och nu finns det alltså en snygg virkad klänning på Topshop i Arkaden Göteborg och förmodligen har den kommit ut även i andra Topshopbutiker runt om i landet! Såg även några virkade bikinis, till oerhört bra pris dessutom, men min absoluta favorit är shortsen från Samsøe Samsøe som enligt mig är helt perfekta!

Korta shorts



Shorts från Maje.


Shorts från One Teaspoon 1 399 kr (ute i butik nu).




Shorts från H&M FAA (ute i butik 26:e april).

pic: columbine, caroline, jag, sofi, columbine

Den här modellen på shorts syns allt mer nu, införskaffa ett par direkt så blir du bland de första att bära dem. Snyggast (och dyrast!) är de svarta. Vet tyvärr inte vart de översta shortsen kommer ifrån, men de bärs av Anja Skeppe Grahn.

Reklamfilm för Henry Kole



Tyra Sjöstedt har fått huvudrollen i Henry Koles senaste reklamfilm. Företaget är relativt nytt och är hittills mest känt för att sälja Jeffrey Campbellskor!

Spana in shopen här.

The Cobra Shop


pic: shop.cobrasnake.com

Mannen bakom den populära bloggen Cobra Snake har öppnat en webbshop med vintage plagg utvalda från hans resor runt om i världen. Kolla in alla här.

Maurie & Eve AW11 Lookbook













Snygga Bambi visar upp Maurie & Eves höstkläder i deras lookbook! Märket kommer från Australien, men det finns några onlinebutiker som säljer deras kläder också bl.a. revolveclothing.com. Annars är närmast UK, Madrid eller Aten.

Skinnväst


pic: lefashion

Köpte en skinnväst förra året som ännu inte använts men efter de här bilderna blev jag väldigt sugen. Snygg matchning med bara armar och långa längder.

Vårens jackor



Elin Kling på förhandsvisningen av Gant by Michael Bastian i Stockholm.




Svart skinnjacka funkar än, men varför inte införskaffa en vit?


Vogue Paris April 2011.


Den här modellen håller fortfarande. Vila 399 kr och Stylein 2 995 kr.


Vitt vitt och vitt i vår. Det gäller även på kavajer och blazers.


Satsa på en som sitter lite lösare och är längre.


Vogue Germany April 2011.


Balmain Spring 2011.


Nån som verkligen har fattat grejen är Maria. Hennes är från Monki.






Topshop £60, H&M 349 kr, Topshop £60.


Modekungen 1 149 kr.


Eller varför inte en färgglad istället? Helst grönt, gult, orange eller skrikrosa.


Pastellfärger fungerar nu med, det viktigaste är hur modellen är.
H&M 299 kr, Modekungen 999 kr och H&M 299 kr.

Kavaj från Zara.


En klassisk och snygg jeansjacka funkar alltid!


Likaså en trenchcoat.


H&M 499 kr, JC Lookbook Spring.


pic: sofifahrman, elin kling, kenyametromode, studdedheart, streetfsn, tfs, bubbleroom, afterdrk x2, fgr, carolinesmode, vanillascented, chiaraferragni, wheredidyougetthat, topshop.com/hm.com, lefashion, theblondesalade, hm.com/modekungen.se, vanillascented, streetfsn x2, hm.com/jc.se

På begäran har jag gjort ett litet kollage med vårens jackor. Fick en frågan om skinnjackor fungerar fortfarande och det gör de, så de kan man fortsätta använda. Men vill ni köpa någonting nytt så skulle jag satsa på en vit kavaj i lite lösare och längre modell eller så någon som verkligen syns i en skrikig färg :)


Rosa i alla sorts nyanser



Byxor från Zara.


Shorts från Zara.






Byxor från H&M Divided.


Shorts från Zara.


Céline FW11.

pic: jakanjil, scandinavianstandard, afterdrk, okänd, scandinavianstandard, vanillascented, sofi fahrman, okänd

Daisy Beauty #1



31 frisyrer och tips på vilket klipp som passar vilken hårtyp!

Riktigt bra shoppingguide över London!


Guide och tips från staden Prag!


I förrgår såg jag det nya skönhetsmagasinet i butiken och snappade åt mig ett. Priset ligger på 49 kronor och direkt när man bläddrade i det kände man att det var annorlunda emot alla andra skönhetsmagasin. Tidningen har en bra mix mellan skönhetstips och mode och de skriver om de allra senaste trenderna inom smink. Ett magasin verkligen värt att prova!

Prada Brouges












pic: style, wendylam, carolinesmode, imnottrendy, blueisinfashionthisyear, streetfsn


De hypade vårskorna från Prada ska vara väldigt svåra att få tag på. I februari såldes de i tobaccofärgen slut i varje Pradabutik över hela Manhattan och tydligen har folk stått på väntelistor sedan dess..

H&M Fashion Against AIDS Campaign






pic: wendylam


Nu har kampanjbilderna för H&M:s senaste AIDS kollektion kommit ut och den frontas av följande kändisar: Selma Blair, Penn Badgley, Keri Hilson, Sky Ferreira, Akon, Nikki Reed, Ginnifer Goodwin, Scissor Sisters, Shiloh Fernandez and The Misshapes. Kollektionen säljs i butik och online från och med den 26:e april!

Lovisa Burfitt för Rörstrand


pic: rorstrand.se

Under den här veckan släpps Lovisa Burfitts serie för Rörstrand. Det finns ingen bestämd dag utan det varierar beroende på vilken stad och vilken butik du går till, så det bästa är att ringa din närmaste porslinsaffär och höra vad de säger :)

Show Up Fashion Award 2011


Nu står det klart att succéevenemanget från förra året kommer ske igen den 29:e september i Borås senare i år. Tävlingens syfte är att ge nya och lovande designers en chans att visa upp sig och få en skjuts i karriären. Evenemanget arrangeras av Marketplace Borås, Nordisk designskola, Textilhögskolan och Borås Stad. Alla kan delta i den nationella tävlingen oavsett om man är elev eller nystartad designer och totalt kommer 30 bidrag att väljas ut som får visa upp sina kollektioner på en tillhörande mässa och modevisning.
 


Mer information om tävlingen hittar du här.

Våren är i luften












pic: afterdrk

Söta Sabrina är ute och reser och visar som vanligt snygga outfitsbilder!

Grön inspiration













pic: columbine, emsedge, scandinavianstandard

Gillar den klargröna färgen som Cambridge Satchel väskan har och sen de metallicfärgade gröna naglarna. Någonting grönt ska införskaffas.

Ewa Larsson för Lindex






pic: vanillascented

Verkar som att Ewa Larsson även har designat armband, liknande halsringarna, som jag är riktigt sugen på. Kollektionen kommer ut den 27:e april.

RSS 2.0