Ny tidning: Daisy Beauty


pic: daisybeauty.com

I tisdags hade den nya tidningen Daisy Beauty premiär med inriktad på både ytter och inre skönhet. Personligen har jag aldrig hört talas om magasinet och jag hittade det inte heller i hyllorna idag när jag letade efter det. Finns det någon som har sett och läst den? Hur var den isåfall? :)

Vill du veta mer om magasinet och börja prenumerera gör du det här.


Final i Stylisterna



Idag får vi se vem av de två finalisterna som vinner en praktikplats på Sofis Mode. Vem tror ni det blir? Vem vill ni ska vinna? :)

Väveriteknik







Var meningen att den nya kursen skulle börjat i måndags, men eftersom vår lärare var sjuk då, så blir det alltså första gången idag. Har svårt att tro att det kommer bli roligare än kursen Ledarskap & Kommunikation, som vi påbörjade i tisdags, men vi har några labbar iaf så det blir inte enbart teori som tur är :)

Sista chansen


Klänning 479 kr. Shorts slutsålda? Topp 149 kr.

Idag är sista dagen du kan shoppa fraktfritt på Nelly! Själv såg jag att den gula blusen fanns inne i storlek M igen men när jag beställde en och sedan klickade på kassan så hade den försvunnit. Typiskt. Kanske får bli något annat istället.

H&M Glamour Collection




pic: wendy lam

Idag har H&M:s nya kollektion Glamour kommit ut till butikerna. Många av plaggen går i djurmönstrat (som ni skymtar på bilden längst ned) men det finns även en del i andra färger och kavajen och shortsen ovan är mina favoriter :)

Svartvit påsväska




pic: sofisnapshots, carolinesmode


Ett litet shoppingtips här på morgonen som jag såg på Sofis blogg alldeles nyss. Ytterligare en variant på den här vit/svarta väskan finns på Cubus (översta bilden) och jag antar att den finns ute i butik nu. Kolla in!

H&M High Summer 2011




pic: wendy lam

Här ser ni en del av produkterna som kommer till H&M i sommar!


10 Magazine Spring 2011












Bambi Northwood-Blyth by Tierney Gearon.

Fler cuffs




Monki 80 kr (t vänster & längst upp). SophiebySophie 400 kr st (gratis frakt)

Rapport i kursen Materiallära



Var i Göteborg igår och hade filmkväll med tjejerna i klassen. De flesta sov över men jag valde att åka hem för idag ska vi jobba med vårt grupparbete där vi ska skriva en rapport på 10 sidor utifrån en engelsk artikel (på 25 sidor) om Hampa och Lin. Än så länge har vi hittat en bok vi kan använda oss av, förrutom vår vanliga kursbok förstås, men idag får vi leta lite efter källor på nätet också. Rapporten ska in på fredag så nu får vi köra järnet :)

Snygga skor


pic: bloppis.elle.se

Nu finns de här snygga skorna från Zara på ELLE:s bloppis. 350 kr.

H&M Essential by Ann-Sofie Johanson









Nu har H&M:s chefsdesigner Ann-Sofie valt sina favoriter från säsongen och visat upp dem i deras senaste lookbook. Du hittar alla kläderna här.

Utförsäljning av provplagg


pic: ginatricot.com

Nu klockan 11 börjar Gina Tricot sin utförsäljning i deras föredetta kontor på Lundbygatan 1 i Knalleland. Det är endast kontant betalning som gäller och de har öppet till 19.00. Obs, det är inte kläderna på bilden som säljs.

Grön väska






pic: wheredidyougetthat, fashionsquad

Nu har bloggarna Karen och Carolina Engman införskaffat en Cambridge Satchel väska som jag visade er för någon vecka sedan. Tyvärr har den gröna tagit slut på Asos (lila och brunt finns) men det blir billigare att beställa den här.

Tove Styrke



Tycker Tove har gjort en riktigt bra första musikvideo. Vad tycker ni?

H&M Magazine Spring 2011












pic: tfs

Vitt. Virkat. Spets. Korta Shorts. Conscious Collection. 14 april.

Conscious Collection


pic: angelickablick

Läste precis på Angelicas blogg att hon såg de virkade shortsen idag på H&M trots att kollektionen inte ska släppas innan den 14:e april, så om ni inte vill köa, skynda er in till närmaste butik nu och kolla vad som finns inne! :)

Borås Citys Modevisning


pic: borascity.se

Som jag har berättat innan så kommer det att vara en modevisning på Stora Torget i Borås nu på lördag och uttagningen av modeller är klara! Visningen kommer att ske tre gånger under dagen, kl 11, 13 och 14 och butiker som Fait, JC, Jolina, Make Up Store och Veras Gaderob kommer att medverka.

En lista på alla butiker hittar ni här.


Modevisning i Göteborg


pic: nordstan.se

Hade ingen möjlighet att gå in på en dator under dagen för att berätta att det har varit modevisning i Nordstan idag. Det bästa är dock att modevisningen även kommer visas imorgon och under söndagen så ni har fortfarande chansen att se den! Butiker som medverkar är bl.a. Åhléns City, Design Only och Desigual.

Lördag kl 12.00 14.00 16.00.
Söndag kl 12.00 13.30 15.00.


Material Girl med Kelly Osbourne



Här ser ni smakprov från kollektionen.

pic: posh24

Igår visade Madonna och Lourdes upp sin vårkollektion på Macy´s i Los Angeles och Kelly Osbourne var på riktigt bra humör och skrattade för fullt :)

Två snygga halsband


pic: carolinesmode.com

Caroline Blomst har det klohalsbandet som jag precis har beställt från Fashionology. Vad jag mer beställde får ni se när jag paketet kommer :)

Snygga shorts



Dessa shortsen kommer från Style By Marina och kostar $69!

Colour Days på Åhléns


pic: M Magazine #15

Idag startar makeupeventet Colour Days på Åhléns igen och fram till söndagen den 3 april kommer de bjuda på inspiration, happenings och shower. Vill du få en kostnadsfri makeuprådgivning så bokar du det vid någon av deras skönhetsdiskar och du handlar makeup för 500 kr får du dessutom en värdecheck på 100 kr.

Dagens program i Göteborg: Make Up Stores egna makeupartister visar sin nya look på modell och även kunder i publiken kan komma upp på scenen och få en ny makeup och Depend visar de senaste nagellackstrenderna.

För att veta vad som händer i ditt närmaste varuhus klicka här.

Ny butik i Borås: Greta & Anna


pic: gretaoanna.se

Imorgon öppnar en ny butik i Borås som heter Greta & Anna. Butiken ligger i DNA:s gamla lokaler på Lilla Brogatan 22 och kl 10.00 slår de upp portarna!

Vill du veta vilka märken de säljer så kan du läsa om det här.

Halsring







pic: victoria, ellinorak, sthlmstreetstyle

Här är ytterligare några halsringar. Den som är på den första bilden är densamma som de två längst ned till höger och de kommer från Pärlgrossisten (39 kr!) och du hittar dem på den här hemsidan (skriv sedan i "halsring" i sökrutan). Tjejen på den andra bilden köpte sin på Ur & Penns rea och den hade en sten hängades i som hon tog bort, liksom halsringen med orange sten på den sista bilden, och den hittar ni på StylebyTara för 189 kr.

Sara Montazami



Har totalmissat att även Sara Montazami har en blogg. Hon startade redan i juni 2010 och du hittar hennes blogg här.

Tentaplugg



Sitter här och pluggar inför morgondagens tenta i Materiallära. Kommer bli ganska svårt tror jag, men jag hoppas att jag kan tillräckligt mycket för att få ett godkänt. Seminariet idag gick bra, men jag och min grupp var helt säkra på att vi skulle sitta och diskutera med en annan grupp och jämföra våra företag, men det visade sig att vi skulle hålla en presentation på femton minuter. Ops!

Triss i cuffs


1. Topshop £12,50. 2. H&M (i butik nu) 69,50 kr. 3. Cubus 79 kr.

Nytt erbjudande på tidningen ELLE



Jag blev lika snopen som ni när det visade sig att erbjudandet jag berättade om i förra veckan gick ut samma dag, men nu har jag alltså hittat ett nytt som kom ut på ELLE:s hemsida för bara några dagar sedan..

6 nummer för 149 kr plus present från Odd Molly. Kolla in det här.

Vårig outfit i bruna toner


Klänning H&M Romantic Preppy Collection 349 kr. Clutch Cubus 149 kr. Skor H&M 249 kr. Halsband Topshop £12,50. Skärp H&M 99 kr.

Vogue China April 2011








Scarlett Johansson by Peter Lindbergh.

Någon mer än jag som tycker Scarlett ser fantastisk ut?

Härliga färger








pic: knightcat, posh24, tfs

Vill köpa en massa färgglada plagg nu till sommaren. Helst i den rosa färgen som Natasha Poly bär här ovan och så något orange, eller varför inte en mix av de båda, som Kate Bosworth har på sig! Gillar gult med men inte lika mkt.

Sommarens bikinisar



1. H&M 99 kr. 2. H&M 99 kr. 3. H&M 99 kr. 4. H&M 149 kr. 5. H&M 129 kr. 6. H&M 99 kr. 7. Samma som 5 och 6. 8 & 9. Nelly 699 kr. 10. H&M 129 kr. 11. H&M 99 kr. 12. H&M 129 kr. 13. H&M 99 kr. 14. Cubus 99 kr. 15. Cubus 129 kr. 16. Cubus 179 kr. 17. Cubus 129 kr. 18 & 19. Topshop £28. 20 & 21. We Are Handsome 170 Euro. 22. H&M 129 kr. 23. H&M 99 kr. 24. We Are Handsome 225 Euro. 25 & 26. We Are Handsome 170 Euro. 27 & 28. Topshop £55. 29. H&M 199 kr. 30. H&M 129 kr. 31. H&M 99 kr. 32. H&M 129 kr och 99 kr. 33. H&M 199 kr. 34 & 35. Nelly 399 kr. 36. Jsfn 149 kr. 37. H&M 129 kr. 38. H&M 99 kr. 39. H&M 99 kr. 40. H&M 99 kr. 41. H&M 129 kr. 42. H&M 99 kr. 43 & 44. Nelly 1 195 kr. 45. We Are Handsome 225 Euro. 46 & 47. Panos Emporio 679 kr. 48. We Are Handsome 135 Euro. 49. We Are Handsome 170 Euro. 50. Tommy Hilfiger $39.

Här kommer ytterligare ett stort kollage med bikinis som jag vet att många av er gillar. Är många hemsidor som har uppdaterat sina sidor med nya badkläder och många av tidningarna har stora uppslag och modeplock med sommarens bikinis, bland annat den nya tidningen Solo Mode! Och som ni ser ovan så har alltså den snygga och efterlängtade H&M bikinin med "horn" kommit ut nu på H&M:s hemsida så vill ni ha en så får ni nog skynda er att beställa :)

P.s. Panos Emporios bikini Artemis finns att köpa på nelly.com för 879 kr! D.s.

Emma Watson har mycket på gång









Bild från Harry Potter och Dödsrelikerna 2 som kommer till sommaren.


Emma i rättvisemärkta hotpants för People Tree.

pic: splash news, kanal5:s mode. pic, source: emmawatsonsource.webs.com

Emma har tagit ett break från studierna på Brown som ni kanske hört och förrutom samarbetet med Alberta Ferretti så har hon även blivit ambassadör för Lancôme och ansiktet utåt för deras nya kampanj och parfym Trésor Midnight Rose. I förra veckan intog hon Paris gator för att fotas och filmas i olika outfits, både dag och natt, och enligt LDN Fashion kommer vi få se resultatet på tv, i tidningar och på webben redan nästa månad :)

Förrutom detta gör hon även sin tredje och sista kollektion med People Tree och förrutom att hon modellar och designar för företaget åker hon även till Bangladesh för att se när kollektionen görs av lokalarbetarna. Imponerande!

Inspiration


pic: sthlmstreetstyle

Snygg outfit eller hur? Mycket som händer utan att det blir för mkt!

Coco Mademoiselle










pic: chanel.com

Här ser ni några av de första bilderna från den nya kortfilmen Coco Mademoiselle med Keira Knightley. Ser spännande ut eller hur?

Kolla in teasern från filmen.


Ny tidning



Camilla, Emilia de Poret, Frida Fahrman är några som berättar om vårens måsten!


Några av städerna som finns med är Sthlm, Gbg, Visby & Östersund.


Tips på plagg som passar för olika tillfällen!


7 starka trender visas i snygga kollage!


Nu har det kommit ytterligare en ny tidning i butikerna som heter Solo Mode och som det låter på namnet så är det alltså en tidning från magasinet SOLO där deras nuvarande moderedaktör Annika Norman även har blivit redaktör för den nya. Personligen gillar jag tidningen väldigt mycket då de har fokuserat på fina kollage och bilder och verkligen har intressanta saker att läsa om på varje sida med en massa snygga plagg man vill ha och utan en massa långa repotage.

Nästa nummer kommer ut 8 augusti!

Linne från Topshop


pic: caroline blomst

Kolla in det här snygga linnet med vingar från Topshop! Du hittar det på deras nyöppnade flagship store på Sergelgatan i Stockholm.

Net-a-porter Magazine







pic: net-a-porter.com

Det senaste numret av Net-a-porter Magazine innehåller en stor väskgudie där man kan drömma sig bort för en stund och inspireras. Kolla in den här.

Emma Watson for Alberta Ferretti






pic: emmawatsonsource.webs.com


Idag släpps den ekologiska kollektionen Pure Threads som Emma Watson har gjort tillsammans med Alberta Ferretti och såhär säger Emma till den italienska tidningen IO Donna när de frågar vart hon får sin inspiration ifrån: 

Environmental sustainability and business fair were the slogans with which we began to design the whole collection. Then, of course, is to be romantic, comfortable and close to both my taste and the sensibility of Alberta, who was able to interpret my desires with her incredible taste and with her ​​creativity, without being vulgar.

Kläderna säljs bara på nätet. Kolla in dem här.


Två saker från H&M




pic: sofi och frida fahrman

De här tre snyggingarna kommer ut inom kort!

Lästips





I senaste numret av Veckorevyn får vi läsa om hur tre killar friade vilket jag tyckte var väldigt roligt. Kan tänka mig att det inte är det allra lättaste då många tjejer har stora förväntningar på hur det ska genomföras och att det måste vara väldigt speciellt. Eller så väntar man och väntar utan att det händer något, som för tidningens chefredaktör Linda Öhrn berättade, hon väntade i fyra år på att hennes kille skulle fria och äntligen har han gjort det. Tycker man ska vänta tills båda är riktigt redo och det är helt okej att tjejen friar med tycker jag.

Vad tycker ni?

Superstylisten Jonas


pic: stylistjonas.com/blogg

Jonas Hallberg är den svenska stjärnstylisten som bor i Hollywood och som verkligen har ett jobb att vara avundsjuk på. I programmet Superstylisten Jonas får vi följa hans vardag med plåtningar, kläder och kändisar. Programmet sänds måndagar kl 22.00 på TV3 och första avsnittet kan du se här.

ELLE US April 2011












Amanda Seyfried by Alexei Hay.

Jag älskar verkligen modeplåtningar där de tagit med små söta djur. Kanske är de inklippta, kanske inte. Oavsett så gillar jag dem väldigt mkt :)

Ett riktigt bra erbjudande



Som plåster på såren för att jag inte publicerade Elle-erbjudandet tidigare så att det hann gå ut nästan direkt, så har jag nu hittat ett annat som är perfekt för alla modeintresserade flickor därute..

Du får nämligen 3 nummer av Damernas Värld plus Martina Bonniers bok Fashionista för bara 59 kr plus porto. Det ni! Beställ här.


Nyheter från Mulberry



När jag var i Göteborg förra veckan så upptäckte jag att det har kommit in Alexaväskor i miniformat som verkligen var hur söta som helst! Provade även den svarta (fast i brunt) som ni ser till vänster om minialexorna och den gillade jag väldigt mycket med. Inte har valet av väska gjort det lättare när jag upptäckte att det har kommit in en ljusblå axelväska i Lilymodell liknande den jeansinspirerade Bayswatern som jag visade förra sommaren (älskade ju den!).

Andra nyheter på deras hemsida är den specialtillverkade Jewelled Lily med swarovskikristaller och så den ljusblåa bayswatermodellen längst upp som man kan ha över axeln. Påminner lite om Alexabagen men inte alls lika snygg.


The New Classics








pic: dv

Nu släpper Lindex en klassisk kollektion med plagg som fungerar från säsong till säsong. Kläderna och accessoarerna finns till försäljning på deras hemsida och just nu får du dessutom 10 % rabatt när du köper något från deras webbshop. Vill du se fler plagg från kampanjen och veta historien bakom säsongens klassisker ska du gå in här.

Modevisning på NK



Idag har NK i Gbg modevisning där de visar våren och sommarens plagg och trender. Själv kommer jag inte att gå för vännen jag skulle dit med kunde inte och jag behöver plugga till veckans tentor som kommer. Men har ni möjlighet tycker jag absolut att ni ska gå dit för deras höstvisning var jättefin och den här blir garanterat bättre med tanke på alla färger som kommer :) 

Blanco Spring 2011 Lookbook









Ska ni åka till Spanien i sommar får ni inte missa att besöka den här butiken!

Nelly Trend










pic: dv

Har ni hittat någon favorit från Nelly Trend sortimentet än? Själv är jag väldigt sugen på att beställa den gula blusen som kostar 249 kr. Får ju passa på nu när det är fri frakt och allt. Om någon av er har handlat något från kollektionen så berätta gärna vad och om ni var nöjda med plagget :)

H&M Bohemian Deluxe


1. Kjol 99 kr. 2. Väst 199 kr. 3. Armband 29,50 kr. 4. Byxa 199 kr. 5. Topp 199 kr. 6. Jumpsuit 199 kr. 7. 4-pack armband 69,50 kr. 8. Topp 99 kr. 9. Klänning 199 kr. 10. Jumpsuit 149 kr. 11. Skor 399 kr. 12. Klänning 399 kr.

En ny kampanj med Gisele Bündchen finns ute på H&M:s hemsida. Fin eller hur?

Färgglada väskor






Jag älskar färgglada plagg och väskor och jag har blivit helt kär i Kate Spades små väskor i modellen Essex Small Scout som Sofi Fahrman har ovan. De ligger på 1 900 kronor medan de här nedanför kommer från Asos och kostar mellan 1 000 kr och 1 200 kr.

Kate Spade säljs närmast i Belgien och Grekland!

On the street: Matthew Willisamson for Bvlgari


pic: sthlmstreetstyle

Poppy Delevigne är den första personen jag har sett bära en väska från Matthew Williamsons kollektion för Bvlgari och hon har dessutom min absoluta favorit: clutcharna. Förrutom rosa så finns de tillgänliga i guld, grönt och blått.

Kolla in alla väskorna här.

Modeflickan Mars 2011


pic: modeflickan.se

Nu har Marsnumret av webbtidningen Modeflickan kommit. Läs det här.

Snygga ringar


1. Fashionology 50 Euro. 2. Urban Outfitters via fashiongirl. 3. Urban Outfitters £12. 4. Atouchofevil.se via majatannå. 5. Bjørg £135. 6. Fashionology 45 Euro. 7. Stilbruden.se 79 kr. 8. Stilbruden.se 109 kr. 9. Fashionology 45 Euro. 10. Fashionology 55 Euro.

Elle France March 2011


















caroline trentini by jean-baptiste mondino.

Pamela Love




pic: sea of shoes

Jane Aldridge har ett klohalsband från Pamela Love. Mkt fint!

Virkat hos kedjorna




1. Indiska 449 kr. 2. Bik bok 299 kr.

Är många som har frågat mig efter virkade plagg som kommer ut till butikerna och här har ni två stycken. Har inte hittat dem på deras hemsidor så antagligen har de inte kommit ut ännu, men de är förmodlingen på gång så håll utkik!

Anywho The Shop Shoot










pic: anywho

Nu börjar det bli dags för tjejtrion från bloggen Anywho att släppa sin kollektion för butiken Kobra. Här ser ni lite bilder från deras lookbookplåtning.

Grupparbete under dagen



Just nu håller vi på med Redovisning i skolan och idag ska vi göra klart vårt grupparbete som består av att vi ska göra en räkenskapsanalys och bedöma hur det går för ett utvalt företag. Uppgiften ska lämnas in på fredag!

Atelier Versace Spring 2011 Lookbook











Hur snygg är inte Abbey på de här bilderna? Och klänningarna, wow.

Ett riktigt bra erbjudande



När vi ändå är inne på tidningar så tänkte jag tipsa er om ett riktigt bra erbjudande ifall du vill prenumerera på tidningen ELLE. Just nu får du nämligen 9 nummer för endast 149 kronor! (jag betalade 469 kr för 12 nr i höstas)

Du tar del av erbjudandet här.

Update: Tack Anna för att du uppmärksammade detta. Erbjudandet har alltså gått ut och nu gäller inte längre 6+3 nummer för 149 kr. Fick med talongen i marsnumret och det var samma pris på nätet när jag gjorde inlägget, men nu är det borttaget. Verkligen synd & otajmat!

ELLE April 2011



Jeans Bibeln medföljer tidningen!


Stor intervju med Katy Perry!


Årets nykomling på ELLE-galan: Greta.


Tom Ford låter Keira visa upp hans första kollektion på sex år.


Härlig modeplåtning som gör att man vill åka utomlands NU!


Shoppingtips från bl.a. London, L.A., Tokyo, NY, Milano & Paris!


Tidningen kom ut i butik idag!

Prenumerera på Styleby



Gör du lättaste och billigast genom att använda deras svarskort som finns med i tidningen. Där kostar det nämligen 99 kr (+ porto 29,50 kr) istället för 139 kr på deras hemsida. Dessutom kan du välja ett extra nummer istället för presenterna och då behöver du inte betala något porto (det valde jag!).

En annan sak som också gör tidningen värd att köpa är att man får en prenumeration på Styleby under tre månader om man lämnar in kupongen som finns med i tidningen när man köper ett par Levi´s Curve ID jeans. Erbjudandet gäller endast under perioden 15/3-15/4 och i Levi´s butik på NK i Sthlm.


Styleby #1



Elin Kling välkomnar till det allra första numret av Styleby!


Läs om den duktiga svenska designern Nhu Duong som nu bor i Berlin.


Snygga modeplock med bland annat metallickläder.


Se vad Styleby:s redaktion älskar i vår!


Läs Elins dagbok från första mejlet till en färdig kollektion för H&M!


Aldrig tidigare har någon fått kolla in i Maries Roxettegaderob- förrän nu!


Tidningen kom ut i butik idag!

I och med att det är det allra första numret av den här tidningen så måste jag ta och kommentera och berätta vad jag tycker om det för er. För det första blev jag väldigt imponerad av framsidan som ser mycket proffsig ut och formatet är perfekt, lite mindre än en centimeter kortare och smalare än Elle.

Tidningen känns nytänkande med ett uppslag där Elin och Columbine klickar dig runt (ja det är som det låter, sidan är utformad som att du är på din dator) bland vårens mest inspirerade kollektion och med en spalt där de tipsar dig om en kvinna som du ska googla på och även en förklaring till varför du ska göra det.

Ska bli spännande att se om nästa nummer är lika bra!


Tidningen Styleby










pic: frida fahrman, elin kling


Idag släpps det allra första numret av tidningen Styleby som drivs av (fr vänster på bilden längst ned) art directorn Nina Oja, chefredaktören Jonna Bergh, modechefen Elin Kling och moderedaktören Columbine Smille. Tidningen kommer ut en gång varannan månad och andra numret finns att köpa den 10 maj. Bilderna är tagna från lanseringen som hölls i torsdags på det kungliga slottet.

Varning för mycket tidningssnack på bloggen här idag!

Inspiration


pic: kenya hunt

Älskar hennes mörka ögonbryn, hennes transparenta skjorta som sticker fram i halsen och det snygga trycket på hennes topp. Riktigt snyggt!

H&M Inclusive


pic: hm.com

Förra veckan kom den här söta kollektionen ut på H&M:s hemsida. Plaggen passar nästan alla eftersom den är tillgänlig i storlekarna 32 upp till 54! Mina favoriter är den blåblommiga klänningen längst upp och sen den snygga bodyn.

Priserna ligger på mellan 69,50 kr och 699 kr!

Cape från Gina Tricot


pic: ginatricot.com/blog/

Den här snygga capen kommer snart ut i butik och på hemsidan. 299 kr.

Zara Lookbook Mars 2011




pic: zara.com

Snygga och färgglada kläder! Gillar speciellt den rosa kavajen, de rosa byxorna och den oranga toppen! Är riktigt sugen på att införskaffa några av de här plaggen att ha till våren. Och ni vet väll om att det inte kostar någonting att beställa från Zaras webbshop om man väljer att hämta ut sitt paket i butik? :)

H&M Conscious Collection


pic: wendylam

Här kommer en del av plaggen från H&M:s kollektion Conscious som kommer ut i butik den 14 april. Tycker plaggen visar en mer rättvis och bättre bild när någon har tagit kort på dem i ett showroom än när man får se produktbilderna. Oftast blir färgerna inte riktigt rätt och materialen kan också luras ibland vilket gör att man blir väldigt besviken när man väl ser dem i verkligheten.

Vilka plagg vill ni helst ha?

Nasty Gal








pic: shopnastygal.com

Elle startar bloppis


pic: elle

I onsdags startade Elle-redaktionen sin egen bloppis. Där kommer de lägga ut sina gamla favoritplagg och frånvuxna fynd. Tanken är att det ska dyka upp nya plagg varje dag så det gäller att hålla utkik! Du hittar bloppisen här.

Brett halsband



pic: stephiesmode

Halsband i metall kan bli riktigt populärt, här ser ni Michael Kors halsband från deras höstkollektion som har modellen bred. Har inte sett några så breda i någon av de vanliga butiker än, men det kommer kanske till hösten. Nöjer ni er däremot med storleken på halsbandet på den nedersta bilden så ska ni besöka Lindex butiker den 27 april då deras Affordable Luxury kollektion kommer ut. Pris 299 kr.

Magväskor från Lindex



Har sett att det är några som är på jakt efter en magväska så därför tänkte jag visa er två stycken snygga som jag såg i butiken i onsdags. Båda kostar 129 kr.

Gustav Marklund


pic: modsmagazine.se

MODS magazine har intervjuat Gustav som var med i programmet Stylisterna. Du hittar första delen här och andra delen här.

Field Scabious by Maximilian Höll












pic: maxhoell.com for bentrovato

Älskar de här våriga bilderna! Varför skulle snön komma igen?

Kvällens vinnare


pic: posh24

Gillar låten och uppträdandet, men jag tycker inte om texten. Känns lite pinsamt att vi har ett bidrag som sjunger att han ska bli populär istället för att agera proffsig och talangfull som han hade kunnat gjort med sina dansare.

Tror inte det kommer gå hem på Eurovision, vad tror ni?

Ny bok: Kändiskåt


pic: posh24

Snart släpps den nya boken Kändiskåt - din nyckel till mediavärlden där man bland annat får reda på hur Bingo Rimér har lyckats ta sig dit där han är idag och hur Rebecca Simonsson har jobbat sig uppåt. Totalt kommer nio kändisar att intervjuas om sin karriär, framgång samt dela med sig av sina egna tips till framgång. Andra känsiar som kommer att medverka i boken är Knappen & Hakim på NRJ och Michaela Forni. Boken kommer släppas i maj!

L’Officiel Netherlands March 2011






pic: nimue smit by rafael stahelin.

Jeffrey Campbell Lita Shoes


















pic: jeffreycampbellshoes.com/category/blog/, emmanygren, jeffreycampbell fr henry cole, fashiontoast, nelly.com 1695 kr, nastygal lookbook, fyndigt by frida

Känns som att nästan alla bloggare äger minst ett par jeffrey campbell skor. Men de är ju så fina, speciellt den med en dinosaurie på bilden längst upp!

Nelly Magazine


pic: nelly.com

Nu har Nelly startat ett eget modemagasin som du får hemskickat till dig tillsammans med din order (se bara till att checkboxen i kassan är ibockad). Premiärnumret innehåller bland annat vårspaning och en intervju med Ida Sjöstedt. Du kan också läsa magazinet på nätet och det gör du här.

P.s. Nu är det fraktfritt på alla beställningar på nelly.com. D.s.

Loreen



Imorgon är finalen i Melodifestivalen och Loreen hade en av mina två absoluta favoritlåter men gick inte vidare från andra chansen vilket jag verkligen inte förstår varför. Vi borde skicka en modern och mer ungdomlig låt för att ha en chans i eurovision och antingen Loreen eller Dannys bidrag (båda med duktiga dansare) hade vart perfekta. Men nu när inte Loreen gick vidare så hoppas jag verkligen att Danny tar hem det! Vem hoppas ni ska vinna imorgon?

GB:s sommarnyheter










pic: stylemind

Som den glassälskaren jag är så kunde jag inte låta bli att visa er de här bilderna som jag såg på Jennys blogg tidigare idag. Hon blev nämligen inbjuden att gå på glassprovning av GB:s nya sortiment och totalt var det 13 glassar som skulle smakas och betygsättas. Fuskigt eller hur?

Finns det någon glass som ni är extra sugna på?

Hel fingerring


pic: jakandjil.com/blog, topshop 149 kr via sofis mode, stilbruden.se 169 kr

Tycker detta är väldigt snyggt, men än har det inte slått igenom stort men jag är övertygad om att det kommer att göra det. Vad tycker ni, snyggt eller inte?

Update: Såg en jättesnygg ring liknande den fr topshop idag på gina, fast silvrig!

Paris Fashion Week #3




















pic: tommy ton for style.com

Igår var sista dagen i Paris så nu är modeveckorna över för den här gången! Har inte hunnit med att visa er utvalda delar från alla kollektioner än men ni har ju fått se en massa streetstyle & backstagebilder från alla städer och även mina absoluta favoritvisningar så jag hoppas det har varit okej ändå :)

Nästa vecka börjar jag visa er runwaybilderna från NY FW!

Chanel Mademoiselle Campaign







Ser ni vem fotografen är?


Japp rätt gissat!

Nu har kampanjbilderna med Blake Lively kommit ut och fotografen är Karl Lagerfeld himself! Tycker bilderna blev väldigt bra (främst de två första) och som jag sagt tidigare så tycker jag att Blake passar väldigt bra till märket.

Vad tycker ni?

Lanseringen av Idun Minerals





Frida intervjuar Patricia Gucci som står för designen på förpackningarna!



pic: frida fahrman

I tisdags hade Idun Minerals lanseringsdag för pressen och Frida berättar även att produkterna kommer säljas i webbshopen med start den 1 April och i butik på Apoteket från och med 4 April. Har funderat kring vilken av alla Apotekskedjor som hon menar, men har kommit på att det måste vara det "vanliga" som heter Apoteket AB. Du kan söka efter ditt närmaste Apotek här.

Ny säsong av Glamourama


pic: posh24

För lite mer än en timma sedan meddelade kändissajten Posh24 att det kommer bli en andra säsong av web-tvserien Glamourama! Inspelningarna kommer ske nu under åtta veckor framöver och sedan får vi följa tjejernas liv på Stureplan igen.

Nya webbshopen Mr Porter


pic: the journal second issue, mrporter.com

Är ni på jakt efter en exklusiv present för ett speciellt tillfälle så tycker jag att ni ska kolla in webbshopen Mr Porter! Med 80 av världens ledande märken, en digital tidning som uppdateras en gång i veckan och ett uppslagsverk med allt män behöver veta om mode från A-Z kan det inte bli annat än succé!

Chanel Fall 2011









Helt underbara kläder på Chanels visning igår. Karl har verkligen lyckats!

Nowmanifest


pic: nowmanifest.com

När jag postade inlägget om den nya sidan Nowmanifest så hade den ännu inte kommit upp än, men nu har den det. Bloggportalen är ett projekt som Elin Kling och hennes arbetspartner på Fashion Networks, Christian Remröd, startade för ett halvår sedan och som nu innehåller Rumi Neely, Bryan Boy och så Elins blogg. Men det kommer mera berättar Kling.. Kolla in sidan här.

Kate Moss for Longchamp







Har aldrig varit förtjust i väskorna som Kate Moss har visat för Longchamp men den här säsongen är de verkligen riktigt riktigt snygga! Älskar den första väskan!

Kolla in filmen nedan.


Céline Luggage Shopper












pic: celine.com, caroline blomst, carolina engman, frida fahrman, wendy lam.

Den här Célineväskan syns allt mer nu och jag tycker den är grymt snygg! Finns i flera olika färger och sen kan man även välja storlek, mini eller medium. Själv skulle jag köra på en klassisk svart om jag skulle köpa en, men den ljusbrun/vit/svarta längst upp till höger hade inte heller vart fel den heller!


Se Louis Vuittons visning



Idag
klockan 10 kan du se LV:s visning på deras facebooksida. Missa inte!

Inspiration


pic: sthlmstreetstyle

Älskar Abbeys stil, speciellt den här lila klänningen som verkligen sticker ut!

Jumpsuit



1,2. H&M 249 kr. 3. H&M svart/mönstrad 149 kr. 4. H&M 249 kr. 5. Zara 399 kr.

Paris Fashion Week #2


















pic: tommy ton for style.com

Älskar den svarta portföjen från Céline och de silvriga Louboutinskorna!

Nelly Trend


pic: sannatranlov.se

Idag släpps konceptet Nelly Trend på nelly.com bekräftar Sanna Tranlöv på hennes blogg. Som jag har skrivit tidigare så kommer det att släppas ett 40-tal nya plagg varje månad och alla är i prisklassen låg. Check it out!

Nowmanifest



Än har inte Elin Kling avslöjat vad hennes nya projekt och hemsida går ut på, men hon berättar att hennes blogg kommer att ta ett nytt steg och på deras facebooksida kan man läsa att två andra kända bloggare nu också är en del av Nowmanifest. För att inte missa något signa upp dig här.

Oysho Spring 2011 Campaign











Söta
Bambi syns verkligen överallt nu! Här ser ni Oyshos kampanjbilder :)

Detalj: Guldring i toffsen



Det är många som har uppmärksammat de ringliknande toffsarna hos Dries Van Notens höstkollektion. Tycker det är supersnyggt med en slarvigt uppsatt tofs och så den här guldringen i och jag vill gärna bära en redan nu. Vad tycker ni?

Fashion Night



Nu på fredag är det Fashion Night på Park Lane i Göteborg! På catwalken ser ni vårens nyheter från Alexander Wang, See by Chloé, Marc by Marc Jacobs, One Teaspoon, Malene Birger och flera andra. Exklusiva goodiebags delas ut till tidiga kvinnliga gäster med produkter från Juicy Couture, Redken, Bijoux by Us, Rosebud och Make Up Store. NMG kommer under kvällen scouta efter nya kvinnliga och manliga modeller och det kommer ske intervjuer och TV-inspelning med ltvplay.se.

Tid: 23.00-05.00. (modevisning kl 00.30)
Ålder: runt 22

Skriv upp dig och dina vänner på gästlistan här.


Givenchy Fall 2011









Gillar verkligen de snygga detaljerna hos Givenchys höstkollektion som visades i Paris under gårdagen. Svart, men i olika material blandat till en perfekt mix.

Sommarens kampanjbilder


Azul by Moussy.


D&G.


Max Mara.


Chanel.


Donna Karan.


Koton.


Monsoon.


Versace.


Paul & Joe.


Alberta Ferretti.


Valentino.


HUGO by Hugo Boss.


Christian Louboutin.


Alexander McQueen.

Här kommer mina favoritbilder från säsongens kampanjer! Har ni någon favorit från bilderna ovan eller gillar ni något annat märkes bilder? :)


Idag släpps 70 biljetter..


Videon postade Sofi i morses där hon berättar hur en dag ser ut för henne.

.. till Sofis shoppingresa i New York! Först till kvar är det som gäller och tiden är 15.00. Jag skulle verkligen vilja åka, liksom förra året, men jag har två tentor precis veckan efter så det kommer inte att funka. Får satsa på nästa år istället för en sån här resa vill man ju bara uppleva någon gång, rena drömmen :)

Du måste vara medlem först, sen köper du din biljett här.

Par i ringar



Snygga ringar från H&M för bara 49,50 kr styck!

O´2ND Spring 2011 Campaign











Hur söta
är inte de här kampanjbilderna? :)

Inspiration


pic: sthlmstreetstyle

Såhär vill jag gå klädd till våren. Stiligt men lättsamt!

Mulberry Fall 2011







Som ni vet så älskar jag Mulberry och deras väskor, men de har också en hel del snygga kläder. Kolla bara på den första guld och metallicinspirerade outfiten på första bilden och kjolen på den näst sista, skulle verkligen vilja kopiera allt rakt av!

Nytt mineralsmink




pic: frida fahrman

Nu vet jag att det finns minst en av mina kompisar som kommer hoppa högt av lycka när hon läser det här och säkerligen finns det fler! Let´s Facit har nämligen tillsammans med Frida Fahrman tagit fram en helt ny kollektion av mineralsmink: Idun Minerals. Produkterna innehåller inga konserveringsmedel, kemikalier eller utfyllnadsämnen utan består av 100 % naturliga mineraler.

Totalt kommer
det finnas 16 olika produkter med olika foundations, puder, concealers, solpuder och rouge och totalt fyra borstar. Förpackningarna är exklusivt designade och målade av Patrizia Gucci, med individuella konstverk på vilket ju låter suveränt! Till en början kommer produkterna endast att säljas på Apoteket i Sverige och den dyraste produktern ligger på 295 kr!

I mitt huvud just nu



Riktigt underhållande musikvideo dessutom!

Josephine Bornebusch


pic: elle

Josephine är tjejen som det går riktigt bra för just nu. I succéprogrammet Solsidan spelar hon tjejen Mickan, hon har varit konferencier på ELLE-galan hela tre år i rad och hon har även påbörjat en sångkarriär och bl.a. gjort en duett med Mange Schmidt och en singel I´m so happy med Salem Al Fakir. Nu har hon dessutom börjat blogga och vill du läsa hennes blogg så hittar du den här.

Vill du veta mer om Josephine så ska du läsa ELLE:s intervju.

Backstage at Isabel Marant



Riktigt fint halsband!







pic: caroline blomst

Under gårdagen visade Isabel sina kläder i Paris och min favorit från visningen var fjäderörhänget på den första bilden och halsringen med hornet som ni ser på andra bilden. Förrutom det så gillade jag verkligen hennes jackor och kappor :)

Charlottas nya hem








pic: chic

Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag har skrivit om Charlotta Flinkenbergs walk-in closet. Tror till och med att det var mitt allra första inlägg som kom med på förstasidan på blogg.se (är inte helt hundra). Iaf nu så har hon och hennes familj flyttat till en annan lägenhet och bytt ut sin gaderob mot de på bilden längst ned. Hon skriver även att deras nya hem, en 4:a på Östermalm, är mer stilren tillskillnad från deras tidigare där de har blandat en massa hela tiden.

Vilket skulle ni helst vilja ha: en walk-in closet eller gaderober som de ni ser på sista bilden? Tycker ni att hon har bytt ner eller upp sig?

Modebilaga i Borås Tidning



Ni kan bl.a. läsa om Therese som vann ELLE:s designtävling!


Läs om Josefin Strid som visade sin höstkollektion under Sthlm FW!


Tänkte börja lördagen med att tipsa alla modeintresserade boråsare att gå och köpa BT för idag innehåller tidningen nämligen en modebilaga med vårens modemåsten och inspirationskällor! Bilagan är gjord tillsammans med högskolan i Borås och ni hittar många intressanta artiklar med elever från textilhögskolan som driver sina egna klädmärken och föredetta elever som driver en webbutik :)

Custommade




pic: custommade.dk

Tycker det här danska märket har väldigt fina kläder som ser väldigt skönt ut. Perfekta till sommaren! Custommade hittar ni hos Jolina i Borås och i Göteborg finns det bland annat i butikerna Tara och Grace!

Paris Fashion Week #1




























pic: caroline blomst, tommy ton

Åh jag får verkligen vårvibbar när jag kollar på de här fotona från Paris gator! Sol, strumpbyxor och uppkläppta jackor :) Ge mig vår nu!

Maria Francesca Pepe










pic: anywho

Riktigt snygga smycken och detaljer syns på det här märkets höstpresentation under LFW. Gillar de silvriga naglarna och de fina ringarna på sista bilden!

Zara Woman Spring/Summer 2011




pic: zara.com

Här ser ni några av sommarens plagg hos kedjan Zara! Älskar den rosa kavajen och den ljusbruna skinnkjolen, riktigt snyggt :)

Modevisning i Borås


pic: borascity.se

Lördagen den 2 april kommer Borås City att arrangera en modevisning med de senaste vår-och sommartrenderna. Visningen kommer hållas på Stora Torget och liknande arrangemang genomfördes för några år sedan men nytt för i år är att modellerna ska vara tjejer ifrån staden eller närliggande kommuner.

Så om
du är tjej eller kille och är 16 år eller äldre och vill känna på hur det känns att vara modell för en dag och bli stylad och gå visningen så ska du skicka ditt namn, adress, ålder, mobilnummer, klädstorlek samt ett foto på dig i helbild till [email protected] senast den 18 mars.

För mer information klicka här.


Din chans att vinna




Tänkte tipsa om några tävlingar med prylar som man verkligen vill vinna!

Vill du
vinna ett startkit med I.D. smink går du in här.

Vill du
vinna den coola jackan från Tiger så tävlar du här.


Sätt igång din fantasi










pic: becauseimaddicted

Kolla vilket snyggt armband Geri Hirsch har gjort. Riktigt kreativt!

H&M Mars 2011


pic: wendy lam

Här ser ni alla bikinis som kommer komma ut i butikerna nu i mars! Är inte så exalterad över kläderna, vilket är anledningen till att jag inte visade er fler av dem, men den röda bikinin med ett turkost hornsmycke på fullkomligt älskar jag! Känns dock som att den kommer ta slut direkt så det gäller att ha tur :)

Div Gallery






pic: rag-bone.com, fashiontoast.com

För ett tag sedan visade jag er några av Rag and Bones kampanjbilder med Abbey Lee, Sasha, Edita och Lily. Bilderna ingår i The D.I.V. project där modellerna själva fick välja hur fotona skulle tas vilket har resulterat i väldigt annorlunda och speciella bilder som nu visas överallt i New York. Online versionen av det hela kallas Div Gallery och där fick Rumi Neely förfrågan om hon ville vara med och resultatet ser ni ovan.

Alla bilder från The D.I.V. Project hittar ni här.


Interview March 2011










Amanda Seyfried by Mikael Jansson.

Alexa Chung








pic: alexa chung i net-a-porter magazine

Som jag berättat tidigare så var Alexa en av de utvalda att modella i första numret av Net-a-porters Magazine och här har ni några av de fina bilderna.

För er som missade det förra gången så kan ni läsa tidningen online här.

Milano Fashion Week #2




















pic: caroline blomst, tommy ton

Nu är Milanos modevecka över och här kommer lite fler fina bilder från den!

Victoria Beckhamn gör handväskor






pic: victoriabeckham.com

Efter att ha gjort succé med sin klädkollektion har Victoria gett sig in i väskbranschen och skapat sex väskor i klassisk modell. Prislappen ligger på mellan 14 000 och 216 000 kronor. Min personliga favorit är den rödaktiga väskan längst upp till vänster som även finns i mörkblått, svart och mörkbeige.


Paris Fashion Week


pic: chloé ss11.

Sist ut att visa höstkollektionerna 2011 är Paris. Där kommer vi att få se designers så som Balenciaga, Isabel Marant, Lanvin, Céline, Chloé, Stella McCartney, Chanel, Louis Vuitton, Miumiu, Alexander McQueen och Givenchy.

Inspiration


pic: sthlmstreetstyle

Supersnygg outfit med Acne skor, Alexa bag och fin jacka med skinndetaljer!

RSS 2.0