Betsey Johnsons spring collection










By Elias Wessel at the Plaza Hotel in New York City.

Backstage på Victoria Secret






















By Tommy Ton for style.com.

Paljettjackan



Övre bilden: Thrift. Nedre: H&M.

Och här kommer lite andra paljettjackor!



Topshop, H&M och NewLook.


Jeffrey Campbell kopior





Jag trodde först när skorna i mitten kom till Scorettbutikerna att de hade kommit på dem själv, men det var alltså en härmning på Jeffrey Campbells. Skorna från Scorett blev mycket populära snabbt och tog slut direkt, men nu finns alltså en liknande variant på Vaggabond för 1 200 kr som jag tycker är grymt snygga!

Carin Wester


3 900 kr.

Jag har letat i princip överallt på internet efter dessa skorna, men jag kan inte hitta dem! Varken på deras egna hemsida eller på någon annan som har olika märken. Lite konstigt med tanke på att de är varmfodrade och borde redan vara ute till försäljning nu.. Men jag tycker iaf att de är superfina!

Fashiondays i Borås

Idag var den sista dagen på det tre dagars långa evenemanget som pågått i mode och textilhuvudstaden Borås. Bland annat så har det pågått en bloggtävling där de tio bästa modebloggarna i staden har fått i uppdrag att på sitt eget kreativa sätt, fota, skriva och skvallra om vad som hänt under modedagarna. Bloggarna har tävlat om priser av ett värde över 6 000 kronor och titeln FashionDAYS BLOGGER A/W 2009.

Här är de tävlande:
1. Frida Grundström. ->
2. Niklas Arvidsson, Madeleine Bengtsson, Cecilia Ericstam, Helena Ericstam och Ingela Andersson. ->
3. Sanna Tranlöv. ->
4. Erika Sahlström. ->
5. Siri Vikman och Mathilda Aqvilin. ->
6. Maria Karlsson och Sandra Arntsberg. ->
7. Carolina Ljungdahl. ->
8. Tsukii Nguyen. ->
9. Kristina Engelbrektsson. ->
10. Jaqueline El moussaoui. ->


Bild: dmode09 på Helens beautycenter nu under modedagarna.

Några av bloggarna som deltog i tävlingen var inte alls seriösa och en skrev till och med att hon inte var någon direkt modetjej, men att hon ställde upp för hon blev tillfrågad, men några av de andra var riktigt bra. Mina absoluta favoriter var nummer 1, 3 och 5!

För er som vill se prisutdelningen så äger den rum fredagen den 4 December 2009 klockan 18.00 under Afterwork hos fashionWORK på Nybrogatan 9B.


Billiga men snygga klänningar



399 kr, KappAhl.


199 kr, H&M.


Two fashionmagazines

Många gånger när jag vart i Göteborg så ser man en massavis av utländska modetidningar som står på pressbyrån bland annat och idag var jag sugen på att köpa en själv. Får se om den är något bra, annars får jag prova en annan :)


Beyonce och Lady Gaga

Någon mer än jag som älskar den här videon på Beyonce?


Alexander Wang exclusive capsule collection

Just nu finns den exklusiva kollektionen med ett 50-tal kläder av samma koncept och som man kan matcha och göra många olika outfits med. Supersmart och de flesta av plaggen är riktigt snygga, kolla bara själv!









Vinn biljetter till New Moon



Överallt i alla
tidningar kan man läsa om tävlingar där man kan vinna biljetter till New Moon. Själv anmälde jag mig till den första idag, men det ska komma fler. Läste någonstans där man kunde vinna en hel biosalong för sig och sina kompisar, det hade vart grymt!

Vill du också delta i tävlingen så ska ska du svara på följande fråga: Vilket år är Kristen Stewart född? 1. 1988. 2. 1990. 3. 1989. Och skicka svaret tillsammans med ditt namn till [email protected] och skriva New Moon i ämnesraden senast den 27:e november.


Cliniques 3-Stegs System

Jag använder mig av Cliniques hudvårdsprodukter som är mycket bra och passar de allra flesta. Just nu kan man köpa produkterna i mindre flaskor till ett rabatterat pris och ni som inte provat dem borde verkligen göra det.

Tvålen (som på bilden är på tub) tar bort smutsen medan ansiktsvattnet rengör din hud från andra orenheter och som avslutning en fuktkräm. Lättare och bättre kan det knappt bli!


115 kr. Finns att köpa bland annat på Åhléns.

Georgia Frost








By John Akehurst.

Jag älskar de vackra klänningarna och alla paljetter och spets på bilderna, men framförallt skorna på tredje bilden!


Valentino höst 09

Jag hade rätt i att det var en Valentino som prydde omslaget av Vouge Korea den här månaden! Den kan vara den absolut finaste klänningen jag sett och jag skulle mer än gärna vilja ha den :)



Jacquelyn Jablonski



Hon är supersnygg och syns överallt nuförtiden. Nästa superstjärna?

Boots



799 kr,
Pepe jeans. 1 500 kr, Vagabond.


Victoria Secrets Fashion Show 2009

Årets visning ägde rum i New York och som vanligt blev man inte besviken. Massor av söta detaljer, vingar, fjädrar och paljetter syntes och stjärnor som Heidi Klum, Doutzen Kroes, Chanel Iman, Alessandra Ambrosio och min favorit Miranda Kerr fanns med i showen :)






















Limited Edition Precious ghd IV Styler

Har ni sett vilket supersött resekit som gdh har kommit med nu lagom till jul och nyår! Antingen kan man ge bort det som en present eller så köper man det till sig själv för att få känna sig extra lyxig :)




2 199 kr.

Trash Couture








By Rafael Stahelin.

Superfina klänningar som verkligen tilltalar mig och klänningen på den andra bilden är även den som pryder framsidan av decembernumret av Vogue Korea. Jag är nästan säker på att det är den klänningen från Valentinos höstkollektion 09 som jag är kär i sedan jag såg den för första gången!


Drömgaderoben för serien Gossip Girl

Den är fem våningar stor och har ett innehåll värderat till 146 miljoner kronor. Med kläder från Versace, Chanel, Alexander Wang, Herve Leger, Anna Sui och Marc Jacobs kan man inte vara annat än avundsjuk och den som njuter mest av gaderoben ska vara Blake Lively. Enligt Chase Crawford så är hon som ett barn i en godisaffär och jag förstår henne verkligen! Tänk vilken dröm att gå runt där en hel dag och prova vilka plagg man vill, lyx!




Blake Lively på Emmygalan i en underbar klänning, den tjejen har verkligen ett öga för stil!

Snejana Onopka



Superhärligt vardagschic med jeans och skinnjacka och för att piffa upp sin outfit använder hon sig av ett par nitade skor som jag för övrigt älskar! Snyggt!

The Private Lives of Pippa Lee

Tidigare har jag visat trailern för den minst sagt galna filmen där Blake Lively spelar en av huvudrollerna. Här kommer alltså lite bilder från filmen där hon både får smisk av en kvinnlig motspelerska samt är naken med en äldre man. Inga bilder eller situationer som vi är vana vid att se henne i med andra ord!








Filmens producent är ingen mindre än Brad Pitt!


Costume National SS10







Snygga skinnjackor och västar finns med och en hel del tunna material i klänningar och toppar. På catwalken syntes många kända ansikten så som Jacquelyn Jablonski, Abbey Lee Kershaw, Constance Jablonski, Anna Selezneva och Magdalena Frackowiak.


Remember me med Robert Pattinson

Hur hinner Robert med allting egentligen? Inspelningar av alla Twilightfilmerna, presskonferenser och affärsresor rörande de filmerna och nu ytterligare en huvudrollen i filmen Remeber me med Emelie de Ravin som motspelerska. Imponerad är jag verkligen och personligheten tror jag att den här filmen kommer vara jättebra! Vad tror ni?


Supersnygga Louboutinvarianter





Heta budgetvarianter från Angela C som är nästan exakt likadana som Christian Louboutins på första bilden. Någon som upptäckt likheten är Caroline Blomst som själv äger ett par! Butiken ligger på Humlegårdsgatan 7 i Sthlm.


Världspremiär av New Moon idag

¨

Nu är jag den enda i familjen som inte har sett New Moon än och jag måste medge att jag är riktigt avundsjuk för mina systrar sa att den var sååå bra. Tio gånger bättre än Twilightfilmen, men samtidigt inte hälften så bra som boken, men jag är ändå spänd och förväntansfull tills jag får se den nästa vecka :)


Chà Macabro










By Jonathan Wolpert.

Det är något med hennes ansikte som gör bilderna unika och oerhört vackra och när man får höra att fotografen är bara 16 år gör det bilderna ännu mer unika och han har verkligen en lovande framtid framför sig!


Special edition från Marc Jacobs




Varför kom jag inte på att jag ville ha ett par glasögon för några månader sedan när dessa specialdesignade från Marc Jacobs fanns tillgängliga?
Perfektion utan dess like!


Från Scorett



Dessa supersnygga skor som jag visat tidigare på bloggen är ute i butiken, men som väntat så gick de som smör i solsken och nu finns det bara ett fåtal kvar i ministorlekar.

Träffa skådespelarna från New Moon



Jag är med i en tävling där man vinner en resa till London för att få träffa skådespelarna från New Moon plus en hotellövernattning och ett specielklipp från filmen. Tror dock inte att jag vann, för de borde ha kontaktat mig vid det här laget, men man kan ju alltid hoppas!

Min motivering för att jag skulle vinna: För att jag tycker så synd om Robert Pattinson som bara får se skrikande tjejer vart han än går. Om jag skulle vinna skulle jag visa honom att det även finns normala tjejer som gillar filmen och det han gör. (det var inte ordagrant)

Jenny Humphrey got style!






Source: cwtv.

Någon mer än jag som tycker att Jenny Humphreys stil har blivit grym nu de senaste avsnitten?


Erin Urb















By Jason Lee Perry.

Djuren och naturen är något spännande och som vi alltid kommer att fascineras av, men igår berättade min pojkvän för mig att ett trettiotal människor i USA har dött nyligen av pumor och leoparder som attackerar och smyger in i hus för att ta små barn. Så hemskt!


Jeffrey Campbell






Kommer ni ihåg att jag visat dessa skor på bilden innan men att jag inte hade en aning om vart de var ifrån? Nu vet jag och det är Jeffrey Campbell!


Underbar höstbild


Source: Sea of shoes.

Jag bara älskar
den här bilden. Den gör mig glad här i höstvädret och hennes hår matchar perfekt med löven och trädbiten hon står på!


The Last Days of Disco Stick

Ni kan se avsnitt 10 här.


Lady Gaga.


Caroline Trentini












By Liz Collins for Numéro Korea.

Älskar verkligen de här bilderna. Hon har ett sådant annorlunda och vackert utseende att man blir avundsjuk! Är svårt att hitta en favoritbild bland alla dessa snygga, men jag får nog ändå säga att den första och den sista är mina favoriter.

Vilken eller vilka är era favoriter?


Jimmy Choo for H&M campaign


















Sasha & Edita by Terry Richardson.

Att se reklambilderna första gången var stort och man funderade på om kläderna och accessoarerna var lika snygga i verkligheten som på bild. Nu när man vet det och själv har några av plaggen så har det blivit ännu roligare att kolla på bilderna tycker jag :)


Louise Goldin för Topshop













Kolla vilka superheta Louboutininspirerade skor som Louise Goldin designat för Topshop. Känns som att jag inte är den enda som vill ha dessa?

Uppdate: Det är ännu oklart när de kommer ut i butiken, men jag väntar med spänning ;)


Abbey Lee Kershaw














By Daniel Jackson. Styled by Karen Langley.

Väldigt tilltalande framsida med ett sug i blicken som fångar tillsammans med kronan på huvudet och håret som fladdrar. Annorlunda bilder för decembertidningen av Dazed & Confused.


The Jimmy Choo Saga

Så mycket prat, förväntningar och spekulationer kring H&M:s gästkollektion. Så mycket väntan på att den ska komma ut i butik och så äntligen blev det den 14 november..

För vissa (bland annat jag) så började dagen redan vid 7 på morgonen där vi stod och köade i 3 timmar för att vara en av dem som hade chansen att få tag i det där plagget eller den där accessoaren som man siktat in sig på så länge.

Tiden gick sakta, men så fort den började närma sig 10 började klockan ticka fort, riktigt fort och vips som det var så var allting över och man gick hem med sin stora påse med ett leende på läpparna. För det var vad det var, en saga utan dess like som blev sann för en del och jag är så glad att jag var en av dem :)

För de som är intresserade så tänkte jag visa lite bilder från dagen som gått.


Beroende på vilken placering man hade i kön fick man en viss färg på bandet och ett klockslag då man fick tillträde till damaccessoarerna och skorna. Själv stod jag 38:e i kön och fick ett gult.


Klockan 10.00 öppnade de dörrarna och då gällde det att skynda sig att ta så många plagg som möjligt av de man ville ha och jag lyckades få tag i 3 olika plagg. (Skinnlegginsen försvann nog snabbast plus tunikan med paljetter som jag hann ta en av).


Den speciella damaccessoaravdelningen var avgränsad med stängsel och många vakter.


Max ett armband/par skor av varje sort gällde som regel, men man fick gärna köpa 2 olika armband om man vill.




Dessa skor hade jag siktat in mig på, men de hade valt att inte tillverka några i storlek 41. Mkt dåligt!


Hade även riktigt tur när jag skulle gå in till den enskilda avdelningen för accessoarer. Lyckades hamna 2:a i kön och eftersom ingenting ur kollektionen tagit slut, så kunde jag välja och vraka vad jag ville och den här väskan tog jag först, men valde bort den sedan.




Kände att detta blev ett väldigt långt inlägg, så därför kommer jag visa vad jag köpte imorgon istället!


Medlemsdagar på Stadium

Just nu är det medlemsdagar på Stadium som innebär att man får 20 % på ett helt köp. Från och med den 9:e november till den 22:e kan du utnyttja detta erbjudande som skickats ut till medlemmar via posten i form av en värdecheck.

Har du däremot inte fått någon check så tycker jag att du ska gå till din närmaste Stadiumbutik och fråga varför du inte fått någon, för det verkar som att det har blivit något fel. Själv hade jag handlat för lite mer än 1 900 kr, men inte fått ngn check, och därför gav de mig 20 % rabatt ändå. Så passa på!


Lindsay Ellingson



Hon har verkligen fått till en enkel men ändå snygg vardagsstil som hon piffar upp med en färgklick till väska och snygga boots!


Jimmy Choo för H&M imorgon

Imorgon kommer jag vara en av dem som står och köar utanför H&M:s butiker för att försöka få tag på någonting ur Jimmy Choo kollektionen. Har fått reda på att en av mina kompisars kompis tänker övernatta i Nordstan bara för att stå först i kön. Riktigt så galen är jag inte, men jag har ännu inte helt bestämt mig för när jag ska åka in..

Så är det någon som har någon taktik för imorgon? Och vilken tid tänker ni vara på plats?




Ursäkta de fula ihopsatta bilderna, de är tagna från H&M:s hemsida.


Alla New Moon fan

För er som älskar Twilight och vill läsa en massa av New Moon och få bilder, så kan jag tipsa er om att veckans nummer av Klick! innehåller en extrabilaga med massvis av bilder på stjärnorna :)



Och så bilder när Robert var liten..


Leap of Faith

Jag gillar verkligen de här bilderna på Anna S från Stockholmsgruppen för Dealer de luxe magazine. Fåglarna och hennes speciella ansiktuttryck gör bilderna mycket speciella :)















Photographers: Waldemar and Max – http://www.waldemarandmax.com/
Stylist: Kawa h Pour – http://www.stylistkawa.com/
Make up: Hanna-Cecilia Åslund – http://www.linkdetails.com/
Hair: Sophia Ringberger – http://www.agentbauer.com/
Model: Anna S – http://www.stockholmsgruppen.se/
Stylist assistant: Ida Edlund
Photo assistant: Peter Edqvist


Shakira

Hon är verkligen grym på att dansa, nästan lika bra som Beyonce. Och den här videon är inte som alla andra, I like it!


Köp Elsas mode till specialpris

Nu kan du köpa Sofi Fahrmans debutroman, den första boken i en trilogi om Stockholms modevärld, till ett rabatterat pris hos Bokus. Det enda du behöver göra är att uppge koden elsa315 i kassan för att få boken för 139 kr.

Vill du köpa boken eller läsa mer om den och även få ett smakprov så gör du det här.


Robert Pattinson for Vanity Fair

Här kommer del två av fotografierna på Robert tagna av Bruce Weber.













Vill ni se fler av bilderna så kan ni göra det här.


Betsey Johnson


They Shoot Humphrey´s Don´t They

Ni kan se avsnitt 9 här.


Lara Stone

Wow säger jag bara! Vilken underbar klänning i ett underbart tyg. Att ha på sig den måste kännas som att vara en drottning :)


By Mario Testino for British Vouge.

One two three

Britney Spears nya singel spelas flitigt på radion just nu. Kolla in videon här!


Stella McCartney

Gillar deras reklambilder med små söta Disneyfigurer :)


Christian Dior SS10

Jag gillar sommarkollektionen hos Christian Dior. Den känns nyskapande och härlig och man längtar verkligen till varmare tider när man ser dem! Mycket silver/metallic plagg syns och glitternylonstrumpor är väl synliga i skorna. Finns även en hel del fina tunna klänningar :)






















Doutzen Kroes

Det är något mystiskt i hennes blick som fångar min uppmärksamhet. Gillar den här bilden :)


By Patrick Demarchelier for Vouge UK.


Jimmy Choo på lördag

Först var jag helt säker på att jag skulle åka in, men sedan visste jag inte riktigt, och nu har jag gått tillbaka till min första känsla. Jag vill verkligen åka in till Göteborg och stå i kö till Jimmy Choo plaggen. Nu gäller det bara att få ledigt från jobbet :)


Abbey Lee Kershaw

Väldigt annorlunda och unika bilder från The Last Magazine. Gillar bakgrunden väldigt mycket som de tagit mot och silverremmarna runt stövlarna och handlederna. Snyggt!






By Martin Lidell for The Last Magazine.


Nitar ska det vara

Antingen kan man välja att gå den hårda vägen..





Eller så tar man den lite mjukare och snällare..

Topshop och Jimmy Choo.


Diana Broussard, Azzedina Alaia, Alexander McQueen och Proenza Schouler.


Balmain och Be&D.


Alexander McQueen, Givenchy, Marc Jacobs och Tod´s.


Zuzana Gregorova

Jag gillar den här bilden. Den är inte som alla andra och även om hon inte har så mycket kläder på sig så känns det inte som det!


By Jimmy Backius.

Tiiu Kuik

Månadens nummer av Elle Norway innehåller massvis av fina bilder med tjocka kläder, mönstrade plagg, hundar och päls. Tycker verkligen om hundrasen Siberian Husky, de är så otroligt vackra!
















By Åsa Tällgård.


Din chans att vinna stora pengar

En miljon extra i vinstpotten idag för att det är Fars dag. Så passar på att spela på bomben, det har iaf jag gjort ;)


Ida Sjöstedt

Jag älskar Betsey Johnsons sockersöta klänningar med mycket spets och fina detaljer och det är likadant med Ida Sjöstedts. Hon använder så vackra tyger och får till det där lilla extra som gör att man känner sig sådär superfin :)





Höstens kollektion brukar inte bestå av så många klänningar, men plaggen är ändå speciella och fina på sitt eget sett, och jag ser verkligen fram emot när vår och sommarkollektion kommer ut!

Vår och sommar 09.


Höst och vinter 09.





Robert Pattinson cover for Vanity Fair

I decembernumret av Vanity Fair finns massvis av bilder på Robert Pattinson tagna av Bruce Weber och här kommer några av dem.













Vill ni se fler bilder så kan ni göra det här.


Få rabatt på soundtracket till New Moon

Tänkte tipsa er som tänkt köpa soundtracket till New Moon att om ni gör det på ginza.se och uppger värdekoden "moon" så får ni skivan till specialpriset 119 kr inklusive frakt! Bra va :)


Elisa Sednaoui

Varför kan inte mitt hår också vara så vackert rufsigt med så perfekta lockar?










By Dan Martensen.

Nya glöggsmaker

Är det någon av er som har provat på de här nya smakerna? Själv gillar jag verkligen inte glögg, men när mamma kom hem med dem här igår och jag fick se att det fanns en med lingonsmak så måste jag bara prova!


Daria Werbowy

Gud jag älskar den här bilden!


By Michael Thompson.

Din chans att träffa Twilightkändisarna



Nu har chansen
att vinna en resa till New York för 2 personer och få tillträde till ett event med skådespelarna från filmerna Twilight och New Moon den 19 november plus en massa andra vinster som soundtrack och bokpaket och biobiljetter. Det enda du behöver göra är att skriva en kärleksnovell!

Tävlingsregler: Du ska vara mellan 15-30 år och och din novell ska vara max 10 000 tecken inklusive blanksteg (eller två A4-sidor enkelt radavstånd). Deadline 6 november.

Skicka ditt bidrag till [email protected] med novellen bifogad som ett worddokument. Tio finalister utses och vinnaren meddelas den 13 november.


Alexa Chung

Alltid lika snygga Alexa Chung bär här en klänning som har exakt den blåa nyansen som är min favoritfärg och jag skulle mer än gärna vilja ha en sådan här klänning eller en liknande i samma färg ♥


Bracelets


TalullahTu.co.uk, Lia och Sophia.


Sophie by Sophie.


Forever21, Hervé van der Straeten.


Givenchy, Swarovski.

Sophie Vlaming


















By Annemarieke van Drimmelen for Glamour Netherlands.

Lifestyle

Massvis av bra läsning & inspiration i andra numret för i år av tidningen Lifestyle!


More Natalia Vodianova












By Hedi Slimane for V magazine.

Stella McCartney Lingerie

Att hon gör supersnygga kläder vet ju de allra flesta, men visste du att hon även har börjat göra underkläder? Supersöta och sensuella underklädesplagg med mycket spets fylldes höstkollektion med och förhoppningsvis blir nästa säsong lika fina!

Vårens består av 15 grupper som alla är uppkallade efter kvinnor i cheeky situations och kollektionen kommer vara i butik den 1 februari nästa år.

Autumn Winter 2009.














Spring 2010.


The Grandfather

Ni kan se avsnitt 8 här.


Robert Pattinson och Kristen Stewart

I det kommande numret av Harper´s Bazaar så pryder Robert och Kristen framsidan. Tidningen innehåller massvis av foton och även en intervju och här kommer en del av de foton som togs.
















Vill ni veta vart jag fått dem ifrån och se fler så gör ni det här.

Elle november 2009

Nya numret av tidningen Elle är superbra. Älskar alla deras repotage och intervjuer! Verkligen värd att köpa :)


Nytt från Malaco

Nytt i butik just nu är Gott och blandat Skum för er som gillar skumgodisar! Själv är jag inte så förtjust i skum så jag har tyvärr inte smakat på dem, men alla som gjort det säger att de är jättegoda :)


New Moon biljetter

Nu idag släpptes biljetterna till New Moon. Borås och Stockholm höll tiden, medan Göteborg väntade över en timma med att släppa sina och för er som är på jakt efter en biljett till premiären i Göteborg så kan jag meddela att det enbart finns 5 biljetter kvar till föreställningen som går vid 4-tiden.


Miranda Kerr










Harper´s Bazaar Australia, december.


Jacquelyn Jablonski

En nykomling som tagit världen med storm över bara en säsong med sina stora mörka ögonbryn och hennes fantastiska blick är Jacquelyn Jablonski. Kolla bara här nedan på bilderna från Cover Magazine där hon prydde framsidan!










Vogue Nippon














RSS 2.0