Sofi Fahrman designar för JC








pic: Sofi Fahrman

De här två shortsen har Sofi designat för JC och kommer släppas i tio utvalda butiker fredagen den 11 juni. Priset är 349 kr!

H&M juli 2010


pic: glamour

Väldigt fina saker som kommer till H&M:s butiker i juli!

Nellys modeoutlet



I sommar kommer nätbutiken nelly.com öppna en modeoutlet i Åhaga i Borås. Över 400 varumärken kommer finnas och de kommer ha öppet alla dagar från 5 juni till 5 augusti! (Kläderna är inte från modeoutleten)

Dessutom är sista dagen för fri frakt på deras hemsida idag!

Veckorevyn nr 12, 2010



Veckorevyn uppmärksamar sunda vanliga människor!


Bli blond i sommar med VR:s blonderingsskola :)

Tidningen kom ut i butik torsdag den 27:e maj!

Studenten: Klänningen

Vet att det är många som inte har köpt sin klänning som de ska springa ut i än och därför tyckte jag att det passade bra med en bildbomb på förslag på vilka klänningar ni kan köpa. Självklart måste den inte vara vit, men eftersom majoriteten väljer det så är de flesta klänningar nedanför i den färgen :)




Twist and Tango 699 kr, Stylein för JC 499 kr, Twist and Tango 799 kr


Mango
båda två 499 kr






1. Åhléns
199 kr, 2. Gina Tricot 199 kr, 3. Lindex 299 kr, 4. Lipsy London 50 £, 5. VILA 299,95 kr, 6. Monki 350 kr, 7. Gina Tricot 199 kr, 8. Åhléns 399 kr, 9. Monki 400 kr, 10. Cubus 249 kr, 11. Gina Tricot 299 kr, 12. Lindex 299 kr, 13. Gina Tricot 299 kr, 14. Topshop 38£, 15. Gina Tricot 499 kr, 16. Lipsy London 45£, 17. Topshop Exclusives 40£, 18. Topshop 45£, 19. Bikbok 399 kr, 20. Gina Tricot 249 kr, 21. Stylein för Jc 499 kr, 22. Gina Tricot 399 kr, 23. Lipsy London 65£, 24. Gina Tricot 199 kr.

Elefantparad i London





Just nu är London fulla av elefanter i olika färger och mönster och projektet går ut på att uppmärksamma de afrikanska elefanterna och deras utrotning. I centrala London finns över 250 elefanter utsatta och varje elefant är dekorerad av olika konstnärer och kändisar och är till salu (auktioneras ut den 3 juli).

Vill du ha en elefant i miniformat så finns det att köpa på Selfridges, 80 Regent St, 36 Carnaby St and Greenwich Central Market eller på deras onlineshop. Och har du inte möjlighet att åka till London för att köpa eller se elefanterna så kan jag berätta att Köpenhamn kommer att fyllas av dem i juni nästa år :)

Vill du veta mer om projektet gör du det här.

Modearkivet



En blogg som skapades av Carina Gråbacke på Handelshögskolan i Göteborg vars syfte är att yrkesverksamma i modevärlden ska få ett intellektuellt forum där aktuella diskussioner kan fördjupas. Bloggen uppdateras några gånger i veckan av olika forskare med specialkunskaper och hittills har de hunnit med mycket intressant, bl.a. fenomenet Dagens outfit.

Besök deras hemsida här.


Färgglad kollektion av smink inför sommaren



Mac samarbetar med klädföretaget Alice + Olivia och har tagit fram den här färgglada sminkkollektionen bestående av läppglans, ögonskuggor och nagellack. Kollektionen finns i begränsad upplaga och landar i USA den 8:e juli medan det ännu är oklart vilket datum de släpps i övriga världsdelar.

En mer detaljerad beskrivning av produkterna hittar du här.

Inspiration





























Dossier Journal Spring 10, Erin Wasson, Lula, Vogue Italia Nov 08, Tokion Magazine, Elle Italia May 10, S Magazine Spring 10, Vanity Fair Italy April 10, Vogue China May 10, Elle US May 10, Miranda Kerr, Numéro Oct 05, TEST Magazine, Vogue US May 08.

En härlig blandning av foton som jag fullkomligt älskar!


Cosmopolitan juni, 2010



Flera tips som är bra att tänka på!


Massvis av snygga baddräkter och bikinis :)


Tidningen kom ut i butik i måndags!

Nya Betsey klänningar


Fashionabel auktion hos Kaplans auktioner



Den 27:e maj har du chans att fynda från märken som Gucci, Christian Dior, Marc Jacobs och Hermès. Alla saker på bilden ovanför kommer finnas med!

Se fler varor och läs om hur auktionen går till här.

Costume June 2010








Iza Olak by Henry Moshizi.

Vilka underbara sommarbilder. Nu längtar jag verkligen :)

Fall Collection 2010 - Showroom pictures















Lindex





pic: caroline blomst

Jag gillar inte att höstkollektionerna redan är i full gång. Visst vore det bättre om allting flyttades fram lite så att man kunde koncentrera sig på den årstiden som är just nu! Men eftersom det är såhär systemet är upplagt så kan jag ju inte låta bli att visa er några godingar ur H&M och Lindex höstkollektioner..

Har ni någon favorit?


Kate Moss vår och sommarkollektion



Som vanligt så har Kate designat en kollektion för märket Topshop och här ovan ser ni plaggen jag är sugen på!

Vill ni se resten av kollektionen gör ni det här.

L´Officiel Paris May 2010






Erin Heatherton by Patric Shaw.

Superfina bilder, älskar svartvitt!

Fashion Against AIDS 2010




Nu imorgon släpps den festivalinspirerade kollektionen hos H&M och eftersom det inte står någon tid på deras hemsida så antar jag att de öppnar som vanligt kl 10.00 som det har varit alla andra gånger som kollektioner har släppts. Den här gången kommer jag inte stå och köa även om jag gärna hade velat göra det för plaggen är ju otroligt fina, speciellt gillar jag den vita långklänningen :)

Vill ni se fler plagg gör ni det här.

Miss Selfridge for Gossip Girl



Som några kanske vet så har Miss Selfridge gjort en kollektion med kläder som passar karaktärerna i tvserien Gossip Girl och de har funnits tillgängliga i deras butiker från och med i slutet av april. De två första klänningarna ska föreställa Serenas, nästa två Jennys, sedan kommer Blairs och sist Vanessas. Tycker den rosa klänningen och den första svarta var väldigt fina så de ska jag nog gå och kolla på när jag åker till London imorgon!

Vixen Magazine Spring 2010








Lydia Hearst by Elias Wessel.

Älskar färgerna och de noga utvalda bilderna. Blir så glad :)

Cesare Paciotti



Cesare Paciotti
är en skodesigner från Italien som tog över ett företag som hans far hittade och döpte det sedan efter sitt eget namn. De tillverkar skor både för män och kvinnor samt handväskor, solglasögon och smycken. Dessutom har de även ett märke Paciotti 4US som är för lite yngre personer. På deras hemsida måste man befinna sig i USA för att kunna beställa, men de har även butiker på lite andra ställen i Europa så som Paris och London.

Veckorevyn nr 11, 2010



Frisyrtips inför bal och student!?


Massvis av fina klänningar (och skor!)


Tidningen kom ut i butik igår onsdag!

The Little Black Dress for Swarovski























Nu kan du köpa en dyr designklänning med gott samvete. På uppdrag av Swarovski har 22 designers gjort varsin version av den lilla svarta. Klänningarna har visats upp på CAFA-museet i Peking nu till och med den 5 maj och till hösten kommer de att auktioneras ut på en välgörenhetsgala på Philips de Pury House under modeveckan i New York. Har du inte råd att lägga vantarna på en av de här klänningarna så finns fotoboken Crystallized ways to say black att köpa på internet för 300 kr. Alla intäkter går till cancerforskning i Frankrike och USA.

Har du någon favorit bland klänningarna?

Why Don´t You Love Me?



Har ni kollat in Beyoncés nya video som släpptes för några dagar sedan? Grym!

Pimp my shoe




pic: caroline blomst

Från den 8 maj till 13 juni samlar skokedjan Deichmann in pengar till Childhood och en del av kampanjen består av att de har låtit åtta kända personer skapat och dekorerat en enkel Deichmannpump. Nu på måndag börjar skorna att säljas på Tradera och kommer att hålla på tills den 6 juni. De som pimpat en sko är följande (och ordningen är densamma som skorna är på bilden): Caroline Blomst, Freja Kjellberg, Charlotta Flinkenberg, Sibel, Lili & Susie, Ann Söderlund, Bea Szenfeld och Marie Picasso.

Samsoe Samsoe









Visst har det danska företaget mycket fina sommarkläder? Enkla men grymt snygga. Skulle mer än gärna vilja ha alla plaggen i min gaderob!


Lindex Affordable luxury










pic: caroline blomst

I slutet av mars visade jag lite bilder på den här kollektionen och nu är det snart dags. Bilderna ovan tog Caroline för några dagar sedan när Ewa Larsson visade upp sina plagg och de kommer släppas den 26:e maj i 12 utvalda butiker.

Jimmy Choo Eyewear till Sverige



Inför den här säsongen så har Jimmy Choo valt att lansera deras solglasögon i Sverige och det är de här fyra modellerna som finns tillgänliga hos NK Details, NK Access och Contacta. Priserna ligger på 2 600 kr och uppåt och alla modellerna finns i flera olika färgalternativ.

VeckoRevyn Blog Awards 2010


Bilder från förra årets gala.

Den 25 september kommer årets gala att hållas i Stockholm men du behöver inte vänta enda tills dess för om några veckor drar Veckorevyn igång sin turné över landet för att sprida stjärnglans och skämma bort oss med lyxiga, spännande och glamourösa aktiviteter. Passa på att träffa alla dina favoritbloggare och shoppa trendnyheter från Bik Bok till fördelaktiga priser och självklart får du med dig en välfylld goodiebag på vägen hem!

Stockholm 20 maj.
Bik Bok, Kungsgatan 54, kl. 19.00-21.00.

Örebro 27 maj.
Bik Bok, Köpmangatan 16, kl. 19.00-21.00.

Umeå 19 augusti.
Bik Bok, Kungspassagen, Kungsgatan 67 kl. 19.00-21.00.

Malmö 2 september.
Bik Bok, Kärleksgatan 1, kl. 19.00-21.00.

Västerås 29 september.
Bik Bok, Vasagatan 10, kl. 19.00-21.00.

Göteborg 14 oktober.
Bik Bok, Femman, Postgatan 26-32, kl. 20.00-22.00.

Växjö 11 november.
Bik Bok, Storgatan 16, kl. 19.00-21.00.

Anmälan: Fullständiga namn och telefonnummer till [email protected]
Skriv vilken stad det gäller i ämnesraden och vill du ta med en vän skriv även dennes namn.

Antalet är begränsat, först till kvarn gäller!

Vanity Fair Italy June 2010








Erin Axtell By Chris Carymer.

Underbara bilder! Längtar verkligen till sommaren nu :)

Alexander Wang gör underkläder



Nu säljer de även underkläder & visst ser de väldigt snygga & bekväma ut :)

H&M Swimwear 2010 Campaign















Supersnygga kampanjbilder för vårens badkläder med Lara Stone, Daria Werbowy, Erin Wasson, Sasha Pivovarova och Julia Stegner. Snacka om att man blir sugen på att köpa en ny bikini nu :D

Shoppingtips i vitt


Gina Tricot, 299 kr


Gina Tricot, 299 kr


ELLE juni 2010



Repotage om stilikonen Alexa Chung.


Nu ska vi få bort bikininojjan!


Bra test på brun utan sol produkter :)


Tidningen kommer ut i butik på måndag!

Glamour juni 2010



Våga prova något nytt i sommar!


Kändisknep hur de gör för att komma i form.

Tidningen kom ut i butik idag fredag!

Friis and Company kopia




Just nu kan du köpa de här kopiorna i lite olika färger på KappAhl för 299 kr!


Nu kan du köpa de här två





Daimen är verkligen god, den bara måste alla smaka :)

Stylein öppnar webbshop







Elin Nordström vet verkligen hur man får enkla kläder att se hur snygga ut som helst och nu har alla möjlighet att få tag på dem :)

Kolla in hennes hemsida här.

Flare May 2010






Nika Lauraitis by Max Abadian.

Älskar verkligen den första bilden, så snygg! Och dessutom har hon på sig de underbara skorna från Fendi :)


Nyhet som finns ute nu



Den här nyheten från Fazer kom till Ica idag och jag var bara tvungen att prova dem, men usch vad äckliga de var. Helt vidriga, var enbart den orange som gick att äta utan att få spykänslor. Gäller detsamma med den nya Pollypåsen, den både luktar och smakar plastiga jordgubbar och jag förstår inte hur man kan äta dem. Så mitt råd, prova dem inte!

CHIC nr 10, 2010



Rösta på vem som är chicast i Sverige: Fashionista, Karriärista, Bloggare & Kändis

Tips för hur du kan ta hand om din hud i sommar!

Tidningen kom ut i butik idag onsdag!

Ny smak av gifflar finns ute



Supergoda tycker jag att de här var. Kan tävla med orginalet faktiskt!

Produkter för sommarhuden som jag vill testa



1. "Mineral Body Kabuki Brush" från Isadora 185 kr. Ska vara perfekt att använda och lägga på lite bronzer på axlar och bröstet när man ska ut på kvällarna och vill glänsa lite extra eller glittra om man väljer en bronzer med det. 2. "Tropiques Minérale All Over Magic Bronzing Brush" från Lancôme 415 kr. Den här ska ge ansiktet en otrolig lyster och eftersom det är en bronzer och borste i ett så är den perfekt att ha med sig i väskan! 3. "Sun Sensitive Anti-Wrinkle Eye Carre Multi-Protection" från Biotherm 240 kr. Om man tycker att vanliga solkrämer irriterar huden eller om man bara vill skydda huden kring ögonen extra så man slipper få rynkor i förtid för man solar mycket så ska den här vara perfekt! 4. "Almond Facial Mask" från Weleda 175 kr. En ansiktsmask som passar alla hudtyper och som lugnar och balanserar en stressad och torr hud. Låter perfekt till sommaren och billig är den med! 5. "bare Minerals SPF 30 Natural Sunscreen" från i.d. Bare Minerals 665 kr. Ger ett 100 % naturligt UV-skydd i mineralform med en lätt täckande funktion men som inte täpper till porerna. Kan användas både för ansikte och kropp och går även bra att lägga under eller över deras vanliga foundation. 6. "Smoothing Body Scrub For a New Skin" från Clarins 385 kr. Massera in skrubben på torr hud och skölj sedan av, resultatet blir silkeslent och man kan använda den 1-2 gånger i veckan. Grymt för den som vill få en snygg och jämn solbränna så den här ska testat med detsamma!

Systrarna Olsens budgetmärke: Elizabeth and James





För ett bra tag sedan visade jag kampanjbilderna från deras sommarkollektion och som ni kan se på bilden ovan så gör de inte bara snygga kläder utan det finns även en hel del snygga smycken med! Bilden nedanför är en tjuvtitt på deras kollektion för hösten 2010.

För mer plagg besök deras hemsida här.


Alexander Wang kopior



Just nu finns den här kopian från Wangs sommarkollektion tillgänglig på Asos. De är 12 cm höga och har detaljer i äkta skinn och blir dina för cirka 580 kronor!

Få 30 % rabatt hos La Redoute




Paule Kas budgetkollektion med Agyness Deyn som front.

Onsdagen den 12 maj får alla medlemmar i Sofis modeklubb 30 % rabatt på hela La Redoutes sortiment (dock inte på produkter märkta med minipris). Sofi Fahrman kommer att chatta live från New York och alla som handlar får en goodiebag med en scarf och veckans nummer av Sofis Mode.

Tid: 18.00-22.00.
Plats: www.laredoute.se
Anmälan: [email protected]


Följ löparfesten direkt på GT.se



Nu den 22 maj är det dags för Göteborgsvarvet och för er som inte vet så blir detta mitt tredje år jag springer och nytt för i år är att man ska kunna följa löparfesten i din dator där hemma!

I sex och en halv timma direktsänds loppet och det kommer finnas en huvudkamera och fyra fasta kameror. Mellan 12.30 och 19.00 går det att när som helst gå in och kolla. Huvudkameran följer eliten under någon timme mellan 13.30 -14.30 medan de andra fyra kamerorna är uppsatta på följande ställen: vid Älvsborgsbron efter 5,5 km, vid spurtpriset på Lindholmen efter 10,5 km, vid Kungsportsplatsen efter 15,5 km och vid målgången.

Smsa "GV" mellanslag och startnummer till 72700. Du får rapporter om starttid samt när löparen passerat 5, 10, 15 km (och mål) och därför är kamerorna uppsatta en halv kilometer efter tidtagningsmattorna för att den som vill ska få chans att se sin löpare på webben! Kommer bli skoj :)


Glassnyheter från GB





Har provat på de här tre nyheterna än så länge och jag tycker faktiskt inte att någon var riktigt god. Magnum gold smakade bara karamell och det gillar jag inte alls (fast guldchokladen runt var supergod), bröllopsstruten smakade väldigt mycket nötter och temptation fruit innehöll körsbär som kanske inte är det godaste men den var ändå min favorit av de här tre!

Emanuela de Paula








Emanuela de Paula by G Prado.

Måste säga att Gina Tricot modellen ser hur snygg ut som helst! Gillar verkligen den andra bilden och hon känns mycket finare på de här fotona än på kampanjbilderna för Gina för där ser hon så ung och vanlig ut på något vis.

Första bilderna på H&M:s höstkollektion






pic: caroline blomst

Någon mer än jag som tycker att höstkollektion ser mycket spännande ut? Gillar fårskinnsjackan på bilden längst upp till höger :)

Nu har de kommit till butiken



Nu kan ni köpa de här sommarnyheterna i butiken :) Kexchokladen med hallonsmak är jättegod och i perfekt storlek så man kan ta en liten bit när man känner för det. Pollyn däremot har jag inte smakat än, det blir till helgen!

Vogue Italia May 2010












Elisa Sednaoui by Stephane Sednaoui.

Är inte bilderna helt underbara? Älskar den första och sista bilden!

Britney Spears for Candie´s



I två år har Britney varit ansiktet utåt för det amerikanska företaget Candie´s och nu till sommaren kommer hon även att designa en egen kollektion för dem. Inga bilder har släppts än, men som ni ser på bilden ovan som jag tog från Candie´s hemsida så kommer det snart en liten tjuvtitt!

Kollektionen kommer enbart att säljas i Kohl´s butiker.


Jade Jagger för Indiska


















pic: glamour

Jade Jagger slog tidigt igenom som fotomodell och är nu aktuell som designer och modell för Indiska med en kläd- och inredningskollektion som går under namnet Bohemican Modern. Kollektionen kommer att säljas i samtliga Indiska-butiker i Sverige, Finland och Norge.

Kollektionen kommer ut i butiken den 12:e maj.

Vill ni se hur plåtningen gick till så gör ni det här:


Stora Halsband



1. By Malene Birger. 2. By Malene Birger. 3. H&M (tillgänglig 20/5). 4. Cocco.se. 5. Friis and Company. 6. By Malene Birger. 7. Cocoo.se. 8. Temperley London. 9. Friis and Company. 10. Roberta Freymann by Olivia Palermo. 11. Zanzlöza Zmycken. 12. Roberta Freymann by Olivia Palermo. 13. Tiamo (Scorett). 14. By Malene Birger. 15. Peter Jensen.

Nu kan du köpa Styleinklänningarna





I några veckor har du kunnat köpa de här klänningarna och koftorna på JC:s butiker, men jag har inte tänkt på att kolla in dem förän nu för några dagar sedan. Klänningen som hänger längst fram på nedersta bilden här är verkligen en perfekt studentklänning för er som letar efter det och den kostar 499 kr!

Gina Tricot inspireras av H&M




Nu kommer det en liknande variant av H&M:s söta sommarskor hos Gina!

Tuggummin som smakar längre än alla andra



En nyhet från Stimorol är de här tuggumminen som skiftar smak från hallon respektive apelsin till mintsmak efter ett tag. Jag vill verkligen varna er för att köpa apelsinsmaken, den smakar hostmedicin, men den som smakar hallon är hur god som helst och ni missar verkligen något om ni inte smakar ;)

RSS 2.0