Lanca Perfume Spring 2011 Campaign








Catherine McNeil, Karmen Pedaru och Marloes Horst.

Underbara klänningar som gör att jag önskar att jag var grym på att sy och kunde allt så jag kunde sy likadana till mig själv!

H&M släpper festkollektion








pic: nitrolicious

Till hösten släpper H&M ett 20-tal festplagg som kommer gå under namnet By Night. Sexiga skärningar, draperingar och detaljer i svart, guld och silver kommer göra dig chicast på festen utan att du behöver ruinera dig.

Kollektionen planeras att släppas i butikerna i slutet av september.

New Zealand No Magazine














Bambi by Mark Hunter.

Helt underbara bilder på en underbar tjej!

Något man kan göra själv




pic: sthlmstreetstyle, elin kling

För det första så är det grymt snyggt att gå klädd i enbart vitt men vad jag tycker är hetast med den här klädseln är den draperade Burberryliknande kjolen som hon har på sig. Såg att Elin Kling hade gjort en egen sån kjol genom att bara använda en bit tyg, kanske man skulle prova?

Har rättat mitt fel nu, det var Elin som hade gjort kjolen, inte Caroline!


Mulberry Fall 2010 Campaign










Abbey Lee Kershaw & Hanne Gaby Odiele by Steven Meisel.

Som ni vet så älskar jag Mulberryväskor och jag tycker verkligen att Abbey passar bra in i deras glada höstkampanj. Så fint!


Dorothea Barth Jorgensen





Hur vacker är inte Dorothea? Love her outfit by the way!

Höstkampanjen har anlänt till H&M


199 kr, 49:50 kr

Tänkte tipsa er om de här två klänningarna som finns att köpa på H&M:s hemsida nu! Den mönstrade klänningen finns än så länge kvar i alla storlekar, men den randiga finns bara i 38 och uppåt så för er som vill ha en får ni skynda er! Själv klickade jag hem en sådan samt ett par batikfärgade leggins och ett skärp. Blev så sugen nu när man fick hem höstkatalogen :)

Strumpor i skorna




pic: via studded heart, sthlmstreetstyle, zara lookbook june.

Tycker att det är supersnyggt med korta strumpor i sandalerna! Måste ta och införskaffa ett par :)

Skorna från ZARA







Har sett att fashiontoast har skorna från Zara som jag tycker är så fina!

Russh #35










Alessandra Ambrosio by Will Davidson.

Alltid lika vackra Alessandra! Har ni något favoritfoto?

Shoppingtips från H&M



Nu finns klänningen och legginsen ute och än fanns alla storlekar kvar!


Såg även toppen jag hade med i mitt randiga kollage i söndags!


Såg lite godbitar när jag var i stan igår. För er som bor i Göteborg så kan jag berätta att jag såg dem i H&M:s butik i Nordstan och det fanns även en grön höstjacka i lite pösig modell som var supersnygg!

Byxdress är kanske inte så dumt ändå


pic: sthlmstreetstyle

Jasmine passar verkligen i sin byxdress från H&M, kanske man skulle prova?

Randigt


1. H&M juli. 2. H&M juli. 3. H&M juli. 4. H&M höst. 5. Tory Burch rea hos Nathalie Shuterman.

Några som verkligen vet hur man gör



Elise och Stephanie från bloggen Anywho är grymma på att få till en snygg outfit med plagg i lite annorlunda färger! Själv skulle jag inte ens fundera på att köpa något sånt här bara för att jag inte tror att det kommer att bli snyggt.

Vinn en iPhone 3GS


Idag är sista dagen att vara med och vinna en iPhone. Tävla gör du här.

Cosmopolitan augusti, 2010



Repotage om underbart söta Tove!


En 50-sidors lång novell att njuta av längst bak i boken!


Tidningen kom ut i butik i onsdags!

Skinnjacka från New Yorker





Kolla vad jag såg i senaste numret av Cosmopolitan! Exakt den fuskskinnsjackan som jag förälskade mig i Barcelona! Tyvärr fanns det bara storlek 36 kvar och jag kunde inte röra mina armar i den (fick verkligen anstränga mig för att få upp kameran här) så därför köpte jag den inte.

ONLY söker modeambassadör


Älskar du mode, styla outfits och skriva om mode? Då ska du ansöka om att bli en ONLY-Denimizer-ambassadör! Det enda kravet är att du har fyllt 18 år, har en blogg, helst ett facebookkonto, vara social, trevlig, ödmjuk, älska mode och vara en god representant för ONLY. Som en ONLY Denimizer bjuds du in till ONLY´s svenska huvudkontor i början av våren och hösten för att se säsongskollektionen och du får även ständiga nyhetsbrev så att du ska ha full koll på vad som finns i butik just nu.

Sista ansökningsdag är 2 augusti. För mer information klicka här.

Näst intill perfekt bikini


Har förälskat
mig i den här underbara skapelsen från Chloé. Den kostar bara ettusenåttahundra kronor. Hm..


H&M mönstret







Har sett att både Frida och Karen har varsin klänning från H&M med det eftertraktade mönstret. För två veckor sedan kom klänningen ut och eftersom det var många som sa att de gillade byxorna och kavajen jag visade igår så vill jag bara passa på att tipsa er att de här tightsen kommer ut den här veckan. Finns även i svartvitt!

H&M kopierar halsband


Någon mer än jag som tycker att halsbandet från H&M:s höstkollektion är väldigt likt Olivia Palermos för Roberta Freymann? Inte riktigt lika snyggt, men sen kommer den ju inte kosta i närheten av de andra heller :)

Vinn en ny trosa varje dag i ett år



Gör som jag och anmäl dig till tävlingen och ha chansen att bli en av de två tjejer som vinner 365 trosor var till ett värde av 40 000 kronor! Tävlingen är i samarbete mellan Lindex och Sofis Mode och det enda du behöver göra är att svara på två frågor och det gör du här.

Shoppingtips från H&M





Den mönstrade kavajen finns ute i butik nu för er som är sugna på den. Byxorna i samma mönster finns även de ute men de var väldigt utplockade, men har du storlek 34 eller 40 så finns chansen att de är kvar än :)

Glamour augusti 2010



Elin Kling träffar statsministern!


Tips på fina frisyrer som tar fem minuter att göra :)


Tidningen kom ut i butik idag måndag!

Topshop Lookbook Hösten 2010




















pic: glamour

Nu har Topshops lookbook kommit ut och jag gillar typ allt! Blir till att besöka deras butik med jämna mellanrum från julimånad om man vill få något ;)

Vill ni se fler bilder gör ni det här.

Disney for MAC Cosmetics


pic: nitrolicious

Nu har första titten på Disnets samarbete med MAC kommit ut. Kollektionen går under namnet Venomous Villians och det kommer att finnas totalt 40 olika nyanser bestående av läppstift, puder, läppglans och rouge. Priserna kommer ligga på mellan $12 till $29,50.

Lanseringen kommer bli den 30 september i höst.

Trailer: Harry Potter and the Deathly Hallows


ropeofsilicon

Tidigare har jag visat er en sneak peek på den kommande Harry Potter filmen, men nu finns alltså hela videon ute. Som jag berättat tidigare (och som de allra flesta vet vid det här laget) så kommer boken vara uppdelad i två filmer och det älskar jag eftersom äventyret inte kommer ta slut lika snabbt ;)

RSS 2.0