H&M Conscious Collection



pic: wendy lam

Nu har H&M presenterat sin nya kollektion som har plagg både för dam, herr och barn. Kollektionen är väldigt somrig och går i ljusa färger och här ovan ser ni hela damkollektionen. Priserna ligger på från $9,95 till $59,95.

Kollektionen kommer till butikerna den 14 april.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Du som kan sådant här, måste man köa för att ha någon chans på dessa saker när de kommer ut i butik? Kommer de säljas på hm's hemsida tro? (Är jättetacksam om du kan svara bland kommentaren här)

2011-02-06 @ 20:33:32
Postat av: Svar

Ja du kommer absolut behöva köa för att få tag på just det du vill ha. Jag har köat både för Jimmy Choo, Garden Collection och nu Elin Kling men när det var som mest hysteriskt var vid Garden Collection just för att det var snygga plagg till ett bra pris och den här nya kollektionen kommer ligga på samma priser som den så räkna med kaos.



Vet inte riktigt om de kommer att säljas på hemsidan, men det är mest troligt att det blir så. Dock vet jag att det är riktigt svårt att få tag på något på nätet just för att det är väldigt många som är inne på hm:s hemsida just då och försöker köpa, men har man tur så kan man nog få tag på ngt iaf!



Jag kommer skriva på bloggen så fort jag får veta på något nytt rörande kollektionen så håll utkik och jag hoppas att du är nöjd med mitt svar :)

2011-02-07 @ 00:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0