Nya Betseyklänningar ♥

$475. HELT OTROLIGT UNDERBAR!             $470. Partyprincess.      $430. Somrig och fin.                              $340. Studentklänning?


Den lilla guiden till din balklänning

Har helt glömt bort att visa er min och Daniellas bok som är en av våra tre slutprodukter i vårt projektarbete.

Boken innehåller tre olika kapitel: Inspiration, Hitta din klänning via Internet och Sy själv.

Vi tryckte boken hos förlaget JustNu och vi blev riktigt nöjda. Den är totalt 14 sidor lång, har väldigt fina färger på bilderna och vi har en plastframsida och spiral :):)

Framsidan som Danni har gjort blev ursnygg när hon skar ut klänningen från en bild!


Inspirationskapitlet innehöll hemsidor till modevisningar och kändissidor som man kan bli inspirerad av!


"Köp din klänning via Internet" var andra kapitlet. Här har vi valt ut de billigaste/bästa/mest pålitligaste affärerna :)


Sista kapitlet beskrev vi steg-för-steg hur man ska gå tillväga för att lyckas så bra som möjligt med att sy sin klänning själv!


För er som går på min skola kan jag tala om att boken kommer att finnas på EXPEDITIONEN veckan innan påsklovet, då kursen är slut.

För er som inte går där, så vill jag bara berätta att jag mer än gärna hjälper eller svarar på frågor om någon undrar något kring balklänningar. Om någon vill ha tips på bra hemsidor eller på hur man syr själv! :)

Sy min klänning

Eftersom jag har varit sjuk en massa under lovet och varit så trött, så började jag att sy igår. Var lite klurigt i början, eftersom jag inte riktigt visste hur jag skulle göra och vad allt betydde, men det löste sig.

Provsydde på ett påslakan först, hann inte riktigt klart, men jag ska fortsätta på söndag hade jag tänkt :)

Krille hjälpte mig att mäta mig först så jag visste vilken storlek jag skulle gå efter!


Klänningen längst till höger på bilden är den jag ska sy, fast mycket kortare (den ska sluta en bit ovanför knäna) och den ska vara helt vit med vit spets där klänningen är ljusblå längst upp!

Är så sugen på att sy, var jätteroligt, blir nog mer sånt i framtiden! :)

RSS 2.0