På jakt efter en likadan

När jag var i Göteborg idag så tänkte jag passa på att gå in på Topshop för att se vad de hade kvar av Christoper Kanes kollektion, och det var inte mkt. Ville helst ha den här tunikan med krokodilen, men självklart fanns det bara några få ministorlekar kvar.

Dock fanns det många väskor och tröjor/klänningar med silvriga paljetter, men de var nog kvar för allt kostade precis under eller över tusenlappen, och de var inte tillräckligt snygga för att man skulle vilja lägga ner de pengarna!








Nästa gästdesigner för H&M

Nu står det klart vem som blir H&M:s nästa gästdesigne, nämligen franska modehuset Sonia Rykiels. Kollektionen kommer vara uppdelad i två delar, en som släpps i butik 5 december, som kommer innehålla underkläder och vanlig plagg, och den andra som släpps den 20 februari 2010, som kommer vara för flickor i åldrarna 1,5-8 år.

Här kommer lite kläder och accessoarer från Sonia Rykiels höstkollektion 2009.






Tror ni att nästa samarbete kommer att bli bra?


En av dem som jag beundrar

Emma Watson är verkligen en person som inspirerar mig och som jag ser upp till. Hon gör allt för att försöka vara en vanlig människa, trots att hon är stenrik, och det är något jag beundrar.

Hon har nu börjat studera på Brown University på Rhode Island och blev utstirrad av klasskamraterna den första tiden på skolan skrivs det, men ärligt talat, vem hade ens trott något annat?

Tjejen är grymt snygg och är känd världen över och jag skulle också stirra lite grann på henne till en början om hon gick på min skola, för det tar ju ett tag att vänja sig!


Emma på Burberrys visning av vår-och sommarkollektion, modeveckan London.


Two new dresses


Betsey Johnson.

Ett superbra nummer som vanligt


Ytterligare en snygging


Alexander Mcqueen.


Oversizad sidofläta




Jag fullkomligt älskar den oversizade sidoflätan som visades hos Alexander Wang på N.Y. Fashion Week. Att få till den rätta looken är inte lätt, men en tjej som verkligen lyckats är Caroline Blomst!


Jimmy Choo för H&M on Lexmond Sisters

Bilder som läckt ut på Lexmond Systrarna som bär matchande Jimmy Choo klänningar, skor och väskor. Systrarna säger att kvalitén är super, bra att veta alla tjejer!












Men´s collection

Här kommer en sneak-a-peek på herrkollektionen av Jimmy Choo för H&M!
















Nu börjar det bli dags

Här kommer kampanjbilderna som kommer att synas över hela världer och i alla modemagasin!




Jimmy Choo för H&M.


Slutaudition

Jag har inte hunnit kolla på Idol nu den senaste veckan, men när jag gick in på Idolsajten så såg jag att slutaudition redan hade varit och Victor hade tyvärr inte gått vidare till nästa steg. Vet inte varför han valde just den här låten, för hans röst kom verkligen inte till sin rätt med den, för vi på hans skola har fått höra så mycket mer! Men han får väll söka nästa år igen om han vill komma längre..


The Freshman

Gud vad jag älskar Gossip Girl alltså! Det är så sjukt bra och jag längtar verkligen tills nästa måndag då nästa avsnitt tre kommer.
Men här kan ni se avsnitt 2.




Hela kollektionen kommer här

Tidigare har jag visat de lårhöga stövlarna och mockaklänningen, men nu har alltså bilder på hela kollektionen kommit ut som innehåller både väskor, kläder, skor och smycken för både dam och herr. Genomsnittspriserna ligger på mellan 70-200 euro.

Kollektionen släpps i H&M:s butiker den 14 november.



























Vilken är eran favorit ur kollektionen?


Chanelpremiären

Jag hade väldigt gärna velat vara på plats på galapremiären av Coco -livet före Chanel.  Filmen verkar vara så himla bra och här ser ni några som var på plats!






I would like a pair of these


Alaia.


Man kan inte gilla allting

Zaras höstkollektion är jag inte något fan av. Jag tycker det mesta ser likadant ut och alla kör de på breda axlar, fuskpälsar, skinn, kostymbyxor och nitar (dock tycker jag att deras jackor var urläckra). Något som jag däremot börjat tycka mer och mer om är Zaras skor som har blivit riktigt snygga.
Kolla bara här nedan.



Första avsnittet av GG säsong 3

Jag kunde bara inte vänta till den 18 oktober för att se första avsnittet av Gossip Girl säsong 3. Jag gjorde som jag har gjort till största del under säsong 2, nämligen att se den på internet och alla ni som också vill göra det kan göra det här.


Jag blev så himla glad när Chuck och Blair äntligen blev tillsammans ♥


Idol 2009

Som ni alla märkt så har Idol dragit igång igen och jag måste säga att jag älskar verkligen den här yuryn. De är ärliga, utan att vara tykna och göra narr av någon, och de bjuder på sig själva. SUPER!

Jag visste att en kille från min gymnasieskola hade sökt och han har en grymt bra röst som vi fått höra alla jul och sommaravslutningar, men jag såg han inte på tv. Gick därför in på hemsidan och kollade på vilka som fått guldbiljetter till Stockholm och där var han med.


Superbra efterklang som vanligt, men jag tycker det var lite synd att han skulle ändra slutet av varje mening och göra den med ett eget sound. Ska iaf bli grymt skoj att se hur det går för honom :)

Superhett i höst


YSL.

New Moon tjugonde november

Här kommer den exklusiva trailern för New Moon som visades på MTV-galan! Är det någon mer än jag som längtar?


Jag har märkt att det inte går att spela den längre, men jag får uppdatera den igen när det kommer ut en ny ;)

MTV video music awards 2009

Under natten till måndag hölls MTV-galan på Radio city music hall i New York. På röda mattan kommer här mina favoritklänningar och outfits.


Shakira med en grymt bra outfit med lårhöga stövlar och clutchväska till den här underbara klänningen.



Leighton Meester med fräcka skor och silvrig klänning.



Nicky Hilton med superheta skor och skinfodral.



Whitney Port hade en superfin klänning till ett par boots.



Taylor Swift hade den här underbara klänningen med öppen rygg.



Kristin Cavallari bar en klänning som verkligen lyste upp.



Pink bar en likadan klänning som Shakira, men matchade upp den till en annan stil med sitt hår och armband.


Vilken outfit är eran favorit?


Riktiga kap

Ni har väll inte missat detta erbjudande från HP med csn-kortet? Den grymt snygga röda designdatorn är nedsatt med 1 500 kr. Hade jag vart på jakt efter en minidator hade jag slagit till nu på momangen! :D



Blue shoes


Christian Louboutin.

La collection pour H&M

Nu har ännu fler bilder läckt ut från Jimmy Choos kollektion för H&M. Här ser ni en enaxlad mockaklänning och ett par blåa cutoutsandaletter som tidigare har visats i svart!


Not like everyone else


Balenciaga.

Dags för nya säsonger

Av mina favoritprogram: Gossip girl och Herose.

För er som inte redan vet
så kan jag tala om att säsong 3 av Heroes startade i måndagskväll och andra avsnittet gick igår. Nästa kan ni se redan ikväll igen kl. 22.40 på Tv4.

(För er som undrar varför serien sänds så sent så kan jag tala om för er att det beror på att förra säsongen hade de för få tittare för att serien ska kunna ligga kvar på den bästa sändningstiden)



Och ni får inte heller missa Gossip Girl, som har premiär söndagen den 18 oktober kl 19.00 på Kanal 5.



Vilken tv-serie ser du mest framemot i höst?


Christopher Kane för Topshop

Nu har bilder på hela kollektionen kommit ut och här kommer mina favoriter!




I know they would love to be in my closet

Aldo, Chanel, Topshop, Yves Saint-Laurent, Alexander Wang och Mulberry.


New this week

Härlig läsning!
Veckorevyn kom i onsdags till butiken och Glamour fick jag hem i brevlådan idag!


Ett sjukt kroppsideal som följd

Alltså jag tycker ju att det är bra att man tränar och underhåller musklerna när man blir äldre, genom exempelvis gym, men Madonna överkonsumerar maskinerna och hantlarna på gymmet!

Som att bilderna på hennes skräckarmar inte skulle vara nog, så får jag se den här bilden på hennes lår och bakdel. Hennes kropp ser ju helt sjuk ut och verkligen skräckinjagande.




Jag hittade inga bra bilder där man kan se hennes armar tydligt, har bara sett den i en skvallertidning, och det var de här som jag kunde hitta på internet.







Tycker ni att det är snyggt med så vältränade lår och rumpa när man är så gammal? Och vad tycker ni om hennes armar som inte består av något fett alls?

A new partydress


Betsey Johnson.

Marchesa

Är ett märke som gör superfina klänningar och här kommer några kändisar som burit en av deras klänningar på röda mattan.








Taylor Momsen, Eva Longoria, Vanessa Hudges, Sienna Miller, Jessica Alba & Reese Witherspoon.


Christian Louboutin

Jag älskar skor från Christian Louboutin just för att de är röda under sulan. Många andra skomärken lägger inte så stor vikt på hur de ser ut under, men enligt mig så har den också väldigt stor betydelse eftersom det är den sidan som alla bakom en ser. Dessutom är det ju också grymt snyggt eftersom man även ser den röda färgen från sidan!





Marchesa gör accessoarer

Det brittiska märket Marchesa är på gång med att göra en kollektion med accessoarer. Kollektionen innehåller tjugoåtta clutches och aftonväskor och kommer att kosta mellan 8 000 till 40 000 kronor!

Kollektionen kommer lagom till våren 2010.







För alla oss musikälskare

Tänkte tipsa alla er som älskar musik och som ännu inte har fixat Spotify om en sida där det står en utförlig beskrivning hur man gå tillväga för att gå gratisversionen.

Det är superenkelt och tar bara någon minut och du gör det här.


Two pieces from Aldo

På fredag ska jag åka in till stan och köpa min efterlängtade Mulberry väska och eftersom jag är väldigt shoppingsugen och älskar skor, så kommer jag att hålla utkik efter ett par liknande någon av dessa ♥




Jimmy Choo för H&M

Nu har äntligen den första bilden av Jimmy Choo kollektionen kommit ut och det är ett par lårhöga stövlar i skinn som kommer kosta 2 760 kr. Förrutom dessa skorna kommer kollektionen även innehålla väskor, accessoarer, skor och kläder.

Kollektionen släpps i butik den 14 november.



H&M:s chefsdesigner och en av grundarna av Jimmy Choo.


Skor från kollektionen.



Tamara Mellon, model och Margareta van den Bosch.




RSS 2.0