Är havssalt den nya trenden?







Nu den senaste tiden har det kommit väldigt mycket choklad och sötsaker som innehåller havssalt. Tidigare fanns det knappt någonstans, men nu verkar de flesta företag lägga till just den ingrediensen. Varför? Jag tror att det är för att det låter finare på något sätt och att det är ett försäljningsknep för ingen av de här sakerna jag har provat på bilderna ovan smakar salt.

Men visst ser det proffsigt ut? Speciellt på Lindt chokladen ;)

French Revue de Modes Spring 2010






Amber Heard by Guy Aroch.

Så vackra bilder, speciellt den sista som är min favorit!


Sandaler med öppen tå






Scorett, Björn Borg, Nordstrom, Zara, Vagabond, Weekday.

Jag tycker de här sandalerna är supersnygga och jag skulle lätt vilja ha ett par till sommaren :)


Nicole Richies egna klädkollektion









Nicole Richie har tidigare designat en smyckeskollektion, vid namn House of Harlow 1960, och nu har hon utökat med ett eget klädmärke, Winter Kate, samt en egen skokollektion. Den vintageinspirerade kollektionen innehåller 37 delar och finns tillgänlig nu i affärer som Nordstrom, Bloomingdale’s, Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Ron Herman, Intermix och Kitson.

Du kan ävan köpa delar av kollektionen online här.

Välgörande väska hos Tommy Hilfiger



För att hitta ett botemedel mot bröstcancer har Tommy Hilfiger tagit fram den här röda väskan där hälften av intäkterna går till Breast Health International. Milla Jovovich är tjejen som frontar kampanjen och hon är fotograferad av Helena Christensen. Väskan är en limited edition och kommer finnas i utvalda Hilfigerbutiker runt om i Europa från och med april.

För att bli den första som får en väska kan du anmäla dig på deras hemsida.

Budgetlyx hos Lindex i maj












gizmolinas, lindex

Efter höstens framgångar så väljer Lindex att fortsätta samarbetet med designern Ewa Larsson, som bl.a. designat för Acne och H&M, och nu i maj kommer hennes andra kollektion för märket som går under namnet Affordable luxury. Kollektionen kommer bestå av 14 olika plagg med internationell design och en del accessorer. Förra gången kostade plaggen mellan 399 och 699 och det kommer vara liknande priser även den här gången.

Kollektionen släpps den 26:e maj i 12 utvalda butiker i Sverige.


Nu finns de här supersöta skorna ute i butiken


H&M, 399 kr.

Numéro # 112










Anna Maria Jagodzinska by Greg Kadel.

Är inte de här fotona grymma? De sticker verkligen ut i mängden!


Nyheter som snart kommer ut



Mycket spännande nyheter som jag fick smaka av min pojkväns pappa när vi var på hockey i måndags. Gillar daimen väldigt mycket, den känns väldigt fräsch på något vis, likom den förra med citrusfrukter också gjorde :)

Miu Miu mönster hos Gina Tricot



Jag vet inte vad ni tycker om de små motiven som pryder Miu Miu:s vårkollektion, men jag tycker att det är oerhört fint, speciellt de med röda fåglar på bilden ovan som är tagen från aprilnumret av Vouge Paris. Gillar du också mönstret men vill ha ett billigare alternativ så finns det här linnet på Gina Tricot för 129 kr. Väldigt kopierat, men fortfarande snyggt!

Elle Spain April 2010






Masha Novoselova by Mario Sierra.

Jag gillar de här fotona skarpt. För det första är hon hur snygg som helst och sen älskar jag när man tar närbilder lite från sidan :)


CHIC nr 7, 2010



Allt du behöver veta om mineralsmink.


Repotage om den folkkära Maria Montazami.


Tidningen kom ut i butik igår onsdag!


De underbara H&M skorna



Nu har de här superfina sommarskorna kommit in i H&M butikerna, men det är inte alla butiker som får in dem och de går som smör i solsken, så man får kolla upp vart de finns. Är du i Göteborg så finns de iaf på Kungsgatan :)


H&M Fashion Against AIDS




Tidigare har kända personer, så som Rihanna, Kate Perry, Robyn, Dita von Teese, designat plaggen som har ingått i kollektionen Fashion Against AIDS men nu har alltså H&M bestämt sig för att göra ett uppehåll med det och har istället designat en egen kollektion under samma namn. Hela 25 % av intäkterna kommer att skänkas till HIV-organisationer och kollektionen innehåller plagg både för dam och herr samt accessoarer.

Kollektionen kommer till butikerna i maj.

Få din egen skräddarsydda Ida Sjöstedt klänning







Nu kan du alltså få en klänning uppsytt efter dina egna mått och de du kan välja mellan än så länge är dessa sju på bilderna ovan. Mellan 8 och 15 tusen får du betala för dem och det känns lite mycket, om man nu inte ska gifta sig vill säga, men inom kort kommer man kunna beställa skräddarsydda plagg ur Ida Sjöstedts tidigare kollektioner vilket jag är ganska sugen på :)

För mer information om klänningarna gå in här.


Versace Spring 2010 lookbook

















Helt underbara bilder på Kasia Struss och klänningarna är helt magiska :)


Glaze nummer 3, 2010



Denim, mocka, metallic med flera.


Se vad Beyoncé, Rihanna, Olsen tvillingarna m.fl. får för att sitta på front row.


Tidningen kom ut i butik igår måndag!

Trashade kläder






Cheap Monday SS10, Julien Macdonald fall 10, Cheap Monday campaign, Bikbok 499 kr

Vad tycker ni om trashade byxor och tröjor som syns hos Cheap Mondays vår och sommarkollektion? Själv tycker jag att tjejen på den andra bilden till höger bär upp det väldigt bra och är det bara inte för mkt så kan det vara ganska snyggt, men ska det vara som på första bilden till höger då gillar jag det inte alls.

Vad tycker ni? Och skulle ni kunna tänka er att ha en trashad tröja?


Shoppingtips i butik nu


H&M, 129 och 79,50 kr


H&M, 699 kr


H&M, 199 kr (baksidan)


H&M, 249 kr


H&M, 149 kr


BikBok, 599 kr (baksidan)

Veckorevyn nr 7, 2010



Såhär har du aldrig sett Sibel och Calle med mera förut..


Träffa tre tjejer som tog saken i egna händer och friade till sina män


Tidningen kom ut i butik i onsdags!

Cosmopolitan april, 2010



Läs hur fyra par löste sina problem och hittade tillbaka till kärleken


Bra guide över vad du ska investera i och vad du bör lägga undan


Tidningen kom ut i butik i onsdags!

Batikfärgade byxor





A.b.f.z. ss10 campaign, Charlotte Hoyer, Gina Tricot, Åhléns, Topshop, Cheap Monday.

Jag minns att jag hade ett par batikfärgade jeans när jag gick i femman som jag fortfarande har kvar och skulle jag bara ta bort fransarna som finns längst ned så skulle de verkligen funka i vår. Tycker att byxorna är hur snyggt som helst på tjejerna längst upp, riktigt riktigt snyggt!

Ljusblått med lite vitt


H&M 199 kr och Tiger 1 199 kr.

Jag gillar verkligen det här ändå ganska klassiska mönstret som alltid kommer tillbaka på sommrarna och jag gillar de små detaljerna med rosett på klänningen och knytbanden på skorna :)


Vogue US April 2010








By Patrick Demarchelier.

Hur snygg är inte Gisele på de här bilderna? Älskar verkligen den första och sidan bilden som enligt mig är hur fina som helst. Hon ser så naturlig ut och utstrålar en sådan glädje!


Ny choklad snart i butik



Min pojkvän hade ett paket hemma hos sig som tyvärr var uppätet av han och hans familj så jag fick inte chansen att smaka, men enligt honom så var de jättegoda och har vi tur så smakar de lite som Sommarchokladen med jordgubbsbitar i för den var ju hur god som helst :)

Kräksjuke-hallon sålda i hela landet



Jag hade minsann rätt angående min teori om att hallonen hade gjort mig dålig. Skrev ju igår om att jag hade spytt och mått dåligt under tisdagen och det hela började med att jag drack en smoothie som innehöll euroshoppers hallon och idag har Aftonbladet publicerat en artikel om att hallonen innehöll ett mycket smittsamt virus..

Så alla ni som har Euroshoppers hallon i era frysar: släng alla påsar för Ica har återkallat alla påsar oavsett bäst före datum!

Lovisa Burfitt för H&M


Tidigare har Sonia Rykiel gjort två väskor för kedjan och nu är det alltså dags för den hyllade designern Lovisa Burfitt. Väskan är gjord av ekologisk bomull och 30 % av intäkterna kommer att gå till projektet "All for Children" som H&M och UNICEF driver tillsammans för att förbättra situationen för barn i bomullsproducerande regioner i södra Indien.

Väskan kommer till butiken i juni men fortfarande står det oklart vem som kommer att designa den fjärde väskan..

Nu kan du köpa H&M Garden Kollektion



Nu kan du alltså köpa kollektionen på nätet. Efter några timmar har nu godbitarna gått, som den vita och röda tubklänningarna med rosdekorationer nedtill, men plaggen ovanför är mina favoriter av dem som finns kvar i storlek S/M och 36/38.

Kan inte bestämma mig för om jag ska klicka hem något av plaggen ovan eller om jag ska vänta med allt tills den tjugofemte. Exempelvis så finns inte jackan för leverans förän i slutet av juli och så länge vill jag ju inte vänta på den, så jag tror nog att väntar med allting och helt enkelt ser vad jag får i tag på nästa vecka.

Här kan ni se Columbine kika in kollektionen.


Agyness Deyns egna kollektion




Den britiska modellen har gått ihop med Barneys Japan för att skapa en ekologisk kollektion där överskottet går till att plantera träd i Mongolia. Kollektionen som kallas "I am Agyness Deyn for Barneys Green" består av klänningar, leggins och andra olika plagg.

Kollektionen började säljas till nedsänkt pris i en nyöppnad affär i Kobe redan den 5:e mars, men den officiella säljstarten var 13:e mars på Barneys Shinjuku och frågan är nu bara om det kommer vara fler än japanarna som kommer få del av kollektionen?


Visa magen till våren










Josefin for Blackbook, Topshop SS10 denim campaign, Carin Wester, Topshop.

Att det är hett att visa magen i vår har väll inte undgått någon och nu syns det på väldigt många ställen, både i form av bustiers och korta t-shirts och linnen. Dock gäller det att bära upp dem rätt för att det ska vara snyggt och det tycker jag verkligen att de har lyckats med på de här bilderna!


Skorna från H&M:s vintermagasin 2009


pic: alicepoint

Jag har faktiskt aldrig sett någon som har de här skorna i verkligheten eller sett dem på bild på någon. Jag gillade dem från första stunden jag såg dem i vintermagasinet, men beställde aldrig några eftersom jag aldrig beställer skor via nätet, men nu när jag fick se den här bilden så ångrar jag att jag inte gjorde det!

The Twilight saga: Eclipse



Den 30:e juni är det dags för den tredje filmen i Twilight serien och jag ser verkligen framemot att se fortsättningen på kärlekssagan även om jag vet att filmen inte kommer kunna mäta sig med böckerna :)

Basic Instinct






Kate Moss by Willy Vanderperre for Vouge UK.

Superfina foton på Kate som jag annars brukar tycka ser ganska sliten och gammal ut, men de här gillar jag verkligen. Hon ser riktigt ung och fräsch ut :)


Blommigt är sött


Lipsy London, Gina Tricot, H&M, Friis and Company, Topshop, cocco.se, Pilgrim, Kapp Ahl, New Vintage


Som ett omklädningsrum ska vara







Wow vilken känsla det var att gå in i Lindex omklädningsrum i Nordstan i Göteborg förra veckan. Det var hur fint som helst och man blev verkligen sugen på att prova kläder. Och jag tror aldrig jag har sett någon butik som har små texter vid hängarna? Var ju suveränt för oftast hänger man bara kläderna huller om buller vilket gör att man måste prova några plagg igen för man har glömt av hur bra de satt, men nu är det problemet alltså löst. Bra jobbat Lindex!

Giuseppe Zanotti och Givenchy



Friis and Company, 1 349 kr och 1 299 kr.


ELLE april 2010



Superbra guide över hur du gör om dina kläder och vad du ska köpa


Repotage om Frida Giannini, chef på Gucci :)


Från catwalken till plagg som finns ute i butikerna nu


Tidningen kom ut i butik måndagen den 8:e mars!

Alexa bag copy



1 199 kr. Finns i svart, vit, gul, ljusrosa och brun.

CHIC nr 6, 2010



Chic hyllar kändisarna som är stolta över sina kroppar precis som de är


Nu är det dags att ta tag i sommarkroppen, först magen..


Tidningen kom ut i butik igår onsdag!

P.s. Jag har börjat att bara lägga upp bilder på det mest intressanta i tidningarna för att det inte ska bli för mycket, så ni inte tror att det inte fanns något mer läsvärt än det här. D.s.


Planet Earth







Denisa Dvorakova by Laura Sciacovelli.

Gillar verkligen de här fotona från italienska Marie Claire. Superhett!


Inspiration: Sea of shoes


Prada.


Miumiu.


Prada.


Givenchy.


D&G.


Prada.


Christian Louboutin.


Miumiu.


Prada.


Givenchy.


YSL.



Trots att Jane Aldridge bara är 18 år gammal så har hon en skohylla som är minst sagt imponerande! Medan många av oss drömmer om att bara äga ett par Louboutin skor så har hon flera rader av märkesskor i sina hyllor.


Inspirerad av Alexander Wang




Lindex, 249 kr.


Vogue Australia April








pic: lefashion

Hur söt är inte Rosie Tupper på de här bilderna? Och vi ska ju inte snacka om hennes ögon alltså, wow!


Alexander Wang bag


pic: altamira

Är det fortfarande ingen som tycker att den här väskan är snygg? Förra gången var det många som tyckte att kameraväskan tjejen hade var snyggare, men kanske var det för att väskan var i en mesig brun/beige färg!?

Shake Dreams From Your Hair






Shelby Keeton by Nicole Nodland.

Jag är starkt emot rökning och har aldrig provat själv och kommer aldrig att göra, men den här gången får bli ett undantag för jag gillar verkligen den första bilden, men den sista är ändå snäppet snyggare om ni frågar mig!


Svart med gulddetaljer


Balmain fall 10, Givenchy, H&M, Asos, Temperly London, Forever21.

Just Glow



Jag har nu använt dem i några veckor och vad jag kommit fram till, som jag tror alla som har provat dem också gjort, är att de luktar underbart gott! Balsamet däremot är ingenting speciellt då jag inte märkte någon skillnad när jag bara använde shampoot och tog ett annat "vanligt" balsam, så det var ju lite minus, men shampoot kommer jag att fortsätta att använda för det var grymt :)


Veckorevyn nr 6, 2010



Läs sammanställningen av Veckorevyns stora sexundersökning


Det är inte bara tjejer som blir helt förstörda när de blir dumpade..


Fem superbra tips: montera en stickkontakt, rensa avloppet m.m.


Tidningen kom ut i butiken den 4 mars!

Entertainment Weekly outtakes













Trion är samlad för en plåtning tillsammans och så Bonnie också. Härliga bilder och jag börjar längta riktigt mycket till nästa film vars första del kommer 19 november i år. Tyvärr får vi vänta så länge som till 15 juli 2011 för att se andra delen av den sista filmen men bra är väll det för sedan är de slut för alltid :/

Vill ni se fler foton så gör ni det här.

Draperade klänningar


Burberry Prorsum SS10, Nelly, Lipsy, Vouge Australia och Topshop.

Jag blev helt såld på Burberrys draperade klänningar från första gången jag såg dem och jag tycker fortfarande att de är lika fina när jag kollar på dem. Fina ljusa pasteller och de kommer vara så snyggt till våren och sommaren :)

Woodbury Common Premium Outlet










Pic: Anywho

Jag har tidigare berättat om New York resan med Sofis Mode och där ingick en dagstur till ett shoppingområde med över 200 märkesoutlets av högsta klass och nu såg jag på Anywhos blogg att de har varit där. Är såå avundsjuk för priserna är helt otroligt låga! Området ligger en timma från New York city och vill du läsa mer om det underbara stället så gör du det här.


Nytt i butik





Jag vet knappt något märke som har vanlig vit choklad (förrutom Milka) som inte är blockchoklad, men nu har alltså den här supersöta chokladen med me-to-you nallar kommit som smakar hur gott som helst och är perfekt att ge bort i present till någon man tycker om :)

The Black Little Dress



Direkt när jag såg Whyred klänningen blev jag förälskad i den, men jag förstod aldrig när den kom ut i butiken, för den första bilden tog jag i augusti och den andra i december. Iaf så tror jag nog att den inte finns kvar längre, men nu har det kommit en hyffsat lik på JC som kostar 249 kr istället för 3800 kr!

Shoppingtips i butik nu


Odd Molly, 449 kr


Åhléns, 399 kr


Twist and Tango, 1 399 kr


Åhléns, 199 kr


Din sko, 399 kr


Twist and Tango, 799 kr


Lindex, 149 kr


Topshop, 299 kr


Glamour april 2010



Följ med Frida Gustavsson backstage på Fashion week by Berns.


Stort repotage om Viktoria Beckham :)


Vinn en lyxresa för 2 till Sydafrika genom att rösta på din favorit!


Härlig plåtning med Chace Crawford från GG.


Glassnyheter från GB 2010





















Visst ser det gott ut? Jag är riktigt sugen på att prova Magnums Temptation med frukt i, vilken tycker du ser godast ut bland nyheterna?

H&M. This seasons accessories




Klänning 349 kr. Jeansjacka 299 kr.


Kappa 399 kr. Kofta 199 kr. Klänning 129 kr. Knytskärp 99 kr.


Armband 19,50 - 99 kr.


Jeans 399 kr.


Väska 149 kr.


Ljusa stövletter 399 kr. Blommiga skor 299 kr.


Jeans 399 kr. Linne 99 kr. Lila topp 149 kr. Halsband 69,50 kr.


Jeansskjorta 249 kr. Leggins 79,50 kr.


Jeans 399 kr. Skor 199 kr.

Den verkliga anledningen till att Pernilla byttes ut




Jag hade ingen aning om varför Gina Tricot helt plötsligt bytte modell för sina kläder och jag lyckades aldrig hitta vad den riktiga anledningen var, förän idag. Tidigare har det sagts att hon var för dyr, men det trodde jag inte på, och mycket riktigt för nu kommer det fram att Pernilla Holmboe är gravid!

Enligt Gina Tricots är det här ett gemensamt beslut mellan dem och Pernilla vars kontrakt gick ut i slutet av 2009 och som alla vet så är hennes ersättare den 20-åriga brasilianskan Emanuela de Paula. Tydligen så har Gina försökt byta ut Pernilla tidigare, men då vägrade kunderna och krävde henne tillbaka och så blev det, frågan är nu bara hur det går den här gången?

Snygga klänningar



Jag är förälskad i de här klänningarna från Versace höstkollektion. Riktigt heta!

Följ med Sofi´s Mode till New York



Nu har du chansen att följa med på en drömresa till New York tillsammans med Sofis Mode. Den 20-23 maj äger resan rum och i priset 7 995 kr ingår flyg tur och retur från Stockholm, 3 nätter på ett 4-stjärnigt hotell på Times Square, överaskningar på Arlanda inför avresan, transfer från och till flygplatsen i NY, goodiebag värde 3 tusen kronor med bland annat en resväska, en dagstur till Woodbury Common Premium Outlets och en specialguide över hetaste shoppingen, restaurangerna och klubbarna.

Allt du behöver göra är att bli medlem i Sofis Modes klubb (gratis) och sedan kommer du få ett sms med en bokningslänk så du kan boka när biljetterna släpps imorgon 3:e mars kl 12.00. Först till kvarn är det som gäller och det finns bara 60 stycken platser. Bli medlem här.

Leopardmönstrat














Gucci fall 10, Stylesightings, Cobrasnake, Hotspot, Stylorectic, Moschino fall 10, Rebecca Taylor fall 10, Src783, Alice Point, Le blog de Betty.

Djurmönstrade jackor och leggins har varit inne ett tag, men det verkar vara långt ifrån över! Kolla bara vad många designers det är som använder mönstret i sina höstkollektioner och jag tycker det är grymt snyggt!


Spets och jeans à la D&G




D&G är nog min absoluta favorit bland vårens kollektioner och nu börjar det droppa in lite kopior hos budgetaffärerna vilket är väldigt roligt. Antingen så skyndar ni er till butikerna och köper dem nu eller så väntar ni tills nästa kopia kommer ut, för jag kan lova er att det kommer fler!

RSS 2.0