Alla gillar vi olika balklänningar


Seaofshoes.

För det första så är hon otroligt söt och för det andra så älskar jag hennes hårfärg. En superfin klänning har hon också på sig matchat med fina accessoarer och jag älskar flätan i midjan. Dock är jag mer prinsesstypen som vill ha stora klänningar med flera lager tyg i kjolen, men jag älskar fortfarande den här eleganta stilen!


Kommentarer
Postat av: Olivia

Nee gör du det?! Gud va kul, de är allihopa jätteduktiga men Lina är ju den absoluta favortien :D Hon har så lång väntetid dock, så när jag inte hinner vänta tar jag alltid Emelie :D Jag började gå dit när jag gick i 6an-7an tror jag, men sjukt ändå!

2009-12-04 @ 12:15:31
URL: http://metrobloggen.se/oliviaaeriksson
Postat av: HANNAH

Ja gud ja, kan tänka mig det. Mitt jobb är allt annat än enformigt men det är ändå tungt.. ibland har jag lyft tanter med egen kraft på 70 kg. jo visst vi har hjälpmedel men vissa går inte på alla och ja.. arbetsterapeuterna hjälper oss inte så vi får ju hitta på lite själv och det är inte kul.

2009-12-04 @ 12:39:52
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: HANNAH

Vill du bli veckans blogg hos mig? Anmäl dig redan idag! (jag har många besökare)

2009-12-04 @ 12:58:34
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: Trees

Jäättesöt klänning, håller med! Är det från en film.. sea of shoes(?) vem är hon?:)



Jaa, jag vill åka upp i Londoneye innan jag åker, Fast o andra sidan så flög planet väldigt lågt över hela england när ja kom hit så jag har väl redan sett allt haha.



Jaha så jag antar att det är lite rörigt om ni har en hantverkare där hemma.. MEn liseberg duger bra, det är så jäkla mysigt att strosa runt där:) Ja, vi håller våra tummar för snön! I teorin då, för jag antar att inte du heller sitter och klämmer med tummen;)

2009-12-04 @ 13:20:43
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Hjälp till att förändra!

Jag är i samarbete med ett företag WSPA som hjälper till att rädda gatuhundar och andra djur ifrån misshandel. Gör som jag och som andra gjort gå in på min blogg och läs vidare i senaste inlägget, sedan är det upp till dig..



(Jag tillger även en länkning för alla som hjälper till och stödjer WSPA, den länkningen kommer upp i min blogg när jag fått bekräftelse att du medverkar)

2009-12-04 @ 13:22:38
URL: http://ainariel.blogg.se/
Postat av: Sanna

Tack så jättemycket!

2009-12-04 @ 17:08:34
URL: http://sannakumlins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0