Från ScorettDessa supersnygga skor som jag visat tidigare på bloggen är ute i butiken, men som väntat så gick de som smör i solsken och nu finns det bara ett fåtal kvar i ministorlekar.

Kommentarer
Postat av: olivia

Men då stod du ändå långt fram! Jag var nr 12 eller 13 in tror jag, kommer inte riktigt ihåg :)

Fanns inte skorna i större storlekar?! Oj, det hade jag ingen aning om men det är verkligen sjukt konstigt. Jimmy Choo är ändå en stor modekedja vars modeller själva liksom har storlek 43 typ :S aja.

Ja men visst är klänningarna snygga, älskar båda två. Den med paljetter har inte gått lika fort som den andra. Jag köpte som sagt mina på Bikbok i Allum, och där fanns de kvar i alla storlekar. Men jag vet inte hur de är i de andra Bikbok-butikerna :)

2009-11-18 @ 22:50:43
URL: http://metrobloggen.se/oliviaaeriksson
Postat av: M a r i a h

Jumjum, vilka läckra skor!Sv; Då vet du hur det är att ha sådant hår ^^

Jadu, det är en bra fråga. jag har också funderat på hur olka håret kan te sig olika dagar. Beror det på shampo, kost, humör eller vad är det...Humm, eftersom jag inte direkt dyrkar mina lockar har jag inget som är direkt vårdande för lockarna. Men jag har hört att Kerastase ska vara grymt =)Åh, tänk om jag kunde lära mig uppskatta mitt lockiga hår ^^Något speciellt som händer denna helgen då?

2009-11-19 @ 19:21:49
URL: http://nintendoandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0