Elin Kling designar för H&M








pic: damernas värld

Idag publicerade Elin Kling den glada nyheten att hon är H&M:s nya designpartner! För exakt ett år sedan fick hon mejl med frågan om hon var intresserade av att samarbeta med dem och nu har drömmen blivit sann. Kollektionen består av nio plagg och två accessoarer och är en modern, ljus och minimalistisk kollektion i färgerna vitt, svart, hud, silver och blått. Materialen kommer vara sidenmix, polyester, läder och bomullsmixar samt metallsmycken.

- Att vara den första som gör denna typ av svenskt samarbete med H&M känns otroligt smickrande och kul. Det har varit väldigt inspirerande att få arbeta så tätt tillsammans med H&M:s designteam och jag är väldigt nöjd med resultatet. Kollektionen är minimalistisk och rå, men med tydliga bohemiska inslag, något som speglar min personliga stil väl, säger Elin Kling.

Kollektionen lanseras i Sverige den 3 februari och kommer säljas i tio utvalda butiker runt om i lander. Sthlm: Hamngatan 22, Drottninggatan 56, Sergelgatan 1, Götgatan 36, Kista Galleria. Göteborg: Nordstan, Kompassen. Malmö: Gustav Adolfs Torg 2, Södra Förstadsgatan 20. Uppsala: Svartbäcksgatan 4.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0